видяли колко си смешен ? дечко ли беше това нещо което 2 дена мислиш ? а ти какъв си тогава със постоянните ти нападки ? какво целиш ? да разделиш хората на 2 ? вместо да се обединиме в една посока и да помогнем на отбора с каквото можем да се изпокараме помежду си ? браво интересен си !!! аиде пак казвам еи там при геренци .. те играят супер футбол .. пълно е със юноши .. бият наред ... и т.н и т.н всичко е по мед и масло .. при нас е трудно ние ще си останем верните и ще си подкрепяме отбора в добро и лошо !!!
П.С ... продулжаваш да не ми отговаряш на 5те въптоса ??? явно са много трудни за теб ?
Стойчо Младенов
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Анкета: За и против Стойчо Младенов
LordSirAlexFerguson написа:Армейците не са имали по-нагъл треньор с 6 поредни мача без победа
ЦСКА живее най-срамните си футболни дни! Отборът вече е под чертата, а дали някога пак ще се покаже над нея един Господ знае. А Стойчо Младенов продължава да говори щуротии, без да се засрами, че:
НИКОГА досега ЦСКА не е бил сред изпадащите след 4-ия кръг!
НИКОГА досега ЦСКА не е бил без победа след 4-ия кръг!
НИКОГА досега ЦСКА не е бил само с един отбелязан гол след 4-ия кръг!
НИКОГА досега ЦСКА не е играл мач в „А” група, в който е имал само 29 процента притежание на топката!
НИКОГА досега треньор не е бил толкова нагъл при 6 поредни мача без победа начело на ЦСКА
кажи пък ти бе кухорого такова ? тебе какво те грее колко зле е ЦСКА ? вие нали сте цъфнали и вързали ? аиде марш на под.уене там да плачеш .. че наско ГЪЗА се е одупил пак да го видите черен ли е бял ли е ... и 1во се запознаи със статистиката дали това е наи слабия старт на ЦСКА някога и тогава пиши не на изуст чули !!! и като пишеш за НИКОГА , НИКОГА , НИКОГА ... напиши че и НИКОГА не сме били по зле финансово ... НИКОГА не сме били в това положение да нямат децата къде да тренират ... че НИКОГА тези деца не са оставали без топки и екипировка ... че НИКОГА 3 дена преди началото на сезона не са се събирали 15 човека професионалисти за да се картотекират и да започнем въобще сезона ... има и още никога никога никога ... но ще си ги оставя за следващия ти коментар !!!
П.С ... и на тебе да ти отговоря .. тоя същия НАГЛИЯ тренер .. пак ще развява синичкото си сако да знаеш .. и пак ще плачете ... вие затова започнахте тази кампания срещу него .. защото докато тои е бил тренер вие НИКОГА не сте ставали шампиони !!! Ясно ли е КАЛЪФКОО !!!
vaskonti написа:msm написа:Ами, не е точно така. Първо, тия чужденци не ги е докарал единствено Стойчо. Да не говорим с колко време разполагахме за да съберем някакви футболисти за да започнем първенството, но има и някакво спортно техническо ръководство. Освен това, тези които ще плащат заплати, също могат да си кажат думата, както и да определят заплатите. Как ще загубиш даден мач, също има значение. Нека ти припомня резултатите от участието на Черноморец Бургас (София) - от 30 мача 0 - победи, 1-равен, 29 - загуби; гол. р-ка 8 - 127, и само си представи с колко над 10 щяхме да си тръгнем от Разград!
А Мболи кой го докара и най-вече - защо? Нямаме двама класни вратари ли? За заплатата, която ще получава Раис, може да се вземе доста добър вътрешен халф или бек, защото точно това са най-проблемните ни постове. За сметка на това вратарския пост пък е най-стабилният ни и без алжиреца. За какво ни е?
Пак ще се повторя! Не е само и единствен Стойчо този, който докарва (даже не съм сигурен дали това е правилната дума) футболистите. А за Райс нямам точен отговор. Може би при ограниченото време и вече липсата на стойностен футболист на пазара (и то свободен агент) политиката е да се вземе Райс с някаква идея за препродажба, ако не за него то поне някой то другите вратари. Според мен врътката е за трансфер на някой от тях. Или с други думи да се изкарат някакви пари от привлечен свободен агент. Виж ако имаше алтернатива между добър халф и добър вратар, щеше да е неприемливо. Но явно пазара доста се е поизпразнил.
petko.h.markov написа:GOLEADOR написа:Pichichi написа:шивача написа:Нека всеки, който е против Стойчо, да си каже своя фаворит за треньор и защо!? ОбоснованоГоворим в рамките на разумното и с познати имена, по възможност Българи.
Чужденец, млад и с авторитет -> Беноа Кое.
Относно положението в момента един подпис от страна на М.Петров може да вкара мнго пламък в отбора но
аз лично съм песимист за такова развитие.
И Беноа ще се навие да води ЦСКА за 10 000 евро?Виж , че половината плювачи по Стойчо му скочиха заради парите.Същото бе и когато плюеха Любо Пенев,че взимал 50 000 заплата в ЦСКА.Представи си ако Лупи даде 70 или 100 000 на Беноа какво ще стане.А и резултатите ще са същите както сега.Проблема на ЦСКА не е в треньора и това всички го знаят.Напротив,силната фигура в ЦСКА е Младенов.За това е плюенето срещу него.И докато за чуждите фенове това е нормално,за тези на ЦСКА е просто жалко.
Ако евентуално имаш деца може и да разбереш.Това че изказват мнения относно качествата му като треньор не означава плюене.Човек обича децата си
но това не му пречи да им казва какво не му харесва в деиствията и поведението им.
Да, ама децата не ги уволняваш и да докараш тези на комшията, нали? Просто примера си губи смисъла! Относно Беноа Кое, с какво е доказал, че става за нас? По същата логика може да вземем Андреас Бреме или Гуидо Бухвалд!? Докато Стойчо има визитка зад гърба си. И естествено, че има кусури, но кой няма? Ами ако беше взел 4-ри победи? Няма безгрешни хора, просто всяко нещо си иска технологично време. Иначе и на мен не михаресва, че си докара сина за помощник-голяма грешка, както и че се оплаква повече от неубходимото, но това да му е.
НОСТРАДАМУС : 2024г болната мома отива в отвъдното !
LordSirAlexFerguson написа:Армейците не са имали по-нагъл треньор с 6 поредни мача без победа
ЦСКА живее най-срамните си футболни дни! Отборът вече е под чертата, а дали някога пак ще се покаже над нея един Господ знае. А Стойчо Младенов продължава да говори щуротии, без да се засрами, че:
НИКОГА досега ЦСКА не е бил сред изпадащите след 4-ия кръг!
НИКОГА досега ЦСКА не е бил без победа след 4-ия кръг!
НИКОГА досега ЦСКА не е бил само с един отбелязан гол след 4-ия кръг!
НИКОГА досега ЦСКА не е играл мач в „А” група, в който е имал само 29 процента притежание на топката!
НИКОГА досега треньор не е бил толкова нагъл при 6 поредни мача без победа начело на ЦСКА
За второто твърдение лъжеш, и то много сериозно. През есента на 1984 година, когато отстранихте "Монако", тръгнахте с четири поредни загуби в началото на шампионата. Много забравяш или просто не знаеш.
"Реал", "Милан", "Ливърпул", "Байерн", "Аякс" - НАЙ - ВЕЛИКИТЕ!
-
- Контакти:
tyranta написа:видяли колко си смешен ? дечко ли беше това нещо което 2 дена мислиш ? а ти какъв си тогава със постоянните ти нападки ? какво целиш ? да разделиш хората на 2 ? вместо да се обединиме в една посока и да помогнем на отбора с каквото можем да се изпокараме помежду си ? браво интересен си !!! аиде пак казвам еи там при геренци .. те играят супер футбол .. пълно е със юноши .. бият наред ... и т.н и т.н всичко е по мед и масло .. при нас е трудно ние ще си останем верните и ще си подкрепяме отбора в добро и лошо !!!
П.С ... продулжаваш да не ми отговаряш на 5те въптоса ??? явно са много трудни за теб ?
Това че си дечко не е толкова страшно даже добре.Лошото е че не приемаш мнения различни от твоето.Не се
опитвай да ми казваш къде да ходя защото аз съм на мачове на ЦСКА от 1967Г.
Що за малоумна тема е това
Всички сме зад Стойчо Младенов дойде в момент в който събираше футболисти за часове преди първия кръг от шампионата, вие какво искате да мачкаме 4 от 4 ли.... време и търпение!!!

- bastuna2003
- Контакти:
petko.h.markov написа:tyranta написа:видяли колко си смешен ? дечко ли беше това нещо което 2 дена мислиш ? а ти какъв си тогава със постоянните ти нападки ? какво целиш ? да разделиш хората на 2 ? вместо да се обединиме в една посока и да помогнем на отбора с каквото можем да се изпокараме помежду си ? браво интересен си !!! аиде пак казвам еи там при геренци .. те играят супер футбол .. пълно е със юноши .. бият наред ... и т.н и т.н всичко е по мед и масло .. при нас е трудно ние ще си останем верните и ще си подкрепяме отбора в добро и лошо !!!
Това че си дечко не е толкова страшно даже добре.Лошото е че не приемаш мнения различни от твоето.Не се
Ти се един от дървените философи със семките от сектор "А", който нереализирал се в живота се опитва да предава футболните си знания чрез ехидни подмятания по време на мач, или чрез елементарни заяждания, неподкрепени от доказателства, по форума. Сигурно си и от първите които крещят "Айде играйте бе" и си тръгваш 85 мин, ако изобщо ходиш на стадиона. Ама нали си от старото поколение и там "кви футболисти имало". Правиш ли се сметка че повечето момчета тук пътуваме по мачове в провинцията, чужбина и за нас е важна емблемата, а не моментното състояние? В Стара Загора 1000 човека не млъкнаха 80 минути докато ни смачкваха второто полувреме и знаеш ли колко по-сладък е гола? Не знаеш, щото сигурно си сменил канала вече. Плака ли след мача с Тулуза? Ми аз Плаках, до мен хората също! Ти сигурно си псувал Стойчо "щото е върнал отбора назад". Срам ме е от такива като теб, както една съфорумничка я е срам от нейните си. Изводите за теб...
[rimg]http://alfa.kachi-snimka.info/images-2013/bfi1409405071c.jpg[/rimg]
bastuna2003 написа:petko.h.markov написа:tyranta написа:видяли колко си смешен ? дечко ли беше това нещо което 2 дена мислиш ? а ти какъв си тогава със постоянните ти нападки ? какво целиш ? да разделиш хората на 2 ? вместо да се обединиме в една посока и да помогнем на отбора с каквото можем да се изпокараме помежду си ? браво интересен си !!! аиде пак казвам еи там при геренци .. те играят супер футбол .. пълно е със юноши .. бият наред ... и т.н и т.н всичко е по мед и масло .. при нас е трудно ние ще си останем верните и ще си подкрепяме отбора в добро и лошо !!!
Ти се един от дървените философи със семките от сектор "А", който нереализирал се в живота се опитва да предава футболните си знания чрез ехидни подмятания по време на мач, или чрез елементарни заяждания, неподкрепени от доказателства, по форума. Сигурно си и от първите които крещят "Айде играйте бе" и си тръгваш 85 мин, ако изобщо ходиш на стадиона. Ама нали си от старото поколение и там "кви футболисти имало". Правиш ли се сметка че повечето момчета тук пътуваме по мачове в провинцията, чужбина и за нас е важна емблемата, а не моментното състояние? В Стара Загора 1000 човека не млъкнаха 80 минути докато ни смачкваха второто полувреме и знаеш ли колко по-сладък е гола? Не знаеш, щото сигурно си сменил канала вече. Плака ли след мача с Тулуза? Ми аз Плаках, до мен хората също! Ти сигурно си псувал Стойчо "щото е върнал отбора назад". Срам ме е от такива като теб, както една съфорумничка я е срам от нейните си. Изводите за теб...
Мен пък ме е срам от такива като тебе, бастун ли си, къв си.... И аз бях на мача с Тулуза, и аз плаках именно защото Стойчо върна отбора назад и заради неговия дебилизъм незаслужено паднахме.... Ще ти кажа и че бях на един друг мач - ЦСКА-Блекбърн 3:3, в който заради сбъркан за пореден път състав ни поведоха с 3 на 0 и добре че беше помощник-треньорът Ради Здравков да ''подскаже'' на старшията (видях го с очите си) да пусне Агналдо и Гъргоров да добутаме до 3:3.... Баста! Младенов не е мръднал нито йота в своите разбирания... ВЪН И НИКОГА ПОВЕЧЕ В ЦСКА!!!

msm написа:vaskonti написа:msm написа:Ами, не е точно така. Първо, тия чужденци не ги е докарал единствено Стойчо. Да не говорим с колко време разполагахме за да съберем някакви футболисти за да започнем първенството, но има и някакво спортно техническо ръководство. Освен това, тези които ще плащат заплати, също могат да си кажат думата, както и да определят заплатите. Как ще загубиш даден мач, също има значение. Нека ти припомня резултатите от участието на Черноморец Бургас (София) - от 30 мача 0 - победи, 1-равен, 29 - загуби; гол. р-ка 8 - 127, и само си представи с колко над 10 щяхме да си тръгнем от Разград!
А Мболи кой го докара и най-вече - защо? Нямаме двама класни вратари ли? За заплатата, която ще получава Раис, може да се вземе доста добър вътрешен халф или бек, защото точно това са най-проблемните ни постове. За сметка на това вратарския пост пък е най-стабилният ни и без алжиреца. За какво ни е?
Пак ще се повторя! Не е само и единствен Стойчо този, който докарва (даже не съм сигурен дали това е правилната дума) футболистите. А за Райс нямам точен отговор. Може би при ограниченото време и вече липсата на стойностен футболист на пазара (и то свободен агент) политиката е да се вземе Райс с някаква идея за препродажба, ако не за него то поне някой то другите вратари. Според мен врътката е за трансфер на някой от тях. Или с други думи да се изкарат някакви пари от привлечен свободен агент. Виж ако имаше алтернатива между добър халф и добър вратар, щеше да е неприемливо. Но явно пазара доста се е поизпразнил.
И понеже на пазара няма приличен халф, викаш дай да вземем вратар?

Стойчо може да не е единствен, който "докарва" играчи, ама нали уж се променихме? Нали Стойчо нямаше да позволява да му се бъркат в работите, нали точно за това напусна преди и точно с такова условие се върна? Най-вероятно наистина предстои продажба на Черни(пак да кажа моята версия - той ще отиде в Левски), но ако не бъде продаден поне един вратар, тогава какво трябва да си мислим?
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...[/center]
I'm your revelation, I'm a walking miracle...[/center]