Спасението на ЦСКА е в ръцете на феновете

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
CSKA 78

Re: Спасението на ЦСКА е в ръцете на феновете

Мнениеот CSKA 78 » 07 авг 2013 23:12

Кашчей написа:
Teo написа:
Кашчей написа:
Teo написа:Академик Кашчей, ДН ще си купиш ли акции на ЦСКА или не :? :lol:

[offtopic]Знам, че не си фен на отбора, просто питам защото си много активен в нашия форум по въпроси свързани с футболна философия, геофизика, астрономия и т.н. :mrgreen:[/offtopic]

Хахаха.... акции на ЦСКА-аз пари за боклуци нямам!

Че титан вече не са ни собственици, какви боклуци те гонят :lol:

Акциите на дружество, затънало в дългове и в нарушение на ТЗ, са боклуци. Това дано успееш да го проумееш!

Добре де,какво си провесил нос сега,Дунав Русе е вече в Б група,до 3-4 години ще "дойде" и А ,я малко по-ведро! :lol:
[rimg]https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/9/99/CSKA_Sofia_logo_2018-19.png/611px-CSKA_Sofia_logo_2018-19.png[/rimg]
Вече тече 77-тата година от създаването на ЦСКА! ЦСКА ще пребъде!

Потребителски аватар
GA_ veliki
Контакти:

Мнениеот GA_ veliki » 08 авг 2013 21:51

Само не разбрах "сериозния бизнесмен" от партията на лупи, парите като заем ли ги ще ги даде или ще му дадат акции ?
Не с гняв, със смях се убива..
Това е спортен форум на "Гонг", един от най-уважаваните в България... :lol:
Това, че не обичам сащ не значи,че обичам путин
"Люлека ми замириса"

Потребителски аватар
memnto
Контакти:

Мнениеот memnto » 11 авг 2013 21:12

Гаааааааааа

Потребителски аватар
botev1921
Контакти:

Мнениеот botev1921 » 12 авг 2013 14:17

Не ми го побира акъла наистина ли червена България е толкова тъпа и проста, че сега ще си купува "акции" от Томов? Аз от Томов и тоалетна хартия няма да си купя, а вие искате да дадете милиони за хартийки, които до 1-2 години няма да имат никаква стойност, защото дружеството ще фалира...е, Томов ще е забогатял с тези милиони, но карай да върви!

Потребителски аватар
CSKA 78

Мнениеот CSKA 78 » 12 авг 2013 16:16

botev1921 написа:Не ми го побира акъла наистина ли червена България е толкова тъпа и проста, че сега ще си купува "акции" от Томов? Аз от Томов и тоалетна хартия няма да си купя, а вие искате да дадете милиони за хартийки, които до 1-2 години няма да имат никаква стойност, защото дружеството ще фалира...е, Томов ще е забогатял с тези милиони, но карай да върви!

На тези акции ще "пише" ЦСКА,когато започне да "пише" на акциите Ботевъ,ще ти поискаме мнението!
[rimg]https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/9/99/CSKA_Sofia_logo_2018-19.png/611px-CSKA_Sofia_logo_2018-19.png[/rimg]
Вече тече 77-тата година от създаването на ЦСКА! ЦСКА ще пребъде!

Потребителски аватар
A.VON
Контакти:

Мнениеот A.VON » 14 авг 2013 21:03

CSKA 78 написа:На тези акции ще "пише" ЦСКА,когато започне да "пише" на акциите Ботевъ,ще ти поискаме мнението!

дааа,купувам акции с надпис "ЦСКА" с отложено плащане , после ги цесирам към Лираджиите, и на нова година на Малдивите :lol:
กลุ่มผู้ใช้บุหรี่

Потребителски аватар
leski

Мнениеот leski » 21 авг 2013 20:41

Оферта за пакети с акции от по 50 000 лв. пусна ръководството на ЦСКА. За целта шефовете в Борисовата градина изготвиха паспорти на клуба. Документите са били раздадени на бизнесмените, които проявяват интерес да станат акционери.

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 21 авг 2013 21:48

leski написа:
Оферта за пакети с акции от по 50 000 лв. пусна ръководството на ЦСКА. За целта шефовете в Борисовата градина изготвиха паспорти на клуба. Документите са били раздадени на бизнесмените, които проявяват интерес да станат акционери.

... и имат желание солидарно да изплащат задълженията на клуба, както и попълването на записания капитал 8-)

ПП-Кога направиха ревизията, че и проспекти (това паспорти е смешно) изготвиха :roll:
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
onegavon
Контакти:

Мнениеот onegavon » 22 авг 2013 09:46

botev1921 написа:Не ми го побира акъла наистина ли червена България е толкова тъпа и проста, че сега ще си купува "акции" от Томов? Аз от Томов и тоалетна хартия няма да си купя, а вие искате да дадете милиони за хартийки, които до 1-2 години няма да имат никаква стойност, защото дружеството ще фалира...е, Томов ще е забогатял с тези милиони, но карай да върви!

Как ще ти го побаре акъла,като си ходил само в килийно училище.Ти на чужди джоб сметка недей да правиш финансов анализатор мамин златен.По- добре, бягай да си купиш нафта за трактора защото Брент върви нагоре и няма да можеш другия месец да засееш нивата.

Върни се в “ЦСКА”