danimann написа:едно мое мнение,което публикувах в много спортни сайтове още вчера.Напълно съм съгласен с автора на темата
''Уважаеми фенове на най-великия клуб в България.Свалете червените очила и осъзнайте за Бога какво се случва.Нима не разбирате,че това е краят на ЦСКА?Нима не осъзнавате,че нещото,което ви е карало да сте щастливи,да изживявате незабравими мигове е на път да изчезне..завинаги?Не вярвайте на думите,че ще продължим да съществуваме,без да загубим титли,купи,успехи!Както и да го мъдрят,ЦСКА вече няма да е ЦСКА.Ще сме Литекс,НЕ ЦСКА.Нека не оставяме нещата така.Нека не ние,феновете,заради които го има този отбор го погребваме.Не давайте шанс за обединение,не вярвайте подо дяволите на лъжите.Всички искаме добър собственик,който да ни измъкне от мизерията,но това не е начина.Просто защото ГГ няма да е собственик на ЦСКА а на Литекс,прекръстен на ЦСКА! 10 млн.лв. не са чак толкова много,това е сумата която дължи клуба.Не е трудно да се изчистят.Поне не толкова,колкото се тиражира.Няма и как да са повече,защото не забравяйте,че бяхме под мониторинг и от УЕФА няма как да допуснат 35 млн дългове,както каза нашия ''месия'' ГГ. Нека им кажем на всички,от които зависи нашето бъдеще,че обединения с който и клуб да е не трябва да се състоят.Ако са толкова зле нещата,по-добре да идем в А,ако ще и в Б окръжна,но да сме си ние-ЦСКА..Помислете всички,нека спрем унищоважането на нашия велик клуб.Нека не даваме поле за изява на всички мразещи ни да ни се подиграват заради евентуалните обединения,най-малко защото ще са прави.Ние сме феновете на този отбор,заради нас е създаден,нека не заради нас УМРЕ.Помислете и нека поомогнем с най-удачното решение в този труден момент.Защото само така ще го има ВЕЛИКИЯ УБИЕЦ НА ШАМПИОНИ-ЦСКА СОФИЯ!!!''
Дани, аз съм винаги бил за този вариант, но кажи кой да дойде да покрие тези задължения, кой човек