Tommi написа:Извинете ме ако греша, ама през изминалия сезон само изпадащите отбори и ЦСКА не го биха.Квалитетен треньор си намерихте.
Поправям те,колега.Локо Сф си бяха бая изпадащи,обаче...го биха!

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Tommi написа:Извинете ме ако греша, ама през изминалия сезон само изпадащите отбори и ЦСКА не го биха.Квалитетен треньор си намерихте.
Жоржиньо написа:Ивайло Лудогорец написа:Баси лудницата днес ... кво става ? . Само дано не затрият симпатичния отбор на Литекс .
Той вече е затрит.
Teo написа:Еха няма талкова готини 2 дена, вчера Ицо се завръща, днеска си взех изпита по гимнастика... страхотно !!!
danko_sot написа:Teo написа:Еха няма талкова готини 2 дена, вчера Ицо се завръща, днеска си взех изпита по гимнастика... страхотно !!!
ква гимнастика бе, ти да не си гимнастик?
arekusanderu написа:Успех на ЦСКА,Ицо,и Гришата.И с лиценз,и без лиценз нищо хубаво не очаква новата столетница.Жалко че заради буклуците ставаме за смях,но времето лекува и скоро всичко ще е забравено и минало.ЦСКА ще е шампион през 2014г
Teo написа:
следвам в НСАи не съм гимнастик, просто изпит по теория, практиката я взех отдавна
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 86 госта