28-ми кръг Берое - ЦСКА
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
- damyanov1963
Re: 28-ми кръг Берое - ЦСКА - 0:1 FT
Биройто като се изморяват толкоз лесно кво ще правят в евротурнирите, нали целта им е да докажат, че само Левски се излага?
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч
vaskonti написа:mtaraduda написа:vaskonti написа:mtaraduda написа:Смяна на треньора, смяна на щаба, промяна на мотивацията и желанието. Друго да питаш?
Ама разбира се, как не се сетих
И аз тва се чудя. Явно сивото липсва.
Не, просто забравих за бялата лястовица...
Добре, че се сети за нещо накрая ...
damyanov1963 написа:Биройто като се изморяват толкоз лесно кво ще правят в евротурнирите, нали целта им е да докажат, че само Левски се излага?
Защо и Берое не игра вечер на прохладно, като вас, при положение, че и техния стадион има осветление?
Иначе едва ли някой има за цел да доказва подобно нещо, то това си е доказано отдавна....
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...[/center]
vaskonti написа:damyanov1963 написа:Биройто като се изморяват толкоз лесно кво ще правят в евротурнирите, нали целта им е да докажат, че само Левски се излага?
Защо и Берое не игра вечер на прохладно, като вас, при положение, че и техния стадион има осветление?
Иначе едва ли някой има за цел да доказва подобно нещо, то това си е доказано отдавна....
Тва за часа на мача е добър въпрос. Ама не е Левски отбора, който има изгода мача да е в жегата
-
James Beattie
Янис Зику написа:То това е 10та година на Хубчев като треньор на Берое, а и как да са мотивирани пред само 10-тина хиляди фена на Берое няколко дни след спечелването на купата.. В мач срещу ЦСКА.
Не ги слушай тея от БНТ-то за 10-те хиляди
-
James Beattie
damyanov1963 написа:Биройто като се изморяват толкоз лесно кво ще правят в евротурнирите, нали целта им е да докажат, че само Левски се излага?
Биройци , пиеха с феновете до 5 часа сутринта и то два дни подред
mtaraduda написа:vaskonti написа:damyanov1963 написа:Биройто като се изморяват толкоз лесно кво ще правят в евротурнирите, нали целта им е да докажат, че само Левски се излага?
Тва за часа на мача е добър въпрос. Ама не е Левски отбора, който има изгода мача да е в жегата
Да, ама как ли щяхте да играете снощи ако мача ви беше на обяд, а не вечерта?
[center]I'll be the savior of you all
vaskonti написа:mtaraduda написа:vaskonti написа:damyanov1963 написа:Биройто като се изморяват толкоз лесно кво ще правят в евротурнирите, нали целта им е да докажат, че само Левски се излага?
Да, ама как ли щяхте да играете снощи ако мача ви беше на обяд, а не вечерта?
Мистерия
Шампиони станаха вчера и пак в нашата кошничка гледат, анализи как и дали Берое са полегнали. Още не е преодоляна мъката от мачът, който имаше значение за старозагорци и им набиха канчетата на сините.

[offtopic][wrapimg=]http://cdn.makeagif.com/media/3-15-2014/9rWODJ.gif[/wrapimg][/offtopic]
bubka написа:Шампиони станаха вчера и пак в нашата кошничка гледат, анализи как и дали Берое са полегнали. Още не е преодоляна мъката от мачът, който имаше значение за старозагорци и им набиха канчетата на сините.![]()
![]()
Да доста ми е тъжно, че спечелихме титла, а вие се борите за 23432-то място