28-ми кръг Берое - ЦСКА

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
damyanov1963

Re: 28-ми кръг Берое - ЦСКА - 0:1 FT

Мнениеот damyanov1963 » 19 май 2013 18:06

Биройто като се изморяват толкоз лесно кво ще правят в евротурнирите, нали целта им е да докажат, че само Левски се излага?
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

mtaraduda
Контакти:

Мнениеот mtaraduda » 19 май 2013 18:06

vaskonti написа:
mtaraduda написа:
vaskonti написа:
mtaraduda написа:Смяна на треньора, смяна на щаба, промяна на мотивацията и желанието. Друго да питаш?

Ама разбира се, как не се сетих :lol:

И аз тва се чудя. Явно сивото липсва.

Не, просто забравих за бялата лястовица... :mrgreen:

Добре, че се сети за нещо накрая ...

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 19 май 2013 18:09

damyanov1963 написа:Биройто като се изморяват толкоз лесно кво ще правят в евротурнирите, нали целта им е да докажат, че само Левски се излага?

Защо и Берое не игра вечер на прохладно, като вас, при положение, че и техния стадион има осветление?
Иначе едва ли някой има за цел да доказва подобно нещо, то това си е доказано отдавна....
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

mtaraduda
Контакти:

Мнениеот mtaraduda » 19 май 2013 18:10

vaskonti написа:
damyanov1963 написа:Биройто като се изморяват толкоз лесно кво ще правят в евротурнирите, нали целта им е да докажат, че само Левски се излага?

Защо и Берое не игра вечер на прохладно, като вас, при положение, че и техния стадион има осветление?
Иначе едва ли някой има за цел да доказва подобно нещо, то това си е доказано отдавна....

Тва за часа на мача е добър въпрос. Ама не е Левски отбора, който има изгода мача да е в жегата :lol:

James Beattie

Мнениеот James Beattie » 19 май 2013 18:11

Янис Зику написа:То това е 10та година на Хубчев като треньор на Берое, а и как да са мотивирани пред само 10-тина хиляди фена на Берое няколко дни след спечелването на купата.. В мач срещу ЦСКА.

Не ги слушай тея от БНТ-то за 10-те хиляди :) Посещаемоста беше доста слаба за мач срещу ЦСКА. Имаше не повече от 4-5 хиляди. Дори в ГОНГ са го написали 3.

James Beattie

Мнениеот James Beattie » 19 май 2013 18:13

Биройци , пиеха с феновете до 5 часа сутринта и то два дни подред ;)

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 19 май 2013 18:13

mtaraduda написа:
vaskonti написа:

Тва за часа на мача е добър въпрос. Ама не е Левски отбора, който има изгода мача да е в жегата :lol:

Да, ама как ли щяхте да играете снощи ако мача ви беше на обяд, а не вечерта?
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

mtaraduda
Контакти:

Мнениеот mtaraduda » 19 май 2013 18:14

vaskonti написа:
mtaraduda написа:
vaskonti написа:

Да, ама как ли щяхте да играете снощи ако мача ви беше на обяд, а не вечерта?

Мистерия :lol: И едно въпросче- можеш ли да преброиш колко дни има от сряда до събота и от сряда до неделя?

Потребителски аватар
bubka
Контакти:

Мнениеот bubka » 19 май 2013 18:19

Шампиони станаха вчера и пак в нашата кошничка гледат, анализи как и дали Берое са полегнали. Още не е преодоляна мъката от мачът, който имаше значение за старозагорци и им набиха канчетата на сините. :lol: :lol: :lol:
[offtopic][wrapimg=]http://cdn.makeagif.com/media/3-15-2014/9rWODJ.gif[/wrapimg][/offtopic]

mtaraduda
Контакти:

Мнениеот mtaraduda » 19 май 2013 18:24

bubka написа:Шампиони станаха вчера и пак в нашата кошничка гледат, анализи как и дали Берое са полегнали. Още не е преодоляна мъката от мачът, който имаше значение за старозагорци и им набиха канчетата на сините. :lol: :lol: :lol:

Да доста ми е тъжно, че спечелихме титла, а вие се борите за 23432-то място :lol: :lol:

Върни се в “ЦСКА”