Поредното безумие: Фен на ЦСКА преби треньор на "Армията"!

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Re: Поредното безумие: Фен на ЦСКА преби треньор на "Армията"!

Мнениеот Teo » 22 апр 2013 20:04

vaskonti написа:
Teo написа:Не взимам отношение по тая тема, но щом е получил няколко тупаника в лицето, явно е имало защо, без причина няма защо да го бият.

Ами има си сериозна причина - хванал се е за главата. Как да не го пребиеш такъв?

Разправят, че при гола се е бил хванал за главата, но не мисля, че е било нещо против нашите, че са вкарали, все пак е юноша на тоя отбор... според мен на лична основа е станал боя, просто се е търсело някаква причина да стане, но поне можеше след като свърши мача да се изяснят, а не да се правят циркове на стадиона и да даваме на жълтите медии да пишат глупости.

Потребителски аватар
donDiego

Re: ще накаже ли бфс отбора на Цска?

Мнениеот donDiego » 22 апр 2013 20:27

vaskonti написа:
donDiego написа:
vaskonti написа:Какъв се явява Лаптопа на този мач - служебно лице, длъжностно лице противников състезател?

Така зададен ,въпросът ти ме озадачава.Да разбирам ли, че Ангелов няма право да гледа мач на ЦСКА :?: ,ТИ СИ МОДЕРАТОР ЗА БОГА,как може да си позволиш подобен коментар :o :o :o

Според теб цялата публика на даден мач се водят служебни лица, така ли? Ти изобщо схващаш ли за какво става въпрос в тази тема? Аз казвам, че няма никакво основание ЦСКА да бъде наказван, но това не значи, че това животно не заслужава съд, Пазарджик и халка! Така зададен, коментара ми удоволетворява ли те?

Погледни пак,как си задаваш въпроса.Не съм удовлетворен,защото разделяш публиката от отбора,а ние сме едно цяло.В този смисъл,ЦСКА трябва официално да се разграничи и осъди постъпката на този..Животното и да поднесе официално извинение към Коце Ангелов.Също не разбирам,как никой не се е застъпил за него,а просто са гледали как го бият човека.Това не са феновете на моя отбор.Феновете на друг отбор издигат транспаранти в защита на престъпници и наркодилъри,ние не сме такива.Когато отборът не върви,ние се чувстваме отговорни,когато се случват подобни баталии в секторите,спортнотехническото ръководство и футболистите трябва да се чувстват отговорни..това мисля и не съм съгласен с теб,защото това е един мач и там трябва да е празник за всички на стадиона, включително и за опонентите ни.
Пак станахме за ташак на кучетата. Имаме пари, нямаме пари, ще продаваме, няма да продаваме..ЕЙ БОГУ, НАСР***Е СЕ ПРАВИ

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 23 апр 2013 09:00

donDiego написа:
vaskonti написа:
donDiego написа:Така зададен ,въпросът ти ме озадачава.Да разбирам ли, че Ангелов няма право да гледа мач на ЦСКА :?: ,ТИ СИ МОДЕРАТОР ЗА БОГА,как може да си позволиш подобен коментар :o :o :o

Според теб цялата публика на даден мач се водят служебни лица, така ли? Ти изобщо схващаш ли за какво става въпрос в тази тема? Аз казвам, че няма никакво основание ЦСКА да бъде наказван, но това не значи, че това животно не заслужава съд, Пазарджик и халка! Така зададен, коментара ми удоволетворява ли те?

Погледни пак,как си задаваш въпроса.Не съм удовлетворен,защото разделяш публиката от отбора,а ние сме едно цяло.В този смисъл,ЦСКА трябва официално да се разграничи и осъди постъпката на този..Животното и да поднесе официално извинение към Коце Ангелов.Също не разбирам,как никой не се е застъпил за него,а просто са гледали как го бият човека.Това не са феновете на моя отбор.Феновете на друг отбор издигат транспаранти в защита на престъпници и наркодилъри,ние не сме такива.Когато отборът не върви,ние се чувстваме отговорни,когато се случват подобни баталии в секторите,спортнотехническото ръководство и футболистите трябва да се чувстват отговорни..това мисля и не съм съгласен с теб,защото това е един мач и там трябва да е празник за всички на стадиона, включително и за опонентите ни.

Явно не съм се изразил достатъчно ясно. За всичко това си прав, но аз питах защо ЦСКА трябва да бъде наказван според въпросния параграф от правилника, където пише, че наказание се дава за побой над длъжносто или служебно лице или състезател. Коце е просто зрител в този случай.
Тук идва въпросът защо се прави проблем сега, а не при всеки случай на пребит преди, по време и след мач човек?
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
donDiego

Мнениеот donDiego » 23 апр 2013 09:09

vaskonti написа:
donDiego написа:
vaskonti написа:
donDiego написа:Така зададен ,въпросът ти ме озадачава.Да разбирам ли, че Ангелов няма право да гледа мач на ЦСКА :?: ,ТИ СИ МОДЕРАТОР ЗА БОГА,как може да си позволиш подобен коментар :o :o :o

Явно не съм се изразил достатъчно ясно. За всичко това си прав, но аз питах защо ЦСКА трябва да бъде наказван според въпросния параграф от правилника, където пише, че наказание се дава за побой над длъжносто или служебно лице или състезател. Коце е просто зрител в този случай.
Тук идва въпросът защо се прави проблем сега, а не при всеки случай на пребит преди, по време и след мач човек?

Имам обяснение за себе си,защо точно сега идва този въпрос: За да се отклони вниманието на червената общност от скандалите в съдийството с участието на отбора на Левски Сф. Стари ,милиционерски похвати...разбрахме се ;)
Пак станахме за ташак на кучетата. Имаме пари, нямаме пари, ще продаваме, няма да продаваме..ЕЙ БОГУ, НАСР***Е СЕ ПРАВИ

angelofdeath
Контакти:

Мнениеот angelofdeath » 23 апр 2013 13:08

Не разбирам, защо се отделя толкова време на някаква дребна случка. Не бях на мястото на събитието, но никой не налита на бой без причина. Ако все пак е без нищо, тогава работата е лоша и няма обяснение. Хората, които ходят в Г сектор много добре познават Росен и характера му. Да не говорим, че съвсем скора излезе на свобода и едва ли му до нови проблеми. Не го защитавам, но на стадиона трябва да има ред. Ето тук някъде е ролята на стюардите, но при нас те са повече фенове, отколкото да се грижат за редът. Присъства ли сме на далеч по-сериозни сбивания, затова ви предлагам повече да не обсъждаме нещо, толкова незначително. Ако потърпевшия желае има си органи да се обърне към тях. ЦСКА няма никаква вина и да се говори за наказание е просто безумно!
Последна промяна от angelofdeath на 23 апр 2013 14:32, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
защо
Контакти:

Мнениеот защо » 23 апр 2013 14:32

Червени_шампиони написа:Тогава, като ви дънят главите и взимат шалове и фланелки ще се сърдите само на себе си. Тоя човек може да е всякакъв, но е истински армеец за разлика от други, които ходят на мач само, за да имат снимки за фейсбука.

Е, и истински боклук...
Когато Пенев говори, боговете си водят записки. Когато Пенев пърди, боговете си записват нотите.

valkaredgi

Мнениеот valkaredgi » 24 апр 2013 09:49

Teo написа:
vaskonti написа:
Teo написа:Не взимам отношение по тая тема, но щом е получил няколко тупаника в лицето, явно е имало защо, без причина няма защо да го бият.

Ами има си сериозна причина - хванал се е за главата. Как да не го пребиеш такъв?

Разправят, че при гола се е бил хванал за главата, но не мисля, че е било нещо против нашите, че са вкарали, все пак е юноша на тоя отбор... според мен на лична основа е станал боя, просто се е търсело някаква причина да стане, но поне можеше след като свърши мача да се изяснят, а не да се правят циркове на стадиона и да даваме на жълтите медии да пишат глупости.

vaskonti,защо падаш до нивото на такива хора?ти си модератор или се бъркам нещо ?

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 24 апр 2013 10:17

valkaredgi написа:
Teo написа:
vaskonti написа:Ами има си сериозна причина - хванал се е за главата. Как да не го пребиеш такъв?

vaskonti,защо падаш до нивото на такива хора?ти си модератор или се бъркам нещо ?

Знаеш ли какво е ирония?
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 24 апр 2013 20:54

Всичко е наред и е супер! Случилото се е нормално и в реда на нещата, а сините изверги раздухват случката, за да не се говори за скандала в Ловеч със свастиките.
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Върни се в “ЦСКА”