vaskonti написа:donDiego написа:vaskonti написа:Какъв се явява Лаптопа на този мач - служебно лице, длъжностно лице противников състезател?
Така зададен ,въпросът ти ме озадачава.Да разбирам ли, че Ангелов няма право да гледа мач на ЦСКА

,ТИ СИ МОДЕРАТОР ЗА БОГА,как може да си позволиш подобен коментар

Според теб цялата публика на даден мач се водят служебни лица, така ли? Ти изобщо схващаш ли за какво става въпрос в тази тема? Аз казвам, че няма никакво основание ЦСКА да бъде наказван, но това не значи, че това животно не заслужава съд, Пазарджик и халка! Така зададен, коментара ми удоволетворява ли те?
Погледни пак,как си задаваш въпроса.Не съм удовлетворен,защото разделяш публиката от отбора,а ние сме едно цяло.В този смисъл,ЦСКА трябва официално да се разграничи и осъди постъпката на този..Животното и да поднесе официално извинение към Коце Ангелов.Също не разбирам,как никой не се е застъпил за него,а просто са гледали как го бият човека.Това не са феновете на моя отбор.Феновете на друг отбор издигат транспаранти в защита на престъпници и наркодилъри,ние не сме такива.Когато отборът не върви,ние се чувстваме отговорни,когато се случват подобни баталии в секторите,спортнотехническото ръководство и футболистите трябва да се чувстват отговорни..това мисля и не съм съгласен с теб,защото това е един мач и там трябва да е празник за всички на стадиона, включително и за опонентите ни.
Пак станахме за ташак на кучетата. Имаме пари, нямаме пари, ще продаваме, няма да продаваме..ЕЙ БОГУ, НАСР***Е СЕ ПРАВИ