Бойко Борисов: На ЦСКА сигурно най-много сме помогнали

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
blac_black_cat
Контакти:

Re: Бойко Борисов: На ЦСКА сигурно най-много сме помогнали

Мнениеот blac_black_cat » 25 ное 2012 23:27

sin4ec написа:Момчета, я да изслушаме една песна, да се порадваме и успокоим малко! :) :) :)

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=G0AGUywHntw[/youtube]

добро парче >3

Обясняват колко помагат на армейците, а в същото време вече ги гонят от базите им
http://www.sportal.bg/news.php?news=397774
[center]Без ЦСКА не мога и миг да живея,
за ЦСКА ще викам, ще скачам, ще пея !
Емблемата ще браня дори с кръвта си
и в огъня ще влезна да пазя честта си !!!
ОООООО....ОООООО.....ООООО
[/center]

Потребителски аватар
blac_black_cat
Контакти:

Мнениеот blac_black_cat » 25 ное 2012 23:29

AN71 написа:
blac_black_cat написа:
AN71 написа:Какво ще направите на изборите бе той си е натоварил колата както казват по старите хора вие може само да му пръднете на к...о не трябваше въобще да ги търпим толкоз а сега след дъжд качулка независимо левскар или цецекар го казва :( :o

От различни източници научавам как вербуват големите фирми за да им ограбят бизнеса , като ги притискат до стената. ПАМПОРОВО е собственост на БОКО - проверете. Притискат всички печеливши фирми до стената, за да вземат медеца.
Типични комунистически похвати, все пак.
Трябва да им посочим Welcome to PRISON мутри !

То не е само това с Гриша Ганчев е същото гледат власт имащите колкото може повече да натрупкат та после като ги свалят да имат с какво да се откупват та да не ги закачат :( :( :(

+1
Еднакви са .
Иречек го е казал: На българина не му давай ВЛАСТ и ПАРИ, иначе е добър човек !

Обясняват колко помагат на армейците, а в същото време вече ги гонят от базите им

[/center]

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 25 ное 2012 23:33

sin4ec написа:
vaskonti написа:Да, знаем, че ВТВ и Газпром просто са ви фенове и са оценили високия ви професионализъм и прекрасни сини очи.

Страшна ирония, няма що...Но ако при вас нещата бяха що-годе в някакъв ред, то дали Лукойл, дали Газпром, дали някой друг( не са се свършили мощните корпорации) щеше да дойде в ЦСКА. Но с 85 дела официално плюс кой знае още какво има под възглавничката-много сори, балъци няма! Ревахте години за базите-сега ги взехте, и нищо!( това също беше предречено от трезвомислещите). И по дифолт се почва по примера на Мохамед Кюпрюли( може и да бъркам, на прима виста съм)-бий се навън, да не се биеш вътре! Сиреч, ОГЪН ПО ГОВЕДАТА! Много оригинално, изтънчено и конструктивно! Доколко е ефективно-преценете си сами!

Само дето иронията ми е със съвсем друг смисъл - на тоя фон как се е помогнало на ЦСКА? Със 100к лева ли? Срещу 2.5 милиона взети за наем?
Що се отнася до вас, абсолютно безспорен факт е, че ВТВ ви стана спонсор точно 1 седмица след като Батков проплака, че касата му е празна, Бойко се хвалеше, че ви е помогнал, а сините фенове преминаха от "Бойко, к**во" до "Благодарим Ви, г-н Борисов". Всичко това за няма и 10 дена. Но това е друга тема. Настоящата тема е как всъщност Бойко е помогнал на ЦСКА, както твърди. Ти имаш ли някакъв адекватен отговор?
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
Странджата
Контакти:

Мнениеот Странджата » 25 ное 2012 23:35

от blac_black_cat

На олимпиадата в СЕУЛ 1988 г. ЦСКА, не България, а ЦСКА спечели 14 медала от които 7 златни и се нарежда ЦСКА на седмо място на олимпиадата. Държавата България е на 6 място, благодарение на спортистите на ЦСКА. ЦСКА имаше зали, терени, стадион, плуен комплекс, хотел- а сега нищо.

blac_black_cat

Ако съм излъгал се заклевам в най-милото си !!!!
А ти си неграмотен и за това си фен на геренци, защото нищо не си знаел за ЦСКА.

И като си прочел едни книжчици, ти е светнало, че има държава България и в нея една по-голяма държава – ЦСКА :)
И ако не си излъгал, няма да се кълнеш, нали? Те някои наши мургави сънародници така правят – кълнат се само когато лъжат :) И то в най-скъпото – това, за което пише в книжчиците :)
Иначе с грамотността си добре, защото от много книжчици си станал цесекар ( да ме простят другите, ама и те сигурно не са горди от това, че и ти се зовеш като тях). Както е казал класикът - чети, то сляпото окато прави :)

Потребителски аватар
blac_black_cat
Контакти:

Мнениеот blac_black_cat » 25 ное 2012 23:35

vaskonti написа:
sin4ec написа:
vaskonti написа:Да, знаем, че ВТВ и Газпром просто са ви фенове и са оценили високия ви професионализъм и прекрасни сини очи.

Страшна ирония, няма що...Но ако при вас нещата бяха що-годе в някакъв ред, то дали Лукойл, дали Газпром, дали някой друг( не са се свършили мощните корпорации) щеше да дойде в ЦСКА. Но с 85 дела официално плюс кой знае още какво има под възглавничката-много сори, балъци няма! Ревахте години за базите-сега ги взехте, и нищо!( това също беше предречено от трезвомислещите). И по дифолт се почва по примера на Мохамед Кюпрюли( може и да бъркам, на прима виста съм)-бий се навън, да не се биеш вътре! Сиреч, ОГЪН ПО ГОВЕДАТА! Много оригинално, изтънчено и конструктивно! Доколко е ефективно-преценете си сами!

Само дето иронията ми е със съвсем друг смисъл - на тоя фон как се е помогнало на ЦСКА? Със 100к лева ли? Срещу 2.5 милиона взети за наем?
Що се отнася до вас, абсолютно безспорен факт е, че ВТВ ви стана спонсор точно 1 седмица след като Батков проплака, че касата му е празна, Бойко се хвалеше, че ви е помогнал, а сините фенове преминаха от "Бойко, к**во" до "Благодарим Ви, г-н Борисов". Всичко това за няма и 10 дена. Но това е друга тема. Настоящата тема е как всъщност Бойко е помогнал на ЦСКА, както твърди. Ти имаш ли някакъв адекватен отговор?

+1

[/center]

bai hoi
Контакти:

Мнениеот bai hoi » 25 ное 2012 23:38

blac_black_cat написа:ПИТАМ АЗ:
На олимпиадата в СЕУЛ 1988 г. ЦСКА, не България, а ЦСКА спечели 14 медала от които 7 златни и се нарежда ЦСКА на седмо място на олимпиадата. Държавата България е на 6 място, благодарение на спортистите на ЦСКА. ЦСКА имаше зали, терени, стадион, плуен комплекс, хотел- а сега нищо. Създаде най-големите спортисти на България, а сега някакви комплексари като СОКОЛОВ, БАКЪРДЖИЕВ, НОЕВ, ББ и тем подобни лефскарчета се опитват да закриват всичко свързано с ЦСКА. Знаеш ли , че всички останали сортове на ЦСКА плащат наем за всичко. Чувал ли си Спортно училище да плаща на държавата наем ? - това е Спортно училище Генерал Владимир Стойчев-София
България е с 2 медала на последната олимпиада , като единия е отново на спортист от ЦСКА - ТЕРВЕЛ ПУЛЕВ, другия ве на СТАНКА ЗЛАТЕВА от Левски. Писна ни да мачкат спортната марка на България - некадърници от ..... кв. Сухата река...... Това е просто ни писна
Ревеме за кое пиам аз.
Стойчо се опитва да бъде мекошав в името на КЛУБА, защото ако те постъпят като нас (феновете), МВР и политическата въхрушка ще ударят.
Ама да знаят не зависимо дали ЦСКА-ри или други, на хората им писна да слушат глупостите и безхаберието на Тиквоча. НА Отговорните хора им писна.

Значи ,тоя вашия духовен учител "внука на Сталин"така ти е полирал мозъка,че вече е станал като билярдна топка,
на олимпиадата в Сеул България печели 10/десет/ златни медала ето ги-
Христо Марков — лека атлетика-ЦСКА
Йорданка Донкова — лека атлетика-Левски
Ивайло Маринов — бокс-Черно море
Ваня Гешева — едноместен каяк 500м-Левски
Таню Киряков — спортна стрелба-Левски
Таня Дангалакова — плуване-ЦСКА
Севдалин Маринов — вдигане на тежести-ЦСКА
Борислав Гидиков — вдигане на тежести-Славия
Атанас Комшев — борба-ЦСКА
Любомир Герасков — спортна гимнастика-Левски
сега ако,обичаш ми обясни как се получава това-"на олимпиадата в СЕУЛ 1988 г. ЦСКА, не България, а ЦСКА спечели 14 медала от които 7 златни и се нарежда ЦСКА на седмо място на олимпиадата",дори няма да издребнявам да ти посочвам родните места на олимпийските шампиони на ЦСКА,както и техните първи отбори.
Четейки постовете ти осъзнавам ,че за теб спасение няма,но все пак ти препоръчвам вместо да повтаряш като папагал идиотщините на разни клозетни сайтове първо да се поинтересуваш от историята на клуба на който си фен,след това ако ти позволява интелектуалния капацитет може и да се запознаеш с историята на държавата ,в която живееш.

Потребителски аватар
blac_black_cat
Контакти:

Мнениеот blac_black_cat » 25 ное 2012 23:39

Странджата написа:от blac_black_cat

На олимпиадата в СЕУЛ 1988 г. ЦСКА, не България, а ЦСКА спечели 14 медала от които 7 златни и се нарежда ЦСКА на седмо място на олимпиадата. Държавата България е на 6 място, благодарение на спортистите на ЦСКА. ЦСКА имаше зали, терени, стадион, плуен комплекс, хотел- а сега нищо.

blac_black_cat

Ако съм излъгал се заклевам в най-милото си !!!!
А ти си неграмотен и за това си фен на геренци, защото нищо не си знаел за ЦСКА.

И като си прочел едни книжчици, ти е светнало, че има държава България и в нея една по-голяма държава – ЦСКА :)
И ако не си излъгал, няма да се кълнеш, нали? Те някои наши мургави сънародници така правят – кълнат се само когато лъжат :) И то в най-скъпото – това, за което пише в книжчиците :)
Иначе с грамотността си добре, защото от много книжчици си станал цесекар ( да ме простят другите, ама и те сигурно не са горди от това, че и ти се зовеш като тях). Както е казал класикът - чети, то сляпото окато прави :)

Когато цифрите говорят, левскарите сноват и си слагат кажуси : Аз мразя, Аз мразя........
Не-гра-мот-ник научи нещо, и после пиши, защото от истината за ЦСКА Ви най-боли.
ЦСКА е кауза която започнах да защитавам от неправдата в тази скот-=ска държава. Масова
[/center]

Потребителски аватар
blac_black_cat
Контакти:

Мнениеот blac_black_cat » 25 ное 2012 23:49

bai hoi написа:
blac_black_cat написа:ПИТАМ АЗ:
На олимпиадата в СЕУЛ 1988 г. ЦСКА, не България, а ЦСКА спечели 14 медала от които 7 златни и се нарежда ЦСКА на седмо място на олимпиадата. Държавата България е на 6 място, благодарение на спортистите на ЦСКА. ЦСКА имаше зали, терени, стадион, плуен комплекс, хотел- а сега нищо. Създаде най-големите спортисти на България, а сега някакви комплексари като СОКОЛОВ, БАКЪРДЖИЕВ, НОЕВ, ББ и тем подобни лефскарчета се опитват да закриват всичко свързано с ЦСКА. Знаеш ли , че всички останали сортове на ЦСКА плащат наем за всичко. Чувал ли си Спортно училище да плаща на държавата наем ? - това е Спортно училище Генерал Владимир Стойчев-София
България е с 2 медала на последната олимпиада , като единия е отново на спортист от ЦСКА - ТЕРВЕЛ ПУЛЕВ, другия ве на СТАНКА ЗЛАТЕВА от Лефски. Писна ни да мачкат спортната марка на България - некадърници от ..... кв. Сухата река...... Това е просто ни писна
Ревеме за кое пиам аз.
Стойчо се опитва да бъде мекошав в името на КЛУБА, защото ако те постъпят като нас (феновете), МВР и политическата въхрушка ще ударят.
Ама да знаят не зависимо дали ЦСКА-ри или други, на хората им писна да слушат глупостите и безхаберието на Тиквоча. НА Отговорните хора им писна.

Значи ,тоя вашия духовен учител "внука на Сталин"така ти е полирал мозъка,че вече е станал като билярдна топка,
на олимпиадата в Сеул България печели 10/десет/ златни медала ето ги-
Христо Марков — лека атлетика-ЦСКА
Йорданка Донкова — лека атлетика-Левски
Ивайло Маринов — бокс-Черно море
Ваня Гешева — едноместен каяк 500м-Левски
Таню Киряков — спортна стрелба-Левски
Таня Дангалакова — плуване-ЦСКА
Севдалин Маринов — вдигане на тежести-ЦСКА
Борислав Гидиков — вдигане на тежести-Славия
Атанас Комшев — борба-ЦСКА
Любомир Герасков — спортна гимнастика-Левски
сега ако,обичаш ми обясни как се получава това-"на олимпиадата в СЕУЛ 1988 г. ЦСКА, не България, а ЦСКА спечели 14 медала от които 7 златни и се нарежда ЦСКА на седмо място на олимпиадата",дори няма да издребнявам да ти посочвам родните места на олимпийските шампиони на ЦСКА,както и техните първи отбори.
Четейки постовете ти осъзнавам ,че за теб спасение няма,но все пак ти препоръчвам вместо да повтаряш като папагал идиотщините на разни клозетни сайтове първо да се поинтересуваш от историята на клуба на който си фен,след това ако ти позволява интелектуалния капацитет може и да се запознаеш с историята на държавата ,в която живееш.

Историята се чете и тълкува, а не манипулира. Доказали сте се във последното. За мене спасение може да няма и как да има (от какво) все пак вярвам успелите и в себе си. А не вярвам на клишета от сорта на : "това е обора на народа", отбора на Апостола, Отбора скалпиран от комунисти, фашисти и царисти. По скоро вярвам в ДС агенти, СССР спонсори, Аз мразя.....най-вече ЦСКА, аз вярвам и съм обеден в същността Ви Отбора на Днешната вихрушка. Аз вярвам във жалката Ви душица !!!!
Как си сменяте всичко как ви отърва
Йорданка Донкова - е в ЦСКА глупако, какъв левски . Пак си измисляш
Таню Киряков - е в ЦСКА през 1988 г.
Как си ги измисли. Сигурно си ги гледал в Уикепедия. Това , че в последствие отиват в други СК, не означава , че по време на олимпиадата са в СК ЦСКА.
Отвори книги, а не УИКЕПЕДИЯ.
"благодаря за съветите ти" все пак да си вечно втори е орисия, а не следствие.
Последна промяна от blac_black_cat на 25 ное 2012 23:59, променено общо 1 път.
[/center]

Потребителски аватар
tut
Контакти:

Мнениеот tut » 25 ное 2012 23:53

е тревопасните са прави ..... тва 10 милиона + подарен стадион + хванати да осигуряват на 300 лева и без наказание ...... да не е помощ деа ........ те горките милионите на мвр + базата и футболистите на спартак софия ги броят за репресия та тия 10 милиона ли ще ги пречупят ....... още трябва, че като гледам с тия пари нищо не стаа ....... впрочем са новият стадион пак ли с дарения ще се прави ..... че нещо не виждам опашки от геренци да даряват по тото пунктовете ма какво ли разбирам аз .... може да има няква тайна дарителска организация ..........

НАПРЕД АРМЕЙСКИ ЛЪВОВЕ

Потребителски аватар
RedeviL
Контакти:

Мнениеот RedeviL » 25 ное 2012 23:55

vaskonti написа:
sin4ec написа:

а седмица преди подписването на южен поток и обявяването на газпром, че има желание да стане спонсор в Левски, сините господа изленаха с мащабен проект за реконструкция на герена, а преди няколко дни Тонев тактично обясни, че този проект е една от основните причини, която е натежала за решението на руснаците да изберат Левски.Поредното случайно съвпадение.. :mrgreen:
Последна промяна от RedeviL на 26 ное 2012 00:00, променено общо 1 път.

Върни се в “ЦСКА”