Ръководството на ЦСКА реагира...

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
dreben23
Контакти:

Re: Ръководството на ЦСКА реагира...

Мнениеот dreben23 » 16 юли 2012 20:15

Кашчей написа:Да му лъскате на Кашчей бариерата, с пуцинг, че да блести

За мен тези писания са абсолютна измислица.. или поне изказването на Киряков е такова.Освен това, аз не съм вземал отношение по неплащането за Платини, защото нямам достъп до официална информация.Коментирах само Анисе, защото съм чел ПСТФ и съм убеден, че там нещата не са правилни от страна на БФС.

А относно декларацията поредна-ставате за смях вече-и ръководство, и фенове, и фенклубове.

ПП-Нямах намерение да пиша в тази тема, но си видях ника и прецених, че трябва да отговоря!
А сега отивам и аз да пиша декларация, но се чудя против кого, и до кого да я адресирам

Пиши, пиши, белким ти дадат жълт картон и те приберат в една бяла стая, с бели стени и всички такива дето плюят по събратята си и се мислят за собственици на ЦСКА! :lol: Срам ме е от такива хора! Даже още нещо ми прави впечатление- единствените, които реално ги боли за ЦСКА, но пък го избиват на майтапи и се самоиронизират, защото се вижда, че нещата, които вършат титаните не са приятни- са точно гражданина от село, шивача и още един-двама "болни левскари"- извинявам се, ако пропускам някой. :lol: . Не се обиждайте, братя, те ни искат слаби като тях, но нашата сила расте от тяхната слабост и злостна глъч! ;) :lol:[offtopic]Тея са готови на всичко, даже и кръвта ще си източат, за да не им напомня за ЦСКА![/offtopic] [offtopic]Приятна вечер! :)[/offtopic]

[offtopic]Морето здраво е закъсало с финансите, щом търси да се хване като удавник за сламка! :lol: Фактът, че всички спонсори ги изоставят не говори ли за "компетентността" на Киряк Стефчов! :lol:[/offtopic]

[offtopic]На ви декларация! :lol:[/offtopic]
***САМО ЦСКА!***

***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)

Потребителски аватар
Синьо сърце
Контакти:

Мнениеот Синьо сърце » 16 юли 2012 20:19

А иначе по темата-това са си вътрешни проблеми на ЦСКА и да си ги решават. Но това общуване с декларации е ненормално и изродено, по този начин занимават околните с кирливите си ризи и ги развяват като знамена...Толкова не могат да седнат и да се разберат без шум и дандания, ЦСКА става за резил по този начин...Пуста власт и мания да си начело на нещо, толкова ли е сладка, та забравяш за какво изобщо се бориш?
Няма попътен вятър за този, който не знае къде отива!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!

Потребителски аватар
THE RED SNAKE
Контакти:

Мнениеот THE RED SNAKE » 16 юли 2012 20:30

dodo7271 написа:

А може ли един въпрос към феновете на Селтик. По-добре ли е във Висшата лига на Шотландия да не играе Глазгоу рейнджърс, а отборчета като Дънди?

[offtopic]Братле, аз лично се интересувам от шотландския футбол не поддържам точно Селтик, а Хартс, но ми е безкрайно неприятно че те са един от клубовете гласували за изваждането на Рейнджърс :evil: ! Не стига, че нивото на футбола им постепенно спада, па и сега от раз си режат клона на който стоят и на практика си погребват футбола :( ! Хубаво е да се знае, че първосигналните решения никога не водят до нищо добро, напротив повече ги влошават![/offtopic]

sandi74

Мнениеот sandi74 » 16 юли 2012 21:08

Това е положението.След директивите идва ред и на декларациите.

Потребителски аватар
football_fb
Контакти:

Мнениеот football_fb » 17 юли 2012 10:13

Синьо сърце написа:Почна се с декларациите, още преди първенството ще са двуцифрено число...

хахаха Цирк в цирка! :) :) :)
За всички, които обичат футбола: http://on.fb.me/T5nKCm - най-голямата група фенове на великата игра!

Потребителски аватар
ЦСКА-83
Контакти:

Мнениеот ЦСКА-83 » 17 юли 2012 10:40

Кога ще го разберете,че с тия орки никой не може да се разбере.Отборът ни започва да дълбае сериозно,стадиона не е пипнат.На мен ми писна тотално и ще ги храня на всеки мач.Дреме ми за Дуче и Офанзива.Аз съм си от ЦСКА,но ги подкрепям за бойкот.Трябва нещо като на Сашо-апашо да се случи.САМО ЦСКА и вън боклуците от ЦСКА!!!!!!!!!!!!!

redpride
Контакти:

Мнениеот redpride » 17 юли 2012 16:50

mirodes написа:
terata написа:
mirodes написа:Този дебелак да престана да се отъждествява с всички привърженици на ЦСКА.Ще дам един пример колко е "загрижен" за феновете на отбора.През 2003г гостувахме в Истанбул на Галатасарай.И част от феновете нямахме билети.Тогава турските полицаи ни казаха,че няма проблем наши представители да купят от касите билети за други сектори и с тях да влезем в нашия сектор.Естествено за наш представител определихме Дучето и аверите му.Та въпросния господин закупи билети по 1 милион турски лири и ги продаде на феновете по 10 долара.Тогава 1 милион лири се равняваха на около 1 лев,а 10 долара бяха около 19-20 лева.Т.е Дучето ни продаде билети 20 ПЪТИ ПО-СКЪПО отколкото ги е закупил.Сами си направете извода за какъв човек става въпрос.

[offtopic]Сигурен ли си, че сметките ти са правилни? Щото излиза че билетите ви са били по 0,50 евроцента, което май няма как да се е случило, и то на мач от евротурнирите[/offtopic]

Абсолютно съм сигурен.Даже ако се разровя мога и да намеря билета.Ясно си пише 1 милион лири.Не се учудвай,че цената е толкова ниска.Първо мача се игра на стадион"Кемал Ататюрк",който е доста отдалечен от центъра на Истанбул-сигурно на над 30 километра и придвижването дотам е доста трудно.Второ пак беше лято и много хора бяха в отпуск.Трето точно тогава турците бяха решили да пуснат и евтини билети,за да напълнят стадиона.Далеч не всички билети са били на тази цена.

Момчета мисля, че бъркате. Билетите за мача с Галатасарай струваха по 25 лева във фен клуба на Армията. Аз закъснях и не си купих, но в Турция на касите имаше само такива от по 5 долара. Малко ме изненада разликата в цените, но реших, че така са се разбрали отборите. Чак навръщане разбрах, че някои хора са се опитвали да продават евтините билети няколко пъти по-скъпо. Не искам да говоря за мача със Славия Прага, когато изведнъж в хотела нямаше място за всички. Имах чувството, че момичето на рецепцията няма идея, колко човека идваме.

Върни се в “ЦСКА”