Въоръжени стюарди бият публиката ЦСКА в Разград

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
aloha^guy
Контакти:

Re: Видео с пребитият фен на ЦСКА !!!!!

Мнениеот aloha^guy » 25 май 2012 12:57

Tака изглеждаха някои от феновете на ЦСКА след мача с Лудогорец

http://www.fanface.bg/agitki/item/4494- ... D0%B4.html
Ana Ivanovic - момичето от сънищата ми... MANCHESTER UNITED Отборът на мечтите...ЦСКА - отборът на сърцето
САМО ЦСКА !
Ии емотиконите са моя ЗАПАЗЕНА МАРКА forum_Emoticons®
Изображение

Потребителски аватар
LoveAndPeace
Контакти:

Мнениеот LoveAndPeace » 25 май 2012 12:59

Моите поздравления за направеното от Домуса , но си личи , че си е взел селски отбор със селски манталитет и маниери. Намерил си е селянчетата момчета да пазят входовете и ........ какво друго да стане отсвен селски изпълнения.
В началото и в Ловеч беше така , но хората се докоснаха до големите мачове с европейците и си вкараха нещата в ред.
И при Крейзи Форест така ще стане , ще погорят , погорят и ще изгаснат.

AlexBg20
Контакти:

Мнениеот AlexBg20 » 25 май 2012 13:01

D.Georgiev написа:Извинявайте, но ако е имала някаква агресия в повече то тя беше породена от настроенията на част от феновете ви, които седмица преди мача се канеха да ни трошат стадиона и да бият хората. При такива закани какво трябва да се очаква от тези, които охраняват? И докато тук има някаква провокация от червения фен, кажете ми какво направи детето в инвалидна колична на ултрасите, за да му хвърлят бомбичка под количката? Как може да хвърлят ракети в сектора с хора с увреждания, които на всичко отгоре не им се чу гласа цял мач и бяха най-кротките на стадиона? Хората тук не са толкова ненормални, за да удрят хората ей така, повярвай ми. Не знам какво е станало преди това, не се и вижда. Факт е обаче, че само с вашите фенове е имало проблеми и то НАВСЯКЪДЕ!

И за това,че някакви фенове са се канели по форумите,че щели да рушат стадиона вие трябва да ги биете ? По тази логика всеки един фен трябва да бъде пребит ? Не че е направил нещо нередно,а защото се е заканвал по форумите ? Невероятна логика имаш...
Ти от къде си толкова сигурен,че детето е било замеряно с бомбичка? И между другото аз поне по снимките не видях детето да е в сектора за хора с увреждания ! На снимките които бяха показани детето беше единственото дете с увреждане в сектора ! Не оправдавам феновете,ако наистина са замеряли или нарочно са сложили бомбичката под количката на детето,заслужават никога повече да не ходят на мачове,а защо не и по-тежко наказание !!! Но след като нямаш доказателства за това не си в правото си да слагаш такива обвинения ! ;)

LIMASSOL
Контакти:

Мнениеот LIMASSOL » 25 май 2012 13:01

D.Georgiev написа:
LIMASSOL написа:Насилието поражда насилие са казали доста по-умни хора от мен и имат право.

Ето ти отговора на всичко. Аз съм много против тези неща, но това със стюардите пред агитката стана след инцидентите с ракетите и бомбичките. Прави си насилието поражда насилие... Никого не оправдавам само не ми го изкаравайте така все едно това е практива в този град и едва ли не всеки път е така. Да си понася отговорността стюарда. Хората в града бяха много наплашени от заплахите. Наистина няма да коментирам повече.

Добре де ,обясни ми това пред сектора когато момчето иска да влезе,има билет и не го пускат защото е чорбар нали?Това ли е вашата логика?Аз не казвам че е практика в Разград,само поздравления за стадиона и базата като цяло,но не е това начина.Човек,в очите на "стюардите" имаше омраза,нали те са там да следят за мирното провеждане на мача,а не те да създават безредици.Добре че нащте не нахлуха,че незнам какво щеше да стане.Нямаме нищо против към отбора,супер сте,браво,честита титла,но някой е казал на тези хора така да се държат!Те едва ли така самоволно ще правят такива простотии.

Потребителски аватар
Alonso_Massa
Контакти:

Мнениеот Alonso_Massa » 25 май 2012 13:02

D.Georgiev само да те попитам ние така ли трябва да живеем в тази държава? Момчето каза, че онзи с обръснатата глава го е ударил, а полицаите стоят като препарирани и се оглеждат като гърмяни зайци... Е за т'ва никой нормален човек няма да отиде на мач.
[wrapimg=]http://1.bp.blogspot.com/-32O3MZ4OU1Q/TrdGFtNTuXI/AAAAAAAAB2w/5WmX_zMJ1t8/s400/Steven++Gerrard+-+Top+Football+Player+soccer.jpg[/wrapimg]

[offtopic][wrapimg=]http://nesncom.files.wordpress.com/2014/01/daniel-sturridge-chip-vs-everton-in-merseyside-derby.gif?w=500&h=280[/wrapimg][/offtopic]
[offtopic][wrapimg=]http://www.finishersforum.com/wp-content/uploads/2013/02/gerrardgoal.gif[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
D.Georgiev
Контакти:

Мнениеот D.Georgiev » 25 май 2012 13:05

AlexBg20 написа:
D.Georgiev написа:Извинявайте, но ако е имала някаква агресия в повече то тя беше породена от настроенията на част от феновете ви, които седмица преди мача се канеха да ни трошат стадиона и да бият хората. При такива закани какво трябва да се очаква от тези, които охраняват? И докато тук има някаква провокация от червения фен, кажете ми какво направи детето в инвалидна колична на ултрасите, за да му хвърлят бомбичка под количката? Как може да хвърлят ракети в сектора с хора с увреждания, които на всичко отгоре не им се чу гласа цял мач и бяха най-кротките на стадиона? Хората тук не са толкова ненормални, за да удрят хората ей така, повярвай ми. Не знам какво е станало преди това, не се и вижда. Факт е обаче, че само с вашите фенове е имало проблеми и то НАВСЯКЪДЕ!

И за това,че някакви фенове са се канели по форумите,че щели да рушат стадиона вие трябва да ги биете ? По тази логика всеки един фен трябва да бъде пребит ? Не че е направил нещо нередно,а защото се е заканвал по форумите ? Невероятна логика имаш...
Ти от къде си толкова сигурен,че детето е било замеряно с бомбичка? И между другото аз поне по снимките не видях детето да е в сектора за хора с увреждания ! На снимките които бяха показани детето беше единственото дете с увреждане в сектора ! Не оправдавам феновете,ако наистина са замеряли или нарочно са сложили бомбичката под количката на детето,заслужават никога повече да не ходят на мачове,а защо не и по-тежко наказание !!! Но след като нямаш доказателства за това не си в правото си да слагаш такива обвинения ! ;)

Не ми говори за доказателства! Това единственият сектор с достъп за инвалиди, така че всички хора с увреждания бяха там. Това не значи че всички са били такива. Това го видях с очите си, защото бях на стадиона за разлика от вас и знам какво говоря. Тука някакви псевдо патриоти го обърнаха от насилие към расизъм, а ако ги накарам да напишат едно правилно изречение няма да могат. Спокойно до седмица - две всички ще си получат наказанията.
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
D.Georgiev
Контакти:

Мнениеот D.Georgiev » 25 май 2012 13:07

Alonso_Massa написа:D.Georgiev само да те попитам ние така ли трябва да живеем в тази държава? Момчето каза, че онзи с обръснатата глава го е ударил, а полицаите стоят като препарирани и се оглеждат като гърмяни зайци... Е за т'ва никой нормален човек няма да отиде на мач.

На мачове не ходят хората в София, в Разград ходят жени и деца. Правете си изводите къде какво е. Казах има си видеозапис, има си съд! Това не е проблем на отбора или града като цяло. Чао и здраве да е!
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
Alonso_Massa
Контакти:

Мнениеот Alonso_Massa » 25 май 2012 13:12

D.Georgiev написа:
Alonso_Massa написа:D.Georgiev само да те попитам ние така ли трябва да живеем в тази държава? Момчето каза, че онзи с обръснатата глава го е ударил, а полицаите стоят като препарирани и се оглеждат като гърмяни зайци... Е за т'ва никой нормален човек няма да отиде на мач.

На мачове не ходят хората в София, в Разград ходят жени и деца. Правете си изводите къде какво е. Казах има си видеозапис, има си съд! Това не е проблем на отбора или града като цяло. Чао и здраве да е!

Не бе пич аз не обвинявам клуба или ораганизацията, нито пък хората в града. Има няколко малоумника, да ги осъдят, да видим дали ще има такива инциденти за в бъдеще. Аз съм от Варна и искам да ти кажа, че и тук положението не е розово на мачовете. Ама то като видиш стадионите ти става ясно всичко. Иначе ви поздравявам за невероятния стадион, който имате. Дано има повече такива стадиони в България, но се съмнявам...
[wrapimg=]http://1.bp.blogspot.com/-32O3MZ4OU1Q/TrdGFtNTuXI/AAAAAAAAB2w/5WmX_zMJ1t8/s400/Steven++Gerrard+-+Top+Football+Player+soccer.jpg[/wrapimg]

[offtopic][wrapimg=]http://nesncom.files.wordpress.com/2014/01/daniel-sturridge-chip-vs-everton-in-merseyside-derby.gif?w=500&h=280[/wrapimg][/offtopic]
[offtopic][wrapimg=]http://www.finishersforum.com/wp-content/uploads/2013/02/gerrardgoal.gif[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
aloha^guy
Контакти:

Мнениеот aloha^guy » 25 май 2012 13:16

Ето разказът на фена на ЦСКА:

"Към 19:00 часа тръгнахме да влизане в сектор "В" на стадиона. Съответно хора, които бяха преди нас се връщаха, казаха ни да махаме всички артикули. Така и направих - махнах всички артикули. Стюардът ме пита дали съм фен на ЦСКА, като видя, че се подава тениска на любимия ми отбор. Той заяви, че няма да ме пусне стадиона, защото съм фен на ЦСКА.

Той ми каза да отивам в сектор "Г" и се получи полемика, като веднага получих удар в лицето. След това аз поисках обяснение от тях. В този момент се появи още един стюард от сектор "В", взе ми билета, скъса го и го метна на земята, и отново получих удари в лицето. Помогнаха ми хора да отида до линейката, където имаше още едно момче, което беше с разбита глава. В последствие докато давах обяснение пред полицаите, на два пъти полицаите ми казаха да не повдигам обвинения. В крайна сметка благодарение на един цивилен полицай успях поне да догледам мача".
Ana Ivanovic - момичето от сънищата ми... MANCHESTER UNITED Отборът на мечтите...ЦСКА - отборът на сърцето
САМО ЦСКА !
Ии емотиконите са моя ЗАПАЗЕНА МАРКА forum_Emoticons®
Изображение

Red_Forever
Контакти:

Мнениеот Red_Forever » 25 май 2012 13:20

Няма такова безобразие .... Някакви платени, назобани и комплексирани типове , облечени като "Стюарди" налагат с юмруци , палки , вадят ножове , а полицията седи и чопли семки .... Такива неща са се случвали през мътните години на "демокрацията" , а ето , че и когато сме в ЕС , някои дерибей , като Домусчиев , помислели се за недосегаеми , колят и бесят в Разград ..... Делиорманския , като не си ходил по-далеч от твоя вилает и не знаеш , не си виждал какво означава стюард , по-добре замълчи ! А и не мога да проумея , как може , като ужким сте толкова добре подготвени, да настаните хората с увреждания на 5 метра от гостуващата агитка ...

Върни се в “ЦСКА”