Левски София - ЦСКА София - 1:0

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

dimitroff78
Контакти:

Re: Левски София - ЦСКА София (29.04.12) 17:45ч.

Мнениеот dimitroff78 » 23 апр 2012 10:14

От мен лично Стойчо получава разрешение спокойно да направи хикс в този мач.
Според мен той и така ще нареди отбора.
Няма абсолютно никакъв смисъл да тръгнем да мачкаме Левски и да вземат да ни вкарат някой случаен гол и после да ревем.
Напротив - мисля, че Стойчо ще обърне внимание на предмостията и на защитата, защото знае, че ЦСКА има комфортна преднина в класирането и не е необходимо да се хвърля в тоя мач "на живот и смърт".
Разбира се, победата срещу Левски винаги е дюшеш, каквото и да е класирането, но трябва да се мисли преди всичко за тактиката и да се вземат предвид други фактори.
Истината е, че Левски ще се хвърлят наистина в тоя мач, защото им трябват точки и защото класирането им в тройката им е "у шише", както казват старите хора.
А подобна тактика е добре дошла за Стойчо, който повече от половината мачове през пролетта ги изигра по този начин - приемане на играта и контраатаки. Така се играе много лесно и просто и мисля, че и в този мач червените ще приемат спокойно играта в собствената си половина и ще чакат момента си. Защото, ако сините тръгнат прекалено масирано напред, ще ги качим на разлика.
Така мисля аз.

Rodn1

Мнениеот Rodn1 » 23 апр 2012 11:01

Когато ЦСКА влиза като фаворит в този конкретен мач най-често губи.Така, че трябва да имаме едно наум.Една загуба може да коства много ама наистина много.

Потребителски аватар
Udoji90
Контакти:

Мнениеот Udoji90 » 23 апр 2012 11:03

За този мач очаквам скучно и безлично 0-0. В последните 3 дербита имаше победител - не ми се вярва в 4-то поредно (и съответно във 2-ри пореден сезон) да не видим равенство. Един такъв резултат би бил напълно приемлив за нас след вчерашната грешка на "Лудогорец", макар че и на мен ми се иска да бием "сините".
Предполагам, че в началото ще играем сравнително офанзивно. Ако успеем да поведем през първото полувреме, след това ще пазим минималния аванс. Ако след първата част (или може би след първите 60-65 минути) няма голове, то тогава вероятно Стойчо ще затвори играта и ще се задоволим с нулев хикс. Дано само защитата да е на добро ниво и да не допуснем "Левски" да ни поведат - тогава вече става лошо.
Но най-много от всичко държа да подчертая, че дори загуба не бива да се счита за фатална - това важи особено след вчерашната грешна стъпка на "Лудогорец".
Последна промяна от Udoji90 на 23 апр 2012 12:29, променено общо 2 пъти.
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...

Потребителски аватар
Артилериста
Контакти:

Мнениеот Артилериста » 23 апр 2012 11:19

Великото вечно дерби предстои.Няма значение кой в каква форма е това е мача,който всички очакват с най-голям интерес-Левски срещу ЦСКА.Напред армейци,напред към победата!
Прогноза-победа за ЦСКА!!! :idea: :idea: 1-2 :)
"ЦСКА-всичко започва и свършва така.Тези 4 букви са моят живот"

Потребителски аватар
Артилериста
Контакти:

Re: Левски София - ЦСКА София 29.04 17:45ч.

Мнениеот Артилериста » 23 апр 2012 11:20

rogeti написа:
Авалокитешвара написа:
vks1 написа:К'ви са тия прогнози дето ги давате-0:2,1:4 и т.н. Не сте ли разбрали,че в дербито няма фаворит,няма и логика. Колко пъти заемащия по-задно място в класирането е побеждавал? Според мен пък мача си е единица!!!

Глупости говориш. Във всеки мач си има фаворит. Може фаворитът в този мач по-рядко да печели мача, отколкото в мача с Черноморец, примерно, но все пак фаворитът си е фаворит. При първият престой на Стойчо фаворити ли бяхме? Фаворити бяхме и ви треснахме с 3:0 на Армията. При Любо Пенев фаворити ли бяхме срещу вас - фаворити бяхме и си ви бихме. Тази есен пак бяхме фаворити и пак спечелихме. Обратното също е вярно, когато Левски е твърд фаворит обикновено печели срещу нас (или поне не губи). Естествено има и изненади, но е смешно да кажеш, че няма фаворит.

С Любо Пенев ви бихме 2 на 0 :mrgreen: ( Жоро Христов 36, 68 Эе Суарез

Да,но после ния ви бихме 2-0.Сливенските перли ааа :lol: ;)
"ЦСКА-всичко започва и свършва така.Тези 4 букви са моят живот"

Потребителски аватар
captain_drifuss
Контакти:

Мнениеот captain_drifuss » 23 апр 2012 11:44

не е минал още мачът с Калиакра, а заплахите за разгром потекоха! какво ще стане ако Левски се издъни днес?! а и за такъв мач не е нормално да се правят толкова лесно прогнози за разгром... реално, както и да свърши мачът вероятно ще е много равностоен. Очаквам победа за ЦСКА, трудна вероятно, но все пак победа!

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 23 апр 2012 12:21

Rodn1 написа:Когато ЦСКА влиза като фаворит в този конкретен мач най-често губи.Така, че трябва да имаме едно наум.Една загуба може да коства много ама наистина много.

Моментната форма е на страната на ЦСКА, играем хубаво, младите показват качества и бележат, но все пак играем срещу Левски, не ги подценявайте 8-)

Потребителски аватар
CskaUl7rasB0ysS0f1a

Мнениеот CskaUl7rasB0ysS0f1a » 23 апр 2012 13:06

братле 0-0 да завърши този мач е най-невъзможното нещо според мен. с тези рейсове в центъра на защитата на приятелките просто невиждам как биха опазили суха мрежа
СЕКТОР Г
ТОВА СИ ТИ!

Потребителски аватар
Udoji90
Контакти:

Мнениеот Udoji90 » 23 апр 2012 13:15

CskaUl7rasB0ysS0f1a написа:братле 0-0 да завърши този мач е най-невъзможното нещо според мен. с тези рейсове в центъра на защитата на приятелките просто невиждам как биха опазили суха мрежа

Предполагам, че това е мнението ти относно моята прогноза. Че защитата на "Левски" не е в най-добрата си форма, съм съгласен. Просто смятам, че няма много усилено да търсим победата и головете. (Всъщност в случая за "Левски", а не за нас, е по-важно да спечелят.) В същото време вярвам, че има големи шансове да не допуснем гол. С други думи, 0-0 е напълно реален резултат, защото ние и на толкова бихме били съгласни (6 точки аванс 4 кръга преди края + следващ сравнително лек мач с "Ботев" + в 28. кръг тежко домакинство на "Лудогорец" срещу "Черноморец" е доста изгодна позиция), а "Левски" толкова си могат. ;)
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...

Потребителски аватар
CskaUl7rasB0ysS0f1a

Мнениеот CskaUl7rasB0ysS0f1a » 23 апр 2012 13:19

Udoji90 написа:
CskaUl7rasB0ysS0f1a написа:братле 0-0 да завърши този мач е най-невъзможното нещо според мен. с тези рейсове в центъра на защитата на приятелките просто невиждам как биха опазили суха мрежа

Предполагам, че това е мнението ти относно моята прогноза. Че защитата на "Левски" не е в най-добрата си форма, съм съгласен. Просто смятам, че няма много усилено да търсим победата и головете. (Всъщност в случая за "Левски", а не за нас, е по-важно да спечелят.) В същото време вярвам, че има големи шансове да не допуснем гол. С други думи, ние и на толкова бихме се навили, а "Левски" толкова си могат, затова 0-0 е напълно реален резултат.

и все пак, с отличната игра на контраатаки и техниката на мораес съм сигурен че ще отблежем ;)
СЕКТОР Г
ТОВА СИ ТИ!

Върни се в “ЦСКА”