ЦСКА-Черно море

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Old_death
Контакти:

Re: ЦСКА-Черно море

Мнениеот Old_death » 22 апр 2012 15:45

Добра победа след добра игра.Резултата е добър ,особено след заканите на моряците след предишния мач.Може да са си прави за себе си,но бяха забравили че сме ЦСКА!Поклон пред Стойчо!
В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.

Потребителски аватар
subzero
Контакти:

Мнениеот subzero » 22 апр 2012 15:47

Пичове,колкото и да ми е неприятно да го призная,смятам,че тази победа ви прави шампиони. Честито,въпреки всичко!!
[center]Изображение[/center]
[center]ЧЕРНОМОРЕЦ БУРГАС-вчера,днес,утре и завинаги !![/center]

Потребителски аватар
Old_death
Контакти:

Мнениеот Old_death » 22 апр 2012 15:55

subzero написа:Пичове,колкото и да ми е неприятно да го призная,смятам,че тази победа ви прави шампиони. Честито,въпреки всичко!!

Има още много време и доста тежки мачове.Ако не паднем в неделя и Лудогорец не бият след малко,може и да си прав,но сега е рано да се говори.Играем всеки мач на върха на възможностите си,но не се знае тия деца до кога ще издържат на напрежението.
В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.

Потребителски аватар
CSKARCHETO-BS
Контакти:

Мнениеот CSKARCHETO-BS » 22 апр 2012 15:59

Old_death написа:
subzero написа:Пичове,колкото и да ми е неприятно да го призная,смятам,че тази победа ви прави шампиони. Честито,въпреки всичко!!

Има още много време и доста тежки мачове.Ако не паднем в неделя и Лудогорец не бият след малко,може и да си прав,но сега е рано да се говори.Играем всеки мач на върха на възможностите си,но не се знае тия деца до кога ще издържат на напрежението.

Аз пък си мисля че тези деца ще смачкат Левски другия кръг,ще излязат нахъсани от Стойчо и ще изорат терена но ще победят ;)

Потребителски аватар
RedeviL
Контакти:

Мнениеот RedeviL » 22 апр 2012 16:01

Тази победа може да ни направи шампиони, ако след малко Лудогорец се препъне срещу Литекс.Вземат ли си мача обаче ние трябва да бием Левски, Враца и Миньор задължително!Чак тогава хипотетично може да кажем, че сме шампион.

Потребителски аватар
petkan
Контакти:

Мнениеот petkan » 22 апр 2012 16:05

Е, чек да мине мача им с Левскито де... После Литекс, Лудите.....
Много рано ги короняса ;)

Потребителски аватар
subzero
Контакти:

Мнениеот subzero » 22 апр 2012 16:07

petkan написа:

Е, чек да мине мача им с Левскито де... После Литекс, Лудите.....
Много рано ги короняса ;)

Мислиш ли,че ми е лесно?? Точно на мен...??? Ама смятам,че ще загубят единствено от Лудогорец,ама ще е без значение..Още повече,че Лудогорец може да загубят точки още днес.
[center]ЧЕРНОМОРЕЦ БУРГАС-вчера,днес,утре и завинаги !![/center]

Потребителски аватар
petkan
Контакти:

Мнениеот petkan » 22 апр 2012 16:07

CSKARCHETO-BS написа:
Old_death написа:

Аз пък си мисля че тези деца ще смачкат Левски другия кръг,ще излязат нахъсани от Стойчо и ще изорат терена но ще победят ;)

Нахъсани, нахъсани, колко да са нахъсани :)
Ма те и ония от Левски ени.......

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 22 апр 2012 16:14

Добра игра, доволен съм, айде всички да се готвим за голямото дерби, моментната форма не е важна в тоя мач, който иска и се раздаде най-много той бие, успех 8-)

Makavelli
Контакти:

Мнениеот Makavelli » 22 апр 2012 16:33

Хубаво време, хубав мач и хубав резултат. Евала за играта и желанието на играчите. Дано да не продадем половината отбор ( или Мораеш ) след края на сезона ....

Върни се в “ЦСКА”