Ако щат в децата си да се кълнат,че са независими не вярвам на господата от БФС и разните им комисии.
Та кой от тях,от изпълкома например, има сантимент към ЦСКА?
Боби Михайлов-като футболист сърбаше попарата на Армейците а в момента и брат му работи в Подуяне...
За Наско Сираков няма нужда да изброявам аргументи....
Емил Костадинов-велик футболист,но като управленец се провали точно три пъти в ЦСКА от където го изгониха като парцал....
Гриша Ганчев или Данчо Лечков? Те двамата вярват само в това ,с което могат да сложат като съдържание на задния си джоб....
Камен Костадинов ли? Той е най-верният лакей на Михайлов,а клубните му пристрастия не са тайна за никого....
Има ли сисъл да продължавам?
Дербито БФС–ЦСКА ?
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Богоизбрани ли са в БФС ?
scooool написа:pampi написа:scooool написа:До автора вземи мерки да се върнеш в нашата реалност.Ограничи контактите с други облъчени, излизай повече и се забавлявай.Опитвайте се да не гледате през очите на тези, който ви говорят(Стойчо,Градев,Василев,Живков) и да приемате всичко за чиста монета.Разграничи се помисли реално, използвай мозъка си и не повтаряй думите на други хора след като цяла България ви се чуди за селските изпълнения-Кражба на 7-8 футболисти(Платини не е платен не знам колко време вече и момчетата от Пирин) Преподписването на Делев,Анисе,Допинг-скандала и това е само за година.Знам, че пак ще кажеш, че друг е виновен, но интересно ми е как някой друг ви е виновен, някой друг е подписвал договорите, та вие дори представихте Анисе ?????.Поздрави и намали стреса.
Е га ти реалността, пет изречения, пет лъжи! Не те ли е срам! Излез от милиционерската реалност, не гледай през очите на Батков и другите десари!
Това са факти.
1.Анисе си е откраднат футболист, който беше представен дори.Федерацията на Литва също е отказала да го картотекира, защото се води играч на Черноморец.Всичко друго са глупости на заинтересовани лица.
2.Момчетата от Пирин са откраднати без трансферна сума в това число влизат Карачанаков,Якимов и дори Делев, който преподписа и с пореден селски похват излъгаха орлетата.
3.За толкова години в, който гледам футбол пак вие написахте история с допингскандала и отново сте невинни ?????????????.
4.Платини не е платен от не знам колко(може би 3 години) и дори го продадохте официално за 10-20 хил евро за да не дадете реалния процент на Черноморец.Сумата е в пъти най-вероятно
Реалността е, че сте известни с кражба на футболисти в продължение на 50 години, колкото и да не искате да го признаете.
Титаните са виновни за всички случей който съм изброил те са вашия проблем не БФС и всички други, който не играят по свирката на Перничаните.
Фактите са че Анисе няма договор с Черноморец.Карачанаков,Якимов бяха свободни да подпишат с всеки отбор,но избраха ЦСКА/ясно е защо/.За Делев е платена три пъти по-висока сума от нормалната.Допингираните си изтърпяха наказанието/срещу което никой не протестира/.Платини ще бъде платен когато му дойде времето и не е продаден , а е даден под наем за посочената сума.
И последно скрий се,защото ставаш смешен !

- S.T.A.L.K.E.R
- Контакти:
scooool написа:1.Анисе си е откраднат футболист, който беше представен дори.Федерацията на Литва също е отказала да го картотекира, защото се води играч на Черноморец.
Ти или си луд, или сега полудяваш!
Кога и къде разбра за латвийците това?
Как е откраднат, когато БФС не го класифицира като такъв?
Adramelech, някои хора гледате много едностранно на фактите.
1.Присо какво общо има с Черноморец?! Може би имаш предвид Анисе.
2.С Локо ПД се разбраха за Крачунов и самите пловдивчани го обявиха официално. Те не реват, вие ревете. А да припомням ли, че ние и Левски спасихме същия Локо Пд от фалит, като им изкупихме играчите преди няколко години? А да уточнявам ли, че Пирин и може би половината професионални клубове се издържат от трансфери на играчи в големите клубове? Айде не ги жалете толкова. Този откраднат, онзи откраднат. Парите се плащат, понякога със закъснение, но се плащат. Нито ти, нито аз сме били свидетели какво са се уговаряли при трансферите. Самият факт, че дават отсрочки и подписват споразумения говори, че са съгласни да изчакат парите си.
3.Стига с тоя допинг. Има си инстанция, която решава този въпрос и тя се произнесе. Питам аз защо наказаните играчи продължават да не играят, след като наказанието им изтече? Колко е трябвало да бъдат наказани е въпрос, който не ние решаваме. Въпросът е, че решението не се изпълнява и футболистите неправомерно са със спрени права след изтичане на наказанието. Все едно да те осъдят на 3 месеца затвор, да ги излежиш, но да решат да те задържат още за доизясняване на случая. При това не органа, който те е осъди, а друг, който няма нищо общо с постановяване на присъда. Нормално ли е?
4.Случаят с Присо е скандален. Наказаха го без категорични доказателства. Прокуратурата няма доказателства, хубавците от БФС изровиха. Ми да ги предоставят на прокуратурата тези техни доказателства. Един колега по-горе е прав. Ако има удар на длъжностно лице в Правилника пише - 10 мача. Ако няма - няма наказание. Какво е това половинчато решение само те си знаят.
Не защитавайте БФС, защото това е най-прогнилата и корумпирана организация в цялата ни държава. Днес ние сме потърпевши, утре ще сте вие.
2.С Локо ПД се разбраха за Крачунов и самите пловдивчани го обявиха официално. Те не реват, вие ревете. А да припомням ли, че ние и Левски спасихме същия Локо Пд от фалит, като им изкупихме играчите преди няколко години? А да уточнявам ли, че Пирин и може би половината професионални клубове се издържат от трансфери на играчи в големите клубове? Айде не ги жалете толкова. Този откраднат, онзи откраднат. Парите се плащат, понякога със закъснение, но се плащат. Нито ти, нито аз сме били свидетели какво са се уговаряли при трансферите. Самият факт, че дават отсрочки и подписват споразумения говори, че са съгласни да изчакат парите си.
3.Стига с тоя допинг. Има си инстанция, която решава този въпрос и тя се произнесе. Питам аз защо наказаните играчи продължават да не играят, след като наказанието им изтече? Колко е трябвало да бъдат наказани е въпрос, който не ние решаваме. Въпросът е, че решението не се изпълнява и футболистите неправомерно са със спрени права след изтичане на наказанието. Все едно да те осъдят на 3 месеца затвор, да ги излежиш, но да решат да те задържат още за доизясняване на случая. При това не органа, който те е осъди, а друг, който няма нищо общо с постановяване на присъда. Нормално ли е?
4.Случаят с Присо е скандален. Наказаха го без категорични доказателства. Прокуратурата няма доказателства, хубавците от БФС изровиха. Ми да ги предоставят на прокуратурата тези техни доказателства. Един колега по-горе е прав. Ако има удар на длъжностно лице в Правилника пише - 10 мача. Ако няма - няма наказание. Какво е това половинчато решение само те си знаят.
Не защитавайте БФС, защото това е най-прогнилата и корумпирана организация в цялата ни държава. Днес ние сме потърпевши, утре ще сте вие.
А, и още нещо по темата Присо. Навсякъде в нормалните държави червените картони се преразглеждат от федерацията и понякога се отменят, когато се установи, че няма причина за показването им и наказания не се налагат. В случая, трябва да си кьорав, за да не видиш, че Даксон два пъти удря Присо (макар и лекичко), докато Присо нито веднъж не удря Даксон. Червеният картон е абсурден и трябваше да бъде отменен. Единственото, което можеше да се покаже на Присо в случая е жълт картон за симулация. Нищо друго. Или не съм прав, а? Направо го преби на терена.
dunavfc написа:russia написа:dunavfc написа:Винаги мрънкащи,винаги недоволни,това ЦСКА е ебати противният и жалък отбор,барабар с феновете си...Те вместо да правят минети на БФС и частност Боби,че не ги изхвърлиха във "В" група,както Пирин,те нагли до безкрайност.
Мисля, че е по-вероятно да ти се получи да казваш нивото на река Дунав в сантиметри, отколкото да определяш какви са феновете на ЦСКА. Кое е нагло - да си търсиш правата ли? Нагло е да се изказваш за неща, които не те интересуват и не са твоя работа по принцип!
Аз съм живял в София и съм бил на десетки мачове на всички софийски отбори и много обективно мога да си направя сметката кой какъв е ! Нагло е че по абсолютно законнен начин ви отнеха лизенза от УЕФА,почертавам УЕФА,но заради "лошото" и "синьо" БФС,вместо да ви пратят във "В" група ви оставиха в елита.Нагло е,че откраднахте един играч,който беше ясно още в началото,че няма как да играе за вас от УЕФА,пак почертавам УЕФА и вие пак мрънкате,че сте били ощетени,било несправедливо.Вие вярвате на вашите смешни адвокати начело с оня олигофрен Градев,който дори не е адвокат и няма нито едно спечелено дело и си мислите,че те са правите и те казват как точно седят нещата,а хората просто си защитават парите които получават от ЦСКА.Феновете ви са жалки и го казвам абсолютно обективно,защото гледам български футбол от както се помня ! Какво стана тая пролет ? Паднахте от Симитли и Черноморец и на мачовете ви с Калиакра и Монтана имаше 1000 човека,протести а-у,направихте 4-5 победи и се обърна палачинката.....И понеже феновете на ЦСКА не сте постоянни,ще страдате отново,дори и сега да станете шампиони.Титан са най-големият ви враг,не е Левски,не е БФС,не е Батков,но докато се осъзнаете ще страдате много..
Пич, не знам откъде знаеш цялата тази информация - дай малко линкове. Иначе говориш само простотия.
Фактите са че Анисе няма договор с Черноморец.Карачанаков,Якимов бяха свободни да подпишат с всеки отбор,но избраха ЦСКА/ясно е защо/.За Делев е платена три пъти по-висока сума от нормалната.Допингираните си изтърпяха наказанието/срещу което никой не протестира/.Платини ще бъде платен когато му дойде времето и не е продаден , а е даден под наем за посочената сума.
[/quote]
Това е безумие, вие имате нужда от помощ.Желая ви всичко добро и пълно възстановяване

Това е безумие, вие имате нужда от помощ.Желая ви всичко добро и пълно възстановяване
- Adramelech
- Контакти:
realist написа:Adramelech, някои хора гледате много едностранно на фактите.
Моя грешка. Анисе имах в предвид.
Не знам какво сте се разбрали с Локото, но хората си искаха парите до 31.03 и това го пише в декларацията им, която написаха в отговор на вашата. За трансферите си прав, донякъде.
За допингираните може много да се изпише, но е факт, че това ще остане една срамна страница в историята на ЦСКА.
Що се отнася до Присо, наказаха го по доклад на делегата. Какво е видял и защо го е написал така, само той си знае. Дембеле го наказаха по видеозапис, като в доклада на делегата на мача, нямаше нищо написано за случката.
Изобщо не съм на страната на БФС, защото всеки вижда до къде докараха футбола ни, но няма как да застана и на ваша страна, при положение, че на шефовете ви, все Левски им е в устата (то не бяха Директиви, то не беше, че Левски плащал на другите отбори да бият ЦСКА, то не беше даване на примери с бивши играчи на Левски) и при положение, че същото това ръководство все реве и се изкарва, че едва ли не всичко е срещу тях и при горе изброените неща ...
[center][rimg]http://store.img-share.eu/Grunge-Bulgarian-Flag-by-TheDrake92_jpgbIM0ClR.jpg[/rimg][/center]
realist написа:А, и още нещо по темата Присо. Навсякъде в нормалните държави червените картони се преразглеждат от федерацията и понякога се отменят, когато се установи, че няма причина за показването им и наказания не се налагат. В случая, трябва да си кьорав, за да не видиш, че Даксон два пъти удря Присо (макар и лекичко), докато Присо нито веднъж не удря Даксон. Червеният картон е абсурден и трябваше да бъде отменен. Единственото, което можеше да се покаже на Присо в случая е жълт картон за симулация. Нищо друго. Или не съм прав, а? Направо го преби на терена.
Много правилно казано НОРМАЛНИТЕ държави. Това изречение абсолютно отхвърля БЪЛГАРИЯ от този списък.
Картон за Присо трябва да има. Най-малко поведението му в този момент не бе правилно. Макар и да е бил провокиран.
scooool написа:pampi написа:scooool написа:До автора вземи мерки да се върнеш в нашата реалност.Ограничи контактите с други облъчени, излизай повече и се забавлявай.Опитвайте се да не гледате през очите на тези, който ви говорят(Стойчо,Градев,Василев,Живков) и да приемате всичко за чиста монета.Разграничи се помисли реално, използвай мозъка си и не повтаряй думите на други хора след като цяла България ви се чуди за селските изпълнения-Кражба на 7-8 футболисти(Платини не е платен не знам колко време вече и момчетата от Пирин) Преподписването на Делев,Анисе,Допинг-скандала и това е само за година.Знам, че пак ще кажеш, че друг е виновен, но интересно ми е как някой друг ви е виновен, някой друг е подписвал договорите, та вие дори представихте Анисе ?????.Поздрави и намали стреса.
Е га ти реалността, пет изречения, пет лъжи! Не те ли е срам! Излез от милиционерската реалност, не гледай през очите на Батков и другите десари!
Това са факти.
1.Анисе си е откраднат футболист, който беше представен дори.Федерацията на Литва също е отказала да го картотекира, защото се води играч на Черноморец.Всичко друго са глупости на заинтересовани лица.
2.Момчетата от Пирин са откраднати без трансферна сума в това число влизат Карачанаков,Якимов и дори Делев, който преподписа и с пореден селски похват излъгаха орлетата.
3.За толкова години в, който гледам футбол пак вие написахте история с допингскандала и отново сте невинни ?????????????.
4.Платини не е платен от не знам колко(може би 3 години) и дори го продадохте официално за 10-20 хил евро за да не дадете реалния процент на Черноморец.Сумата е в пъти най-вероятно
Реалността е, че сте известни с кражба на футболисти в продължение на 50 години, колкото и да не искате да го признаете.
Титаните са виновни за всички случей който съм изброил те са вашия проблем не БФС и всички други, който не играят по свирката на Перничаните.
Това са факти, ама само в твоята милиционерска реалност!
Разрастваш, четири подточки, точно девет лъжи! Просто не заслужаваш да те коментирам, толкова си озлобен и заслепен.

...Мы ебали все на свете,
кроме ежа и гвоздя,
потаму что еж колючий,
а гвоздя ебат нелзя...
кроме ежа и гвоздя,
потаму что еж колючий,
а гвоздя ебат нелзя...