Славия - ЦСКА - 0:1

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Re: Славия - ЦСКА - 0:1

Мнениеот vaskonti » 19 апр 2012 20:15

venci_1913 написа:Я се стегни и свали червените очила ,бе! Легнахме ВИИИИИИИИИИ И НА ВАС :) Ако мача се играеше щяхме да ви съсипем ,бе! Наще не искаха да вкарат

Аха, а есента га яде кифтетата ни рива, а??
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Мнениеот POPCORN » 19 апр 2012 20:47

venci_1913 написа:100 бона е взел вашият човек WC
Чакам мачовете ви в Европа!

я ходи на лекар бе :lol: :lol: вие все продавате пък мачове.човек да не може да разбере кое ви е нивота.толкова си можете.всяка година сте така :lol: ние поне ще играем, ми вие какво ще правите?
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Мнениеот POPCORN » 19 апр 2012 20:47

vaskonti написа:
venci_1913 написа:Я се стегни и свали червените очила ,бе! Легнахме ВИИИИИИИИИИ И НА ВАС :) Ако мача се играеше щяхме да ви съсипем ,бе! Наще не искаха да вкарат

Аха, а есента га яде кифтетата ни рива, а??

ееее ти луд ли си тогава Славия играха уникално :lol: :lol: са като падат мача е купен :lol:
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

гражданин от село

Мнениеот гражданин от село » 19 апр 2012 21:30

Ако не се лакомяха играчите ни или баха малко по-концентрирани и точни в извеждащите и крайните пасове тия отиваха на над 5-ица,така че не знам за какво съжаляват от Славия и кой мач са гледали.

Потребителски аватар
Хан Крум

Мнениеот Хан Крум » 19 апр 2012 21:45

Великолепна шампионска победа в стил Стойчо.
Отбор който в седем мача не е допуснал гол , по цял свят се смята за СИЛЕН отбор . ;)
Бате Борате,
кой е БАТЕ?
БАТЕ,БАТЕ!

Потребителски аватар
Янис Зику
Контакти:

Мнениеот Янис Зику » 19 апр 2012 21:54

Не знам за вас, но аз искам Тошко Янчев след края на сезона да окачи бутонките. Просто трагични пасове и няколко добри изпуснати положения. Може и да съм доволен от победата, но съм разочарован от представянето на нашият капитан.

Потребителски аватар
Beck's
Контакти:

Мнениеот Beck's » 19 апр 2012 21:58

Щом си говориш така за отбора, значи си се примирил да сте ДУПЕТО на "А" група и като ви дадът малко залаче и вие се гъзите.
Пяхме нещо за вас в края на мача, дано си го чул и да разбереш какво ми е мнението за СЛАВИЯ! Отбор с история, докаран до там, да е марионетка в ръцете на бат Венци !
Жив и здрав да си и дано се сбъдне пожеланието ти . Аз лично ако ЦСКА стане шампион с този отбор, няма да ги смятам за най слабия отбор станал 1ви , ами ще ги смятам за Давид , който победи Голиат, сори ама тези момци в червено ви показват на всички отбори, че марката ЦСКА играе .....
Като сте толкова тарикати и аз ще ти пожелая нещо, дано за 100 години ви се случи нещо хубаво и да не си говориме за кой на кой легна !

Потребителски аватар
Beck's
Контакти:

Мнениеот Beck's » 19 апр 2012 22:03

Янис Зику написа:Не знам за вас, но аз искам Тошко Янчев след края на сезона да окачи бутонките. Просто трагични пасове и няколко добри изпуснати положения. Може и да съм доволен от победата, но съм разочарован от представянето на нашият капитан.

В момента той ги обединява и ги държи в колектив, толкова много футболисти минаха през ЦСКА и нито един не каза лоша дума за капитана, това трябва да означава, че човека и футболиста Тодор Янчев е нещо повече от футболист за тях!
Има време в което Тошко ще окачи бутонките, но нека го оставиме да поведе младите до 32 Титла!

Голям Звяр
Контакти:

Мнениеот Голям Звяр » 19 апр 2012 22:16

До феновете на Славия:Вие на кой ли не легнахте...На ЦСКА легнахте,на Левски два пъти им отстъпихте без игра с 0:3,на Лудогорец легнахте с 0:6...Да изреждам ли други,или стига толкова :?:
Хайде сега искам да видя кой е познал резултата от мача...Май само един го позна :lol:

PS:ВЪН БОКЛУЦИТЕ ОТ ФОРУМА НА ЦСКА И ОТ ЦСКА :) :lol:

Iso24
Контакти:

Мнениеот Iso24 » 20 апр 2012 04:32

Защо трудоваците да са легнали!?!? Не вярвам на тези шменти капели. От какъв зор!?

Върни се в “ЦСКА”