venci_1913 написа:Я се стегни и свали червените очила ,бе! Легнахме ВИИИИИИИИИИ И НА ВАСАко мача се играеше щяхме да ви съсипем ,бе! Наще не искаха да вкарат
Аха, а есента га яде кифтетата ни рива, а??
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
venci_1913 написа:Я се стегни и свали червените очила ,бе! Легнахме ВИИИИИИИИИИ И НА ВАСАко мача се играеше щяхме да ви съсипем ,бе! Наще не искаха да вкарат
venci_1913 написа:100 бона е взел вашият човек WC
Чакам мачовете ви в Европа!
vaskonti написа:venci_1913 написа:Я се стегни и свали червените очила ,бе! Легнахме ВИИИИИИИИИИ И НА ВАСАко мача се играеше щяхме да ви съсипем ,бе! Наще не искаха да вкарат
Аха, а есента га яде кифтетата ни рива, а??
Янис Зику написа:Не знам за вас, но аз искам Тошко Янчев след края на сезона да окачи бутонките. Просто трагични пасове и няколко добри изпуснати положения. Може и да съм доволен от победата, но съм разочарован от представянето на нашият капитан.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 46 госта