Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
baraba
Контакти:

Re: Магията ЦСКА!(Всекидневна)

Мнениеот baraba » 28 дек 2016 15:09

Tommi написа:
baraba написа:
GOLEADOR написа:Ако календара се окаже партенка като фейсбука на Паслар,тия жълти медии като спортал и топспорт направо да ги закриват.Сам да си направиш колажа и да го поснеш като новина - кому е нужно това?!

Освен новината и някои от предварителните снимки в ОФИЦИАЛНИЯТ сайт на ЦСКА , че се снима календар , аз лично не съм видял или чул някой от ЦСКА да е .... показвал или публикувал календар ! Хеле па и ... "официален" както се изразява Васконти !!! Но това не попречи , на една групичка все познайни щатни "оплаквачи" да плюят по адрес на ЦСКА , явно поддържани и от модератори след като им се позволява това :evil:
А , доколкото съм запознат , сесия от снимки беше повторена именно защото Йорданеску беше сменен , но това са си вътрешно-клубни дела и проблеми , които по никакъв начин не касаят феновете или обществеността !!! В края на краищата , какво ще има на корицата на календара на ЦСКА си го решават от ЦСКА , не от подуенската гара или от Горно Уйно ;)

Ти не виждаш ли, че снимките са напълно еднакви, с изключение на няколко треньорски глави? И новата снимка е снимка на календарче, поставено върху някаква повърхност. Освен това пише, че календарчетата вече са налични в магазина ви.

Кои снимки :roll: Никакви снимки не са публикувани на официалния сайт на ЦСКА , ако бъкрам дай линк !!!
Изображение
3 полуфинала в Европа, 3 детронирани европейски шампиона, 31 титли, 2 златни обувки, Хр. Стоичков с единствената златна топка на Балканите!

НИЕ ИМАМЕ КАКВО ДА ОБИЧАМЕ, ВИЕ ИМАТЕ КАКВО ДА МРАЗИТЕ!

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 28 дек 2016 15:15

Кашчей написа:Даже и видеото са подправили от Спортал :mrgreen:

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=TlGG44t65QI[/youtube]

Вярно, че видеото е взето от ЦСКА ТВ, обаче е подправено :twisted: :mrgreen:

Хубаво е клипчето.Но какво му е,че не разбрах.Какво са ''подправили'' Спортал.
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
Долно уйно
Контакти:

Мнениеот Долно уйно » 28 дек 2016 15:16

GOLEADOR написа:Ако може да се вярва на жълтурите от топспорт ЛП е близо до подписване на договор с корейци.100-й4о е зает с отбор в Казхстан,Любо в Корея,верните ходове на ГГ за треньор на ЦСКА драстично намаляват.А това е най-големият проблем в селекцията на ЦСКА!

Стойчо Стоилов след последния мач на армията несподели ли, че новия треньор ще бъде обявен около Коледа?
Пародийна Перуканова Лига a.k.a. ППЛ, Made in Bulgaristan

Потребителски аватар
KAT90
Контакти:

Мнениеот KAT90 » 28 дек 2016 15:16

Tommi, ти нямаш ли си отбор, че стоиш тук? Защото там се случват едни работи, ама нещо или мълчите или се правите на заспали. А Кашчей и Уйно може да се прехвърлят скоро там да дават морални оценки на събитията.
Леко ще подхвърля, че в един отбор отвъд моста Чавдар ще има тук-там. Примерно едно ново дружество придобива/закупува активи и пасиви от настоящо като от пасивите се взима дълг-а към НАП(само). А новото се слива/закупува(или както го искате наричайте) друго др-во, което е лицензоносител за проф. фубол. И това познайте защо! Защото старото дружество няма да може да участва в Европа, заради финансовия феърплей, тъй като задълженията надхвърлят значително приходите, макар и просрочени във времето. Пасиви към фирма за строителство, НАП и към собственик са в пъти повече от едни мижави приходи от ТВ права и 1000 билета на мач. Да не говорим и за малко кредити дадени от предишни акционери. Та, за да се избегне изхвърляне от Европа трябва или да се платят част от задълженията или на ново. Идеален случай да се източат едни 10 млн. като вътрешен кредит от настоящия собственик. А дали за сектора е платено по друг начин или не е проблем на фирмата строител. Така че нямате избор, затова марш във вашия форум да се чудите ще припознавате ли или не. Естествено накрая ще има " ама то наш'то не е кат ваш'то, шото не сме се местили, а взехме НАП"!!
Любов към миналото, примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН

Потребителски аватар
Red joker

Мнениеот Red joker » 28 дек 2016 15:17

Tommi написа:
baraba написа:
Tommi написа:
Долно уйно написа:
vaskonti написа:То само като видиш как в ЦСКА-София си промениха календарчето с фотошоп, веднага става ясно какви индивиди работят там. Това е първия и със сигурност ще си остане единствен случай, в който главата на един треньор е премахната с програмата и е заменена с главата на друг. Това е толкова далеч от всякакъв професионализъм, че по-далеч няма на къде.

Това сериозно ли са го направили?

http://www.sportal.bg/news.php?news=641015

И от кога , изхвърлените от Армията за некоректно отношение към ЦСКА СпИрталци , станаха меродавни :roll:
Някой от вас може ли да ми покаже , къде е публикуван "официалния" (каквото и да означава това според Васконти) календар и за коя година е издаден същият :roll:

Хората са показали снимки. Или викаш спорталците са толкова лоши, че са си направили фалшиви снимки. :lol:

Кво им пречи ;)
С ВРАГ ВРАГУВАМ-МЕРА СПОРЕД МЕРА,С БЛАГ БЛАГУВАМ -ВЕРА ЗАРАД ВЕРА!

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 28 дек 2016 15:22

delqnski47 написа:
Кашчей написа:Даже и видеото са подправили от Спортал :mrgreen:

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=TlGG44t65QI[/youtube]

Вярно, че видеото е взето от ЦСКА ТВ, обаче е подправено :twisted: :mrgreen:

Хубаво е клипчето.Но какво му е,че не разбрах.Какво са ''подправили'' Спортал.

Аз не съм казал, че от Спортал са подправили нещо. Твърдят го твоите подопечни, със същите интереси, като на Ганчев. Е, не за видеото, но аз само го пуснах, за да се види, че снимки са правени и кои са били тогава треньори на ЦСКА-София.
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
Долно уйно
Контакти:

Мнениеот Долно уйно » 28 дек 2016 15:23

Долно уйно написа:Ботев Луковит се издържа от общината, в този ред на мисли значи, че кмета на общината му се явява, като собственик.
На кмета на община Луковит може ли да се вярва или не?

Да ви попитам отново, може ли да се има доверие на собственика на Ботев Луковит?
Пародийна Перуканова Лига a.k.a. ППЛ, Made in Bulgaristan

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 28 дек 2016 15:24

Кашчей написа:Аз не съм казал, че от Спортал са подправили нещо. Твърдят го твоите подопечни, със същите интереси, като на Ганчев. Е, не за видеото, но аз само го пуснах, за да се види, че снимки са правени и кои са били тогава треньори на ЦСКА-София.

Ами,да...правени са снимки.Така е.Не мисля че това е нещо ново като информация.
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 28 дек 2016 15:27

delqnski47 написа:
Кашчей написа:Аз не съм казал, че от Спортал са подправили нещо. Твърдят го твоите подопечни, със същите интереси, като на Ганчев. Е, не за видеото, но аз само го пуснах, за да се види, че снимки са правени и кои са били тогава треньори на ЦСКА-София.

Ами,да...правени са снимки.Така е.Не мисля че това е нещо ново като информация.

Ти само това ли разбра?! Виж кога са правени и кои са на общата снимка, а след това свери с календарчетата (не големият календар).
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
soilwork
Контакти:

Мнениеот soilwork » 28 дек 2016 15:36

[center]Нищо им няма на календарчетата.....аз онзи ден си взех. Поредната манипулация на Спиртал ;) [/center]

Върни се в “ЦСКА”