Tommi написа:baraba написа:GOLEADOR написа:Ако календара се окаже партенка като фейсбука на Паслар,тия жълти медии като спортал и топспорт направо да ги закриват.Сам да си направиш колажа и да го поснеш като новина - кому е нужно това?!
Освен новината и някои от предварителните снимки в ОФИЦИАЛНИЯТ сайт на ЦСКА , че се снима календар , аз лично не съм видял или чул някой от ЦСКА да е .... показвал или публикувал календар ! Хеле па и ... "официален" както се изразява Васконти !!! Но това не попречи , на една групичка все познайни щатни "оплаквачи" да плюят по адрес на ЦСКА , явно поддържани и от модератори след като им се позволява това![]()
А , доколкото съм запознат , сесия от снимки беше повторена именно защото Йорданеску беше сменен , но това са си вътрешно-клубни дела и проблеми , които по никакъв начин не касаят феновете или обществеността !!! В края на краищата , какво ще има на корицата на календара на ЦСКА си го решават от ЦСКА , не от подуенската гара или от Горно Уйно
Ти не виждаш ли, че снимките са напълно еднакви, с изключение на няколко треньорски глави? И новата снимка е снимка на календарче, поставено върху някаква повърхност. Освен това пише, че календарчетата вече са налични в магазина ви.
Кои снимки