Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Re: Магията ЦСКА!(Всекидневна)

Мнениеот vaskonti » 28 дек 2016 12:31

Cheradonna написа:Хаха от снощи досега 10 страници глупотевини се изписали....Не им отговаряйте бе хора,не им се връзвайте накажете ги с безразличието което заслужават,нека се усетят колко са дребни..А модерацията,ах тази модерация нека веднъж покаже,че са мъже и да награди провокаторите,спамерите и обикновените тролчета с каквото са заслужили....Весели празници нека сме живи здрави и през новата година да намалим малко злобата и завистта българска ще се почувствате по добре. .А за ЦСКА нещата се нареждат и съвсем скоро ще сме нормалният клуб който винаги сме искали да сме,колелото се завъртя,това е положението!

Дори и да стане нормален клуб, това не го прави ЦСКА. А не виждам как ще стане нормален при положение, че в официалния календар се сменят глави с фотошоп? Как с подобно смехотворно и в същото време мизерно мислене би се изградил нормален европейски клуб?
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
Red joker

Мнениеот Red joker » 28 дек 2016 12:33

vaskonti написа:
Cheradonna написа:Хаха от снощи досега 10 страници глупотевини се изписали....Не им отговаряйте бе хора,не им се връзвайте накажете ги с безразличието което заслужават,нека се усетят колко са дребни..А модерацията,ах тази модерация нека веднъж покаже,че са мъже и да награди провокаторите,спамерите и обикновените тролчета с каквото са заслужили....Весели празници нека сме живи здрави и през новата година да намалим малко злобата и завистта българска ще се почувствате по добре. .А за ЦСКА нещата се нареждат и съвсем скоро ще сме нормалният клуб който винаги сме искали да сме,колелото се завъртя,това е положението!

Дори и да стане нормален клуб, това не го прави ЦСКА. А не виждам как ще стане нормален при положение, че в официалния календар се сменят глави с фотошоп? Как с подобно смехотворно и в същото време мизерно мислене би се изградил нормален европейски клуб?

Ще те накажеме с безразличие :twisted:
С ВРАГ ВРАГУВАМ-МЕРА СПОРЕД МЕРА,С БЛАГ БЛАГУВАМ -ВЕРА ЗАРАД ВЕРА!

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 28 дек 2016 12:36

Въх, недей.
[/center]

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 28 дек 2016 12:37

soilwork написа:[center]Солидни аргументи от бившите вече "оздравители " и кликата от Гереня сънуващи и бълнуващи за някакъв си Литекс в Първа Лига аз така и не прочетох в последните 10 месеца !! Имаше си нормални законни......подчертавам законни процедури и действия , които бяха осъществени успешно от господата Инджов,Ганчев и Стоичков. Подробностите и детайлите всички ги знаят. Брътвежи като на Долният, Кашчей и подобни екземпляри.....хора които нито разбират ,нито се интересуват от футбол и киснат по цял ден в червеният форум вече не са интересни и предизвикват само ехиден смях и подигравки. [/center] P.S- Вчера минах край Панчарево и съветвам Долният да намине също......много поздрави от тричленната бригада работеща там :mrgreen:

По-солидни аргументи от лиценза на клуба и извадка от Търговския регистър към Агенция по вписванията едва-ли може да се дадат. :) И никой не е казал, че е незаконно Литекс да си промени името.
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
19XLVIII

Мнениеот 19XLVIII » 28 дек 2016 12:43

Аха...колелото на историята...все ми се струва, че скоро ще ви се налага пак да го завъртате колелото.

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 28 дек 2016 12:44

Абе, Галчев си стои на календара, няма ли да го задраскате с големия маркер? Или ще смените главата му с оня нападател на Бенфика за 25 милиона евро?
[/center]

Потребителски аватар
ivo55
Контакти:

Мнениеот ivo55 » 28 дек 2016 12:54

А бе, тоя Васконти няма ли някой да го банне за спамене най-накрая? Никакви мнения, само дребни заяждания под формата на тъпи въпросчета със селска форма на ирония.
CSKA 78 написа:Ганчев засега е най-добрия собственик/ръководител!

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 28 дек 2016 13:02

ivo55 написа:А бе, тоя Васконти няма ли някой да го банне за спамене най-накрая? Никакви мнения, само дребни заяждания под формата на тъпи въпросчета със селска форма на ирония.

Извинявай, да не би въпросът ми да не се базира на солидни факти?
Не е ли факт, че календара е променен с фотошоп и е сменена една глава с друга? А не е ли факт, че Галчев беше задраскан(образно казано) с дебелия маркер лично от Него?
На теб допада ли ти това - да се сменят глави на официалния календар? ОК ли ти се вижда това? На това ли викаш "нормален клуб"? Някакъв проблем ли виждаш, че на мен не ми допада подобен подход и че си позволявам богохулството да отправя критика? От кога иронията(в случая е сарказъм, но карай) е забранена във форума?
[/center]

Потребителски аватар
soilwork
Контакти:

Мнениеот soilwork » 28 дек 2016 13:04

vaskonti написа:Абе, Галчев си стои на календара, няма ли да го задраскате с големия маркер? Или ще смените главата му с оня нападател на Бенфика за 25 милиона евро?
Аз съм го задраскал у дома на календара с черният флумастер :lol:

Потребителски аватар
icko65
Контакти:

Мнениеот icko65 » 28 дек 2016 13:08

19XLVIII написа:Аха...колелото на историята...все ми се струва, че скоро ще ви се налага пак да го завъртате колелото.

Да не вземат да станат милионери с въртенето на колелото?Има една друга такава игра..с колело.. :mrgreen:
Черно море-вицешампион на България за 2024г. и първи шампион на България

Върни се в “ЦСКА”