Стойчо Младенов

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

petko.h.markov
Контакти:

Re: Стойчо Младенов

Мнениеот petko.h.markov » 16 авг 2014 22:21

Гьонсурат.Готов за политик.

CSKA Sofia 1948
Контакти:

Мнениеот CSKA Sofia 1948 » 16 авг 2014 22:26

"През второта част имахме положения, но не сполучихме. Имаме наши проблеми, наши грешки, те се възползваха от това. Има закономерности във футбола. Ние градим нов отбор, за два месеца няма как да сме на ниво. Доволен съм от отбора, нормално е да поналучкаме нещата. Трябва да си постоянен като играеш в ЦСКА", допълни специалистът.

Тия приказки съм ги слушал и преди май...И то не един път.

Тик-Так1892
Контакти:

Мнениеот Тик-Так1892 » 16 авг 2014 22:45

petko.h.markov написа:Гьонсурат.Готов за политик.

За кмет на Плоски.

Тик-Так1892
Контакти:

Мнениеот Тик-Так1892 » 17 авг 2014 01:28

"Днес показахме две различни лица. През второто полувреме играхме по-смело, печелихме първата топка и нещата ни се получиха. Създадохме и няколко голови положения, които задължително трябваше да отбележим. Лудогорец ни вкара гол от нищото. Като цяло излизаме с прекалено голям респект към този отбор", заяви Младенов. Около ЦСКА се създава негативизъм. Защо сме привличали този или онзи играч. И другите отбори правят селекция, но само нас ни атакуват. Всички желаят смъртта на ЦСКА, и чужди, и свои", изригна опитният специалист.

Ясно е,че е некадърник и дори да има качествени играчи,той просто неможе да ги научи на елементарни комбинации и някакъв смислен футбол.Но за бога,след всеки мач се напомня,как те са ''спасителите'',как ''зли'' сили мътят водата на ''блестящото'' оперативно и треньорско ръководство,ясно е,че сините пашики задействат пасквилите си,но тези малоумни оправдания ги чуваме вече 2-ра година.Няма по-нагъл човек от лицето Младенов.

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 17 авг 2014 04:03

Тази омраза към треньора на ЦСКА е неразбираема.Вчера загубихме битката,но се надявам да спечелим войната.Успех на Стойчо и ЦСКА в следващият мач.
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]

inivanov
Контакти:

Мнениеот inivanov » 17 авг 2014 07:22

GOLEADOR написа:Тази омраза към треньора на ЦСКА е неразбираема.Вчера загубихме битката,но се надявам да спечелим войната.Успех на Стойчо и ЦСКА в следващият мач.

Напълно ги разбирам мишоците. Цвърчат все по-злобно защото виждат, че все по-рядко ще имат такива "върхови" за тях моменти. Успех на Стойчо Младенов. Само ЦСКА.
от snakebite на 07 Сеп 2014 12:46
Мисля че ще изостанем малко от ЦСКА преди пелйофите... Имаме шанс да станем безпроблемно шампиони чисто футболно, но вероятно ще се прибегне до "другите начини" -просто поради неадекватността на треньора....

Venko123
Контакти:

Мнениеот Venko123 » 17 авг 2014 08:58

Защо Стойчо го е толкова страх от Лудогорец не разбирам?
Някой в официалния форум беше написал, че ако играчите на Разград излязат с екипите на Левски Стойчо ще ги помете...И аз мисля така.
Когато тръгнеш само и единствено да се браниш - губиш. Хубаво, да се върнат в защита, ама поне да пресират...А те оставяха съвсем спокойно играчите на Лудогорец да си влизат 20 метра навътре към нашето поле без да имат някаква съпротива...
Няколко пъти пробва само с бранене и във всичките случаи загубихме от тях...
За мен Стойчо направи грешки със стартовия състав снощи - Галчев, Маркиньос, Миле, Платини нямаха място на терена...трябваше да играят Антон, Тони, Филипе и Бергонси, ама това си е мое мнение. Да не кажете, че давам акъл на Стойчо и се правя на треньор.
Супусепа и Причиненко не съм ги споменавал въобще, но според мен ще са много по-добра двойка защитници отколкото свършилите с футбола Валентин и Тунчев.

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 17 авг 2014 09:41

Какъв страх бе, Венко, просто има голяма разлика в класите. Не го ли разбрахте ?! ЦСКА не купува футболисти от Примера дивисион и Ередивизие, както Разград. Това е положението, те са богати, ние сме бедни. Приемете го.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
trokadero_
Контакти:

Мнениеот trokadero_ » 17 авг 2014 09:45

1982 написа:Какъв страх бе, Венко, просто има голяма разлика в класите. Не го ли разбрахте ?! ЦСКА не купува футболисти от Примера дивисион и Ередивизие, както Разград. Това е положението, те са богати, ние сме бедни. Приемете го.

Има доза истина в това , което пишеш . Наистина играчите на Лудогорец имат класа , всеки един е индивидуалист и си знае мястото в отбора

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 17 авг 2014 09:47

Класата струва пари, пичове.

Класните играчи не са свободни агенти и не играят за по 6-7 хиляди евра.

Такова ще ни е дереджето в това безпаричие.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Върни се в “ЦСКА”