Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
icko65
Контакти:

Re: Магията ЦСКА!(Всекидневна)

Мнениеот icko65 » 28 дек 2016 10:56

Red joker написа:
W84me написа:Наистина, много скоро пъзела ще се нареди и Литекс ще се върне в Ловеч! :mrgreen:

Той винаги си е бил там,дори и сега :!:

Жоки..там е Ботев Луковит.Под прикритие като вашето.
Черно море-вицешампион на България за 2024г. и първи шампион на България

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 28 дек 2016 10:57

Red joker написа:
W84me написа:Наистина, много скоро пъзела ще се нареди и Литекс ще се върне в Ловеч! :mrgreen:

Обясни на несведущите, Жоки, защо този Литекс, който е в Ловеч, играе във В група, вместо в Б! Как става така, че отбор, който не е изпадал и не е ваден от групата, не играе в нея, а в по-долна :roll:
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
Red joker

Мнениеот Red joker » 28 дек 2016 10:57

Кашчей написа:
Red joker написа:
Кашчей написа:Не знаех, че на красивите им е разрешена да крадат от държавата. Благодаря, че ме осветли по въпроса!
Имаш ли идея защо министър КраДлев не прекрати концесията година-две по-рано, след като имаше всички предпоставки за това?! Да, знам, че нямаш, та по-добре замълчи и не ставай по-смешен!

Напротив ,имам! :idea: След като пернишките педеруги,фалираха АД-то ,това трябваше да е следващият ход на кликата от подуяне-взимане на стадиона и надгробен камък!Просто управляващите се уплашиха от червената общност и това ги спря :idea: :!:

АД-то го фалира Ганчев, с любезното съдействие на КраДлев и Боко. Удобно бяха сложени начело хора, за които е все едно дали в следващите 5 години ще имат право да са на ръководни постове в някоя фирма, или не, но за Ганчев щеше да е самоубийство, затова и мажоритарен беше някой си Тодор Иванов, а Изпълнителен директор нищото Паслар. Тези бяха жалки креатури, но още по-жалки бяхте вие, които се кефехте на опитите да бъде преждевременно фалиран клубът, на когото уж сте верни до гроб. Само като се сетя как се радвахте на ФК "Лупи" и ми се повръща от такива фенове!

Ми повръщай бе,фалира го ГГ,след като беше доведено до фалит и нямаше избор :!: При положение,че нямаше друг вариант,кво да се прави!?Разбира се,че сме верни и си поддържаме отбора,дори когато беше във В група :!: През хОя ни е за някакви си АД-та и юридически машинации :)
С ВРАГ ВРАГУВАМ-МЕРА СПОРЕД МЕРА,С БЛАГ БЛАГУВАМ -ВЕРА ЗАРАД ВЕРА!

Потребителски аватар
baraba
Контакти:

Мнениеот baraba » 28 дек 2016 11:01

icko65 написа:
Red joker написа:

Ботев Луковит си е в Луковит , няма прикритие освен в главата ти ;)
Изображение
3 полуфинала в Европа, 3 детронирани европейски шампиона, 31 титли, 2 златни обувки, Хр. Стоичков с единствената златна топка на Балканите!

НИЕ ИМАМЕ КАКВО ДА ОБИЧАМЕ, ВИЕ ИМАТЕ КАКВО ДА МРАЗИТЕ!

Потребителски аватар
Red joker

Мнениеот Red joker » 28 дек 2016 11:01

Кашчей написа:
Red joker написа:

Обясни на несведущите, Жоки, защо този Литекс, който е в Ловеч, играе във В група, вместо в Б! Как става така, че отбор, който не е изпадал и не е ваден от групата, не играе в нея, а в по-долна :roll:

Щото така са преценили собствениците,след като ходят по 100-200 фена,може би :?

Потребителски аватар
Red joker

Мнениеот Red joker » 28 дек 2016 11:03

icko65 написа:
Red joker написа:

Не е бе Ици,ФК Ботев си е в Луковит и в още няколко селища в България :)А бе Ици,забравих да те поздравя за именния ден :o Чувствай се поздравен вече ;)

Потребителски аватар
baraba
Контакти:

Мнениеот baraba » 28 дек 2016 11:04

Red joker написа:
Кашчей написа:
Red joker написа:
Кашчей написа:Не знаех, че на красивите им е разрешена да крадат от държавата. Благодаря, че ме осветли по въпроса!
Имаш ли идея защо министър КраДлев не прекрати концесията година-две по-рано, след като имаше всички предпоставки за това?! Да, знам, че нямаш, та по-добре замълчи и не ставай по-смешен!

Напротив ,имам! :idea: След като пернишките педеруги,фалираха АД-то ,това трябваше да е следващият ход на кликата от подуяне-взимане на стадиона и надгробен камък!Просто управляващите се уплашиха от червената общност и това ги спря :idea: :!:

АД-то го фалира Ганчев, с любезното съдействие на КраДлев и Боко. Удобно бяха сложени начело хора, за които е все едно дали в следващите 5 години ще имат право да са на ръководни постове в някоя фирма, или не, но за Ганчев щеше да е самоубийство, затова и мажоритарен беше някой си Тодор Иванов, а Изпълнителен директор нищото Паслар. Тези бяха жалки креатури, но още по-жалки бяхте вие, които се кефехте на опитите да бъде преждевременно фалиран клубът, на когото уж сте верни до гроб. Само като се сетя как се радвахте на ФК "Лупи" и ми се повръща от такива фенове!

Ми повръщай бе,фалира го ГГ,след като беше доведено до фалит и нямаше избор :!: При положение,че нямаше друг вариант,кво да се прави!?Разбира се,че сме верни и си поддържаме отбора,дори когато беше във В група :!: През хОя ни е за някакви си АД-та и юридически машинации :)

Ганчев няма никакво участие във фалиралото АД ;) Колкото и на някои обгазени от Русе да им се иска ;) Футболистите се издържаха чрез дъщерното АД , по простата причина , че още от миналата година старото АД на практика НЕ функционираше ;)
Изображение
3 полуфинала в Европа, 3 детронирани европейски шампиона, 31 титли, 2 златни обувки, Хр. Стоичков с единствената златна топка на Балканите!

НИЕ ИМАМЕ КАКВО ДА ОБИЧАМЕ, ВИЕ ИМАТЕ КАКВО ДА МРАЗИТЕ!

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 28 дек 2016 11:05

Red joker написа:
Кашчей написа:
Red joker написа:

Щото така са преценили собствениците,след като ходят по 100-200 фена,може би :?

Как не ви е неудобно да се правите на по-тъпи, отколкото сте. И кой е собственик на Литекс от Ловеч, че нали уж беше Ганчев, а и не се е чувало да го е напускал :twisted: :twisted:
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 28 дек 2016 11:06

baraba написа:
Red joker написа:
Кашчей написа:
Red joker написа:

Ганчев няма никакво участие във фалиралото АД ;) Колкото и на някои обгазени от Русе да им се иска ;) Футболистите се издържаха чрез дъщерното АД , по простата причина , че още от миналата година старото АД на практика НЕ функционираше ;)

ДърПатков, ти обаче нямаш спиране с неистините и манипулациите, като приливна вълна си!
Ще перифразирам една песен на Тони Димитрова:
Прииждаш бързо и отминаваш
и сто лъжи след себе си оставяш.
Последна промяна от Кашчей на 28 дек 2016 11:11, променено общо 1 път.
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Мнениеот ЕМИЛ » 28 дек 2016 11:07

За да не се получават конфузни моменти с календара предлагам за всеки месец да се издава нов с актуална информация кой играе в отбора и кой го тренира .Така ще генерирате 12 пъти повече приходи от преди .
8-)

Върни се в “ЦСКА”