19XLVIII написа:Teo написа:19XLVIII написа:И това, че продължаваш да не разбираш смисъла на посланието не говори добре за теб. Няма да те предадем, ако трябва ще умрем. Е, ние не го предадохме, и си одържахме на думата. Щом нямаме отбор, не е необходима организация на стадиона, която да подкрепя ловешките селяни. Просто е. Но трябва да притежаваш елементарните човешки качества.
Смисъла на тези думи означават да бъдеш с ЦСКА ДОКРАЙ!
@ Съжалявам, но тези думи за вас не значат нищо!
ПП Вие вдигнахте бялото знаме още лятото... отрекохте се от ЦСКА и не умряхте, а предадохте!
Тео ти не усещаш ли как сте една група хора, които защитават тази теза. Не се ли замисля някак си, че може да не си прав, че нещо може би не е така, след като ти го казват това хора от цялата България. Ти приятел срещнал ли си поне ЕДИН, който да ви аплодира за това ви действие. Човешко е да сбъркаш, и е човешко да получиш прошка. Спрете поне да се излагате, и да излагате името на отбора с четирите букви.
Мен не ме вълнува как е станала юридическата машинация, защото аз нося ЦСКА в себе си!
@ Едно е важно!
1. ЦСКА е на чисто!
2. Зад ЦСКА седят хора които Цесекари.
3. ЦСКА си има дом, скоро и база.
ПП Кой го казват?! Вие станахте по-зле и от ЮДА.
Да предадеш собствения си брат и да отидеш в другия отбор и заедно да копаете гроба на ЦСКА!
Няма прошкааааааа за това! НИКОГА!
@ Ще минат 5-10 години и още ще ви гризе съвестта с това, което направихте вие 100-те човека с болни мозъци!