Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Янис Зику
Контакти:

Re: Магията ЦСКА!(Спам тема)

Мнениеот Янис Зику » 20 май 2012 20:03

Единия е на 19ти, другия на 20ти май. И все пак двама велики играчи за отборите, където са играят.

Потребителски аватар
шивача
Контакти:

Мнениеот шивача » 24 май 2012 01:21

сега гледах "Лудостта на величията" с луи дьо фюнес, такъв човек ни трябва на нас, хем забавен, хем пълен с идеи :)
НОСТРАДАМУС : 2024г болната мома отива в отвъдното !

Потребителски аватар
CskaUl7rasB0ysS0f1a

Мнениеот CskaUl7rasB0ysS0f1a » 24 май 2012 13:48

събудих се и седнах да прочета какво се случва сега след вчерашната емоция. разпродажби, фалити, поредната дози безмислени теми и разбирасе тръпнещи от кеф усмихнати приятелки...защо ли не се очудвам. майната им на тях. следващите поустове ще сложа за момчетата и момичетата, които въпреки всичкото угорчение, любовта и чуството продължават да трептят дълбоко в тях. пък и за всички останали, които избързаха да разпънат стойчо и неговите момчета......
Sid: Трябва да ставам за работа след час и 20, но някак си не мога да спя. Странно е наистина, защото съм пораснал с годините и съм надживал емоциите. Едно време, когато бяхме на по 16-19, беше различно - с всяка загуба идваше края на света. Но сега емоциите отново дойдоха малко в повечко, но това е тя, пустата любов.
armeeca1948: И не на последно място - едно ОГРОМНО БЛАГОДАРЯ НА БОГ Стойчо и армейците на терена.С най-слабия откъм единици отбор в топ 6, целогодишна война с БФС и множество проблеми с контузии и наказания стигнахме до мач за титлата.Поклон пред Стойчо, че успя да мотивира играчите, че даде всичко от себе си и ги накара да повярват в титлата, браво на армейците, които му повярваха и с АРМЕЙСКИ УСТРЕМ оставяха сърцата с на терена във всичките мачове.А да видиш как играчите и треньора остават сърцата си в името на отбора е по-ценно от всякаква титла или купа !
etgecata1: Много ме е яд... То бива къръщина, но три греди са прекалено....
Майната и на тая титла... Само късмета ни попречи да я вземем....
ЦСКА е религия, ЦСКА е любов, ЦСКА е живита ми...
samito: ТВА НЕ Е ИСТИНА БЕ!!!ПЛАКЪЛ СЪМ ПРЕЗ ЦЯЛАТА АБИТИУРЕНСКА ДОКАТО ДРУИГИТЕ СЕ РАЗБИВАХА!КАКВО Е ТВА ЕЕЕ

това е тази магия..... с такива като вас тази магия ще бъде вечна.....
Още от дете
Запали моето сърце
Винаги ще бъда верен....
СЕКТОР Г
ТОВА СИ ТИ!

Потребителски аватар
crap
Контакти:

Мнениеот crap » 24 май 2012 20:35

Ето едно видео от вчера, където стюардите дърпат знамена, бият с палки и хвърлят предмети по агитката на ЦСКА.
http://www.youtube.com/watch?v=iyH3hx3L7k8&feature=youtu.be
YA GUNNERS YA

Потребителски аватар
шивача
Контакти:

Мнениеот шивача » 25 май 2012 01:00

Гриша Ганчев иска ЦСКА! Това може да бъде новината на десетилието за феновете на армейците. На този етап, информацията не е напълно сигурна, но потвърждение се получава от няколко независими източника, а именно хора от лагера на оранжевите, както и бизнеспартньори на родения в село Микре милионер, за който е ясно, че симпатизира на 31-кратните шампиони и имаше желание да акустира в Борисовата градина още преди около 13 години.
Според нашите източници Ганчев, който обяви, че напуска Литекс е готов да поеме контрола в най-успешния български отбор, като придобие 60 процента от акциите. Другите 40 процента ще са за Стойне Манолов. Собственикът на комплекс „Царско село“ е известен с червените си пристрастия и е един от най-близките хора до Васил Божков. Интересна подробност е, че в последните месеци Манолов често е засичан в компанията на наставника на армейците Стойчо Младенов и мениджъра Лъчезар Николов – Чезари. На някои от сбирките е присъствал и шефа на фенклуба на ЦСКА Димитър Ангелов – Дучето.
Информацията гласи, че след проблемите с държавните институции Ганчев е решил да потърси опора и легитимация в една от най-сериозните български марки, а именно ЦСКА. По този начин бизнесменът ще успее да направи и още по-сериозна реклама на китайските автомобили, на които стана производител у нас.
Според нашите източници Ганчев и Манолов ще платят сума в размер на 6 милиона евро за контролния пакет акции на „Титан“. Царете на боклука, за които е ясно, че вече нямат желание да се занимават с футбол ще приберат още около 8 милиона евро, които са отпуснали на футболния клуб под формата на заеми.
Първото потвърждение за възможността за осъществяване на тази сделка дойде преди часове, когато стана ясно, че част от играчите на Литекс най-вероятно ще продължат кариерата си в ЦСКА, а първорто сигурно ново попълнение на армейците е Христо Янев.
В същото време стана ясно, че няколко испански издания твърдят, че Христо Стоичков пък ще поеме контрола в Литекс. Целта на Камата е да обиграва и да налага млади футболисти, като ще има активната подкрепа на своя стар приятел Хосе Мария Мингея.

Явор Пиргов

Потребителски аватар
шивача
Контакти:

Мнениеот шивача » 02 юни 2012 10:13

Дори Бойко Борисов се страхува от Спас Делев.

Тичайки, Спас Делев развива такава скорост, че може да прави секс с нагнетения пред него въздух.

На Великден Спас Делев се чука с несварено яйце и винаги бие!

Спас Делев не иска да бъде звезда, звездите искат да са Спас Делев.

СПАС ДЕЛЕВ вкарва голове само с мисъл!

СПАС ДЕЛЕВ има мантия-невидимка, гърбена от Хари Потър!

В чест на СПАС ДЕЛЕВ номер 77 ще бъде извъден завинаги от употреба в ЦСКА! Името СПАС ДЕЛЕВ също!

СПАС ДЕЛЕВ няма нужда да си мие зъбите- микробите нямат смелостта да проникнат в тях и да образуват кариес!

СПАС ДЕЛЕВ и Светлината са се дърпали на 100 метра спринт и на фотофиниш се вижда, че СПАС ДЕЛЕВ печели!

Спас Делев може да играе 90 минути мач само в едно полувреме.

Перисталтиката на Спас Делев се извършва в 10 километров тунел в Алпите, изработен от ЦЕРН.

Има два типа играчи- СПАС ДЕЛЕВ и...такива, които искат да бъдат СПАС ДЕЛЕВ

Ако спечели Спас печелим всичко, ако загуби...? Спас не губи

Много хора спят с пижами на Супермен, а Супермен спи с пижама на СПАС ДЕЛЕВ !!!

Спас Делев не спи. Той чака положение

Като се погледне в огледалото, Спас Делев не вижда нищо. Няма втори като Спас Делев.

Спас Делев не диша, той държи въздуха заложник.

Луната всъщност е била комета, която Спас Делев е изритал в орбита.

Спас Делев е толкова бърз , че като се разтичва на загрявката преди мача , сам се блъска в гърба си , тъй като всички знаем , че Земята е кръгла .

СПАС ДЕЛЕВ не играе с футболни обувки, той има естествени бутони на краката

СПАС ДЕЛЕВ пие 2 кила ракия и му няма нищо.....но на ракията й има нещо
На следващия ден тя има СПАСурлук

Спас Делев решил да пусне на пазара урината си в кенчета, днес
този продукт е познат под марката REDBULL.

Спас Делев прави сутрешния си джогинг на автомагистрала Тракия, защото само там не е в нарушение.

Като дете Спас Делев предпочитал тениса. Играел го сам, а кортът му бил долините от двете страни на Беласица.

Потребителски аватар
шивача
Контакти:

Мнениеот шивача » 02 юни 2012 14:42

Потребителски аватар
шивача
Контакти:

Мнениеот шивача » 05 юни 2012 09:49

интервю с ради кирилов http://www.novsport.com/news193567_1003.html
Ради, името ти се свързва с трансфер в ЦСКА. Какво ще ни кажеш по въпроса?
- В момента съм съсредоточен изцяло върху изявите си за младежкия национален отбор и предстоящия мач с Холандия. Чак след това ще мисля за евентуален мой трансфер.

А наистина ли има интерес от ЦСКА към теб?
- Всичко зависи от условията, които ще ми предложат. Дори и да не се стигне до трансфер аз съм горд, че името ми се свързва с ЦСКА.

На кой отбор си фен?
- Голям цесекар съм. Откакто се помня, постоянно викам за „червените .

Какво е мнението ти за Стойчо Младенов?
- Голям треньор, дал много на ЦСКА.

Какво е положението ти в Киево?
- От следващия сезон вече няма да мога да играя в Примаверата, тъй като съм над 19 години. Това означава, че трябва да чакам да се наложа в първия тим на Киево. Проблемът там обаче е, че юноши почти не пробиват. От 10 години, откакто тимът е в Серия „А", няма футболист от школата, който да е станал основна част от тима. Получавали са само епизодични роли.

Това какво означава?
- Че може би за мен ще е по-добре да напусна. Да отида в някой отбор под наем, където да се обигравам.

Имали оферти за теб?
Има, да. След мача с Холандия обаче ще говорим. Все пак за мен той е на дневен ред.

Каза, че си от ЦСКА. Кой е любимият ти футболист на „червените"?
- По принцип футболист номер 1 за мен е Христо Стоичков. Бих отличил и друг, минал през „Армията" - Димитър Бербатов.

С кого от българите в Италия поддържаш връзка?
- С тези, които сега играят, не се чувам. Голям приятел съм с Антонио Михайлов, който рита за Септември (Симитли).

Той участва при победата над ЦСКА за Купата…
- Знам, че игра. Аз гледам мачовете на ЦСКА по интернет, като този със Септември (Симитли) не е изключение. Радвам се, че родният ми град натрупа слава след победата над ЦСКА, но като фен на „червените" ме беше много яд, че паднахме.

Крачка назад ли ще е твое завръщане в България?
Ако играех в Серия „А", щеше да е крачка назад. Но като футболист, участващ предимно в срещите на дублиращия отбор, смятам, че няма да е проблем.

За добро ли ще е един твой трансфер в ЦСКА?
- Ако предположим, че има трансфер, дали ще е за добро, ще се види след края на сезона. Не мога да знам как ще се развие кариерата ми.

От доста време си част от Киево. Защо все още не си дебютирал в Серия „А"?
- Нали ви казах, че там предимно се залага на опитни футболисти. Няколко пъти попадах в групата за официални мачове, но така и не влязох в игра. За две години изиграх общо 4 срещи, и то за Купата на Италия.

Какво ще ни разкажеш за Примаверата?
- Силно се представих през този сезон. Изиграх около 24-25 мача, в които вкарах 12 гола. В някои мачове играхме срещу много силни футболисти, които се връщаха след контузии и навлизаха във форма. Такъв беше случаят с Филип Мексес, който играе за Милан. В дублиращия отбор на Киево обаче играя на различен пост от младежкия национален тим. Там играем в схема 4-3-3, а аз съм ляв нападател, като за младежите съм по-скоро ляв халф.

Какво очакваш от мача с Холандия?
- Очаквам да победим. В много от мачовете повеждахме, а след това нямахме късмет и ни изравняваха. Сега в Холандия дано щастието е с нас и да вземем трите точки, защото само така можем да се класираме на Евро 2013.

Какво не ни стигна срещу Шотландия?
- Сами видяхте, че не играхме толкова добре. Заради това бяхме на косъм да паднем. Добре че в крайна сметка стигнахме до точката, защото, ако бяхме изгубили, щяхме да останем без шансове за класиране.

След няколко дни започва европейското. Ти за Италия ли ще викаш?
- Не, аз обичам футбола и заради това ще стискам палци за Испания.

Потребителски аватар
шивача
Контакти:

Мнениеот шивача » 05 юни 2012 09:54

Валентин Илиев отрече, че е подписал нов договор със Стяуа, с което събуди надеждите на ЦСКА, че може да се върне на „Армията".

Централният защитник получи предложение за продължение на контракта със „стелистите" веднага след победата над Динамо в градското дерби с 3:2, за която Бальо вкара два гола.

„Все още не знам какво ще стане другия сезон. В момента се наслаждавам на ваканцията си и едва в края й ще съм взел решението си.

Не съм подписал удължаването на договора ми, но обещах на Джиджи Бекали, че ще се върна в Букурещ и първо ще говоря с него.

Имам много оферти, така че всичко е възможно и сега наистина не знам какво ще стане", бе откровен Вальо Илиев пред румънския вестник „Проспорт".

Вероятността обаче националът да се върне още сега на „Армията" е малка, тъй като той предпочита да играе, докато може, в чужбина.

Върни се в “ЦСКА”