RedSkin написа:delqnski47 написа:RedSkin написа:Ама сега, само недей да ми казваш "Ще ви видим вас в "А" окръжна", защото поне аз и там няма да ходя, не заради друго, просто докато това ГМО(ЦСКА-София) съществува, на мач няма да отида повече, на който и да е било. Няма смисъл от разделение, но няма и да спра да ви сипвам доволно(на припознавачите), а вие да нямате как да ми отговорите.
Ти ще храниш едната част,а тя ще ти отвръща подобаващо,докато истинските виновници си пият бирата и не им дреме.Все повече започвам да се убеждавам че IQ-то на един средностатистически български фен е колкото на четвърт маруля...ако трябва да бъда така болезнено откровен.
Все ми е тая, аз от провинцията, как да спася ЦСКА, когато е трябвало? Ходех на мачове, каквото и да става, не само при победи... плащал съм си пътя, шалове, тениски, билети ВСИЧКО.
Виж сега, миналото си е миналото. Малоумно е да се плащат стари дългове и да се оздравява ПФК-то.
Ама защо тези припознавачи, избраха този вариант с Литекс? Защо точно този долен мутренски модел? Дето държавата в лицето на ББПП(дето после му ръкостискат ръцете от една "неплатена" фракциика) и БФС направиха всичко възможно, като закриха всички стари закони, само и само да върнат някакъв отбор ЦСКА-София, ама с лицензите и дружествата на Чавдар+Литекс. Е кое от това е ЦСКА, кое от това се е случвало в миналото, като толкова пъти дават примери със ЦСКА-Септемврийско знаме, ЦФКА Средец?? Кое е общото? СРАМ, СРАМ, СРАМ за нас!!!
Ей тези малоумни припознавачи са в основата на цялата помия. Ти го плюеш, то си мисли, че го вали...
Щото не ни позволиха с ново дружество, ако си спомняш.Тогава тръгна тази говежда легенда с обръщането на масите, нещо като създаването им в градинката до 22-ро у-ще от група непълнолетни чикиджии.