Сектор Г

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

гражданин от село

Re: Сектор Г

Мнениеот гражданин от село » 07 авг 2016 00:51

RedSkin написа:
delqnski47 написа:
RedSkin написа:Ама сега, само недей да ми казваш "Ще ви видим вас в "А" окръжна", защото поне аз и там няма да ходя, не заради друго, просто докато това ГМО(ЦСКА-София) съществува, на мач няма да отида повече, на който и да е било. Няма смисъл от разделение, но няма и да спра да ви сипвам доволно(на припознавачите), а вие да нямате как да ми отговорите. 8-)

Ти ще храниш едната част,а тя ще ти отвръща подобаващо,докато истинските виновници си пият бирата и не им дреме.Все повече започвам да се убеждавам че IQ-то на един средностатистически български фен е колкото на четвърт маруля...ако трябва да бъда така болезнено откровен. ;)

Все ми е тая, аз от провинцията, как да спася ЦСКА, когато е трябвало? Ходех на мачове, каквото и да става, не само при победи... плащал съм си пътя, шалове, тениски, билети ВСИЧКО.
Виж сега, миналото си е миналото. Малоумно е да се плащат стари дългове и да се оздравява ПФК-то.
Ама защо тези припознавачи, избраха този вариант с Литекс? Защо точно този долен мутренски модел? Дето държавата в лицето на ББПП(дето после му ръкостискат ръцете от една "неплатена" фракциика) и БФС направиха всичко възможно, като закриха всички стари закони, само и само да върнат някакъв отбор ЦСКА-София, ама с лицензите и дружествата на Чавдар+Литекс. Е кое от това е ЦСКА, кое от това се е случвало в миналото, като толкова пъти дават примери със ЦСКА-Септемврийско знаме, ЦФКА Средец?? Кое е общото? СРАМ, СРАМ, СРАМ за нас!!!
Ей тези малоумни припознавачи са в основата на цялата помия. Ти го плюеш, то си мисли, че го вали...

Щото не ни позволиха с ново дружество, ако си спомняш.Тогава тръгна тази говежда легенда с обръщането на масите, нещо като създаването им в градинката до 22-ро у-ще от група непълнолетни чикиджии. :mrgreen:

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 07 авг 2016 00:54

RedSkin написа:
delqnski47 написа:
RedSkin написа:Ама сега, само недей да ми казваш "Ще ви видим вас в "А" окръжна", защото поне аз и там няма да ходя, не заради друго, просто докато това ГМО(ЦСКА-София) съществува, на мач няма да отида повече, на който и да е било. Няма смисъл от разделение, но няма и да спра да ви сипвам доволно(на припознавачите), а вие да нямате как да ми отговорите. 8-)

Ти ще храниш едната част,а тя ще ти отвръща подобаващо,докато истинските виновници си пият бирата и не им дреме.Все повече започвам да се убеждавам че IQ-то на един средностатистически български фен е колкото на четвърт маруля...ако трябва да бъда така болезнено откровен. ;)

Все ми е тая, аз от провинцията, как да спася ЦСКА, когато е трябвало? Ходех на мачове, каквото и да става, не само при победи... плащал съм си пътя, шалове, тениски, билети ВСИЧКО.
Виж сега, миналото си е миналото. Малоумно е да се плащат стари дългове и да се оздравява ПФК-то.
Ама защо тези припознавачи, избраха този вариант с Литекс? Защо точно този долен мутренски модел? Дето държавата в лицето на ББПП(дето после му ръкостискат ръцете от една "неплатена" фракциика) и БФС направиха всичко възможно, като закриха всички стари закони, само и само да върнат някакъв отбор ЦСКА-София, ама с лицензите и дружествата на Чавдар+Литекс. Е кое от това е ЦСКА, кое от това се е случвало в миналото, като толкова пъти дават примери със ЦСКА-Септемврийско знаме, ЦФКА Средец?? Кое е общото? СРАМ, СРАМ, СРАМ за нас!!!
Ей тези малоумни припознавачи са в основата на цялата помия. Ти го плюеш, то си мисли, че го вали...

И какво трябваше да изберат тези припознавачи в крайна сметка и като цяло какво беше правилното решение.
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
RedSkin

Мнениеот RedSkin » 07 авг 2016 00:56

гражданин от село написа:

Що бе, аз един път съм припознал череповото ЦСКА през 1999г., което се отказа да наследи оригинала, заради 2млн. лв., що да не припозная пак ново АД вече, заради 25млн. лв. или теб те смущава сумата? :mrgreen:

АААА, припознал си НОВО АД, а не АД-то на Лудогорец, Литекс или Левски нали??? Има разлика...
ВЪН БОКЛУЦИТЕ ОТ АРМИЯТА!!!

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 07 авг 2016 01:02

1999-а беше промяна в закона за спорта, всички трябваше да станат АД-та, стига с тая евтина мантра. Нищо общо със сегашните измами и далавери, през 1999-а не е правено "ново" първенство, само и само да ни набутат незаконно в него, докато ние преименуваме разни провинциални клубове и ги припознаваме.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
RedSkin

Мнениеот RedSkin » 07 авг 2016 01:06

delqnski47 написа:
RedSkin написа:
delqnski47 написа:

И какво трябваше да изберат тези припознавачи в крайна сметка и като цяло какво беше правилното решение.

Оздравяване(което е най-глупавия избор) или от начало, както Локомотив София. Сега на Локомотив не можете да им кажете нито Велбъжд, нито Литекс, нито Олимпик.
Те искат ЦСКА в "А" група на всякаква цена, да има тенекиики и бой над говедата, че да могат да си избиват комплексите пред колегите левскари и да се тупат в гърдите, колко са велики...

гражданин от село

Мнениеот гражданин от село » 07 авг 2016 01:14

RedSkin написа:

Що бе, аз един път съм припознал череповото ЦСКА през 1999г., което се отказа да наследи оригинала, заради 2млн. лв., що да не припозная пак ново АД вече, заради 25млн. лв. или теб те смущава сумата? :mrgreen:

АААА, припознал си НОВО АД, а не АД-то на Лудогорец, Литекс или Левски нали??? Има разлика...

Оригиналното АД по новите изисквания беше на Илия Павлов още президент На ЦСКА.След като беше избран Любо на негово място не шитна на Черепа, който си регистрира ново АД и се съди почти 10г. и накрая доказа, че няма нищо общо с истинското ЦСКА, за да не плати едни 2 млн. лв. на държавата.И и сега този "плащач" искаше да ни оздравява. :mrgreen:

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 07 авг 2016 01:14

Аз не виждам какво глупаво има в оздравяването ..... много клубове са минали през такъв процес, повечето си редуцират дълговете и ги изплащат. Това е най-добрият вариант даже.

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

гражданин от село

Мнениеот гражданин от село » 07 авг 2016 01:16

1982 написа:1999-а беше промяна в закона за спорта, всички трябваше да станат АД-та, стига с тая евтина мантра. Нищо общо със сегашните измами и далавери, през 1999-а не е правено "ново" първенство, само и само да ни набутат незаконно в него, докато ние преименуваме разни провинциални клубове и ги припознаваме.

Стига си лъгал бе!

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 07 авг 2016 01:24

Тия сравнения на 1999-а и сега си ги правете в сектата, тук не вървят.

Потребителски аватар
RedSkin

Мнениеот RedSkin » 07 авг 2016 01:25

1982 написа:1999-а беше промяна в закона за спорта, всички трябваше да станат АД-та, стига с тая евтина мантра. Нищо общо със сегашните измами и далавери, през 1999-а не е правено "ново" първенство, само и само да ни набутат незаконно в него, докато ние преименуваме разни провинциални клубове и ги припознаваме.

Стига си лъгал бе!

Що да е лъжа? Като си е самия ФАКТ, както казва многоуважаемия г-н Санди? Това, че тогава се е случило да има 2 ЦСКА, си е друга история, която пак няма общо със случая на ГМО-то :)

Върни се в “ЦСКА”