Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Кашчей

Re: Магията ЦСКА!(Всекидневна)

Мнениеот Кашчей » 23 дек 2016 17:02

GOLEADOR написа:Припознавача от Русе пак се изказа неподготвен,съдбата на 200 деца заслужава вниманието на всички които милеят за бъдещето на България.

Вие, ЦСКА-тата, да вземете да си построите една зала ли, някога и някъде, че аз не знам да имате нещо свое, в някой спорт!

ПП- В историята на световния футбол единствените, припознали чужд клуб за свой са феновете на ЦСКА-София! Не приписвай своите грехове на други!
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 23 дек 2016 17:08

Кашчей написа:
GOLEADOR написа:Припознавача от Русе пак се изказа неподготвен,съдбата на 200 деца заслужава вниманието на всички които милеят за бъдещето на България.

Вие, ЦСКА-тата, да вземете да си построите една зала ли, някога и някъде, че аз не знам да имате нещо свое, в някой спорт!

ПП- В историята на световния футбол единствените, припознали чужд клуб за свой са феновете на ЦСКА-София! Не приписвай своите грехове на други!

Упс,айде недей да скромничиш.Припозна ли 2010 за свой клуб или викаш те юношите на Дунав се обединиха неформално с 2010 и от тогава сте един клуб?Първи припознавачи в републиката сте и това няма кой да ви го отнеме!
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 23 дек 2016 17:18

GOLEADOR написа:
Кашчей написа:

Упс,айде недей да скромничиш.Припозна ли 2010 за свой клуб или викаш те юношите на Дунав се обединиха неформално с 2010 и от тогава сте един клуб?Първи припознавачи в републиката сте и това няма кой да ви го отнеме!

Виждам, че си добре запознат с Търговския закон, в частта му за преобразуване! :mrgreen: :mrgreen:
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 23 дек 2016 17:27

Кашчей написа:
GOLEADOR написа:
Кашчей написа:

Виждам, че си добре запознат с Търговския закон, в частта му за преобразуване! :mrgreen: :mrgreen:

Абе де да знам,кажи по какъв начин се обединихте с 2010 и спора за припознаването свършва!

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 23 дек 2016 17:31

GOLEADOR написа:
Кашчей написа:
GOLEADOR написа:
Кашчей написа:

Абе де да знам,кажи по какъв начин се обединихте с 2010 и спора за припознаването свършва!

Ся, кажи ми честно защо тролиш в тази тема! Темата е за ЦСКА, а ти пишеш за Дунав-що тъй, троле?!
Няма обединение, ти това ще го проумееш ли в този свой живот?!?
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 23 дек 2016 17:49

Кашчей написа:
GOLEADOR написа:
Кашчей написа:
GOLEADOR написа:
Кашчей написа:

Ся, кажи ми честно защо тролиш в тази тема! Темата е за ЦСКА, а ти пишеш за Дунав-що тъй, троле?!
Няма обединение, ти това ще го проумееш ли в този свой живот?!?

Е,ти взе да се оправдаваш,че не сте припознали 2010 за свой клуб пък после аз излизам виновен.Като си припознавач ще си носиш кръста и толкоз.

Потребителски аватар
baraba
Контакти:

Мнениеот baraba » 23 дек 2016 18:48

Tommi написа:Когато Държавата прекрати договора за "Армията" с все още съществуващия ЦСКА, тогава всичко беше наред и много хора тук празнуваха. Ама когато едно държавно дружество не желае да поднови изтичащия си договор за залата, това е неприемливо. :lol:

„София Тех Парк“ АД е дружество – 100 % собственост на Българската държава.

Основната задача на дружеството е осъществяването на проекти, чиято непосредствена цел е да благоприятстват за развитието на изследователския, иновационния и технологичен капацитет на Република България. За тази цел, „София Тех Парк“ АД ще си партнира с частни и публични клиенти, за да създаде и управлява уникална иновационна среда, да създаде и реализира образователни програми, като същевременно предоставя поддържащи услуги по отношение на комерсиализацията на нови технологии, продукти и услуги.

Защо и по какъв начин спортно съоръжение е предадено за ползване на дружество , което няма НИКАКВИ намерения да развива спорт :shock: Тук , говорим за спортно съоръжение , което се ползва от 40 години , не от оня ден , освен това , говорим за унищожаването на дома на 200 малки спортисти (може би бъдещи европейски или световни шампиони) , така че не ми излизай с такива кирливи подуенски номерца , че в спортно отношение именно вашите привърженици Сталийски и Костовите мекерета плюс Тиквоча взеха най-идиотските държавнически решения по отношение на базите на ОСК ЦСКА , да не мислиш , че сме забравили наглата кражба на базата ни на 4-ти километър ???
Изображение
3 полуфинала в Европа, 3 детронирани европейски шампиона, 31 титли, 2 златни обувки, Хр. Стоичков с единствената златна топка на Балканите!

НИЕ ИМАМЕ КАКВО ДА ОБИЧАМЕ, ВИЕ ИМАТЕ КАКВО ДА МРАЗИТЕ!

Потребителски аватар
baraba
Контакти:

Мнениеот baraba » 23 дек 2016 18:53

19XLVIII написа:
baraba написа:
Beladona написа:
baraba написа:
Beladona написа:
Teo написа:Той "спонсора" е ясен хаххаххаххха!
КОЙ ще влезе още за да подлива вода на Гришата?! :lol:

Кой ше се занимава с некадърния Ганя бе , той е обречен .... 200 та фена с Дунав ше са ви макса в бъдеще ....

Голата статистика сочи : ЦСКА е посетен от над 75 000 зрители в своите мачове на полусезона, като рекорди по посещаемост на мачове с участието на ЦСКА за 21-ви век регистрират Дунав , Локо ГО , Вечното дерби ;)
Аааа .... вие от колко зрители общо бяхте посетени , че нещо ми убягвате .... :roll:
Едно е да тролиш скъпа , друго е да говориш с ... простички цифри и факти ;)
И преди и сега , ЦСКА си остава най-гледания отбор в България - ФАКТ , както и най-предизвикващия интерес и в медии и по стадиони .... още един факт ;)

Да бе , точно за голята статистика говоря ...300 верни фена с Дунав , а почнахте с 4000 първите мачове ...синдромът Ганчев добре ви тресе !

Ами , хич не е зле , с Дунав бяха малко над 1000 фена , като се вземе слабия дразнител , работния ден и студеното време , дори е много по дорбе от около 200 фена на Делиорманци с Черно Море или на около 300 фена на Подуенци , отново сме доста по-посетени от останалите в елита ;) А , ти си повтаряй мантрата , че са били 50 човека , в края на краищата , знае ли човек .... може и сам да си повярваш ?
Пропусна ОТНОВО , да ми кажеш , вашите мачове на "храненичето" на Домуса , за полусезона колко ги посетиха , щото бройката ви се свежда до цифрата , която ти е станала любима май - 300 ( десет мача по 30 фена ) ;)

Не сте били малко над 1000 щото стадиона беше празен. В този ред на мисли защо не сте на стадиона ? Нали обещахте на г-н ША ВА ИЗДЪРЖАМ, че ще ходите ? Защо миналата година бяхме повече хора във В, пак без да идвате вие щото вие и тогава само мрънкахте я за времето я за съперниците. Или сте големи само на претенции, като дойде време на сте на стадиона на всички ви е студено. Лепнахте ни такова петно, което ни остана за цял живот.

В този ред на мисли , когато имаш някой факт да предоставиш , тогава ОК , разсъждавай си на воля , ама да ми приказваш ала-бализми от рода ... щото беше празен (колко е бил празен колкото за минус 18 000 или за минус 19 000 ли ) силно олекваш , по официални данни (които редовно се занижават ) на мача са били около 800 зрители , по не официални около 1200 , това е , дали ти харесва или не си е твой личен проблем , който нас не ни вълнува ;)
ПС Между другото официално продадените билети са около 2000 , много хора си взеха билет знаейки , че няма да могат да отидат на стадиона , единствено с цел да дадат своя дан за отбора и пострадалите от Хитрино , нещо което НИКОЙ друг не го направи :idea:
Изображение
3 полуфинала в Европа, 3 детронирани европейски шампиона, 31 титли, 2 златни обувки, Хр. Стоичков с единствената златна топка на Балканите!

НИЕ ИМАМЕ КАКВО ДА ОБИЧАМЕ, ВИЕ ИМАТЕ КАКВО ДА МРАЗИТЕ!

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 23 дек 2016 19:40

GOLEADOR написа:От сайта на ОСК ЦСКА - заради спор със „София Тех парк" искат да оставят 200 деца на улицата!
http://cska.bg/index.php?main_page=document_general_info&cPath=65&products_id=2043&zenid=33gukl6acrgvt823eqofu35655
[center]Изображение[/center]

Кофти работа. Но пък и залата е в катастрофално състояние...
Държавата абдикира отдавна от спорта, а така няма как да стане. Инак са първа писта да се снимат с медалистките на Олимпиадата! Пендели жалки...
Но има и друг момент - ДИТ и Царско село са направили страхотни бази. Терени бол , покрити зали за зимата...а на Герена и на Армията малките тренират на отрицателни температури-това сериозно ли е?
Няма 250 000 лева за покрити терени, ама има за заплати на негри и съмнителни латиноси?
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
19XLVIII

Мнениеот 19XLVIII » 23 дек 2016 20:03

baraba написа:
19XLVIII написа:
baraba написа:
Beladona написа:
baraba написа:
Beladona написа:
Кой ше се занимава с некадърния Ганя бе , той е обречен .... 200 та фена с Дунав ше са ви макса в бъдеще ....

Голата статистика сочи : ЦСКА е посетен от над 75 000 зрители в своите мачове на полусезона, като рекорди по посещаемост на мачове с участието на ЦСКА за 21-ви век регистрират Дунав , Локо ГО , Вечното дерби ;)
Аааа .... вие от колко зрители общо бяхте посетени , че нещо ми убягвате .... :roll:
Едно е да тролиш скъпа , друго е да говориш с ... простички цифри и факти ;)
И преди и сега , ЦСКА си остава най-гледания отбор в България - ФАКТ , както и най-предизвикващия интерес и в медии и по стадиони .... още един факт ;)

Да бе , точно за голята статистика говоря ...300 верни фена с Дунав , а почнахте с 4000 първите мачове ...синдромът Ганчев добре ви тресе !

Ами , хич не е зле , с Дунав бяха малко над 1000 фена , като се вземе слабия дразнител , работния ден и студеното време , дори е много по дорбе от около 200 фена на Делиорманци с Черно Море или на около 300 фена на Подуенци , отново сме доста по-посетени от останалите в елита ;) А , ти си повтаряй мантрата , че са били 50 човека , в края на краищата , знае ли човек .... може и сам да си повярваш ?
Пропусна ОТНОВО , да ми кажеш , вашите мачове на "храненичето" на Домуса , за полусезона колко ги посетиха , щото бройката ви се свежда до цифрата , която ти е станала любима май - 300 ( десет мача по 30 фена ) ;)

Не сте били малко над 1000 щото стадиона беше празен. В този ред на мисли защо не сте на стадиона ? Нали обещахте на г-н ША ВА ИЗДЪРЖАМ, че ще ходите ? Защо миналата година бяхме повече хора във В, пак без да идвате вие щото вие и тогава само мрънкахте я за времето я за съперниците. Или сте големи само на претенции, като дойде време на сте на стадиона на всички ви е студено. Лепнахте ни такова петно, което ни остана за цял живот.

В този ред на мисли , когато имаш някой факт да предоставиш , тогава ОК , разсъждавай си на воля , ама да ми приказваш ала-бализми от рода ... щото беше празен (колко е бил празен колкото за минус 18 000 или за минус 19 000 ли ) силно олекваш , по официални данни (които редовно се занижават ) на мача са били около 800 зрители , по не официални около 1200 , това е , дали ти харесва или не си е твой личен проблем , който нас не ни вълнува ;)
ПС Между другото официално продадените билети са около 2000 , много хора си взеха билет знаейки , че няма да могат да отидат на стадиона , единствено с цел да дадат своя дан за отбора и пострадалите от Хитрино , нещо което НИКОЙ друг не го направи :idea:

Няма как да олекна щото на тоя стадион съм бил пъти повече от теб ако ще да си 30 години по-голям и ти казвам че не сте били повече от 1000 човека. Точка. Дали лъжете или не е мой проблем и ме вълнува. И какво ми се хвалиш с малоумните си приятели. Значи са отишли до касите, закупили са си билет, с презумцията да подкрепят кампанията жертвите от Хитрино ( което само по себе си е похвално ) и после са си тръгнали щото им е било студено за мача. Е ти по-добре да си беше траял да си мислим че са олигофрени като теб, отколкото да го споделиш и вече да бъдем сигурни.

Върни се в “ЦСКА”