botev1921 написа:
И какво стана сега? Варела дето никой го не иска по втора и трета дивизия ви е най-добрия играч и то с класи над "звездичките" ви Платини и Анисе! А нали се сещаш, че беше в Ботев, защото тогава президент на Ботев беше един от най-известните и големи италиански мениджъри? Големи капацитети сте на Армията и логично скоро титла няма да видите - защото всички сте ей такива като тоя мислител!
Аз затва пиша, без да мисля.
Варела ще се види реално след 2-3 мача дали става за нещо, защото засега ми се струва, че е доста слаб! Нюаджи, ако сте забелязали поведението му срещу Войводина, в момента в който му се развика някой от публиката следва грешка след грешка. Това момче има добри качества, но трябва да се абстрахира от виковете на публиката! И докато срещу сърбите показа добри неща, преди да го нарочат феновете (после грешеше непрекъснато, аз го забелязах), срещу Литекс и той не пипна топката, също както Камбуров и Платини, които не можеха да направят дори един нормален финт. На Варела му трябва малко време да покаже какво може... Само че кой го топли като всичко свърши да ми показват какви таланти имат!

Единствено е по-възпитано момчето от нашите- това е разликата.

Този мач за мен определено остава в графа съмнителни заради цялостното поведение на всичките ни играчи, но това си е мое виждане.

Ще видите, че в следващите мачове ЦСКА ще играе по друг начин, поне се надяваме.