Old_death написа:GOLEADOR написа:Old_death написа:GOLEADOR написа:@baraba
Да приемем,че ти си прав и зад ЦСКА 1948 наистина седи Гела ,не мислиш ли,че най-големия удар по" намазаната и гелосана делиорманска мъжка мастия" е точно обединението на двата тима ?Така феновете няма какво да делим,а "мъжката мастия" пие една студена вода и може да си направи ритуално сепуко на трибуна "Моци".
Май не можеш да разбереш , че зад проекта на Гела не стоят фенове а само интересчии , които смучеха от ЦСКА и бяха натирени заради това . Бих простил на всеки , но не и на тия , които ни плюят повече и от сините . Помниш ли , че в началото на сезона не можахме да картотекираме чужденци . Заслугата за това беше в 15 доноса до УЕФА . Нямаше нито един син между авторите . Всички бяха от тия , с които искаш да се обединяваш .
Да приемем,че ти си прав,при едно обединение всички позитиви остават за ЦСКА,а душманите остават със затворена уста и безмълвни завинаги.
Ако ми кажеш едно (1) единствено нещо което да носи негативи на ЦСКА от обединението аз съм готов да се откажа от него.Няма негативи,само позитиви има за ЦСКА.За това призовавам всички армейци да престанат да се делят на ганчевисти и череписти,а да работят за обединение на ЦСКА!
Ти съгласен ли си индивиди като Дучан , ФатмаГюл , Коцев , Цимбика и други знайни и незнайни герои и предатели да се определят като фенове на отбора , който поддържаме ? Веднъж предател и доносник , цял живот такъв . Някои наричат процесите в клуба припознаване , други използват и други обидни квалификации , но аз го наричам пречистване . Пречистване от цялата пасмина , която живееше на гърба на клуба . За тия хубавци обратен път няма . По ред причини дните на проекта на Гела са преброени . Вече съм коментарал причините и няма смисъл да се повтарям . Активни пропагандисти на този проект са само тия , които разчитат да намажат от субсидиите му .
Цимбика е славист,защо го пишеш армеец?Все едно да твърдиш,че и Боркиша е цесекар.Но както и да е,гледам пишеш за Дуче и Мегафона,но дума не обелваш за ЦСКА акционерите,защо?Отделно всеки може да е фен на ЦСКА,ти няма как да забраниш на хората да обичат ЦСКА!Дали си комунист,анархист,ционист,алпинист,пианист,"анимал"-ист,всеки има право да е от ЦСКА.За това,че живеели на гърба на клуба,това зависи само и единствено от клуба.Пък и да кажеш,че ЦСКА акционерите живеят на гърба на клуба - не върви.Както казах,няма нито един негатив който да последва от обединението на клуба!От него ЦСКА може само и единствено да спечели.