Много къса памет имате повечето!В началото на сезона в предвид ситуацията в Клуба,се радвах като малко дете на всеки мач,на всеки точен пас,на всяко центриране на отбора!При гола на Долапчиев в Стара загора на стадиона изпаднах в луда еуфория,все едно Ицо вкарва на Барселона в полуфинал за КНК!Толкова невероятен беше този гол,толкова неочакван!Седмица след това пътувайки за Разград на "заколение",пак с усмивка на лице!Първите 4 мача-3 точки!Ще се спасим ли от изпадане?После ще играем ли в първата седмица?Сега въпроса е ще се класираме за ЕКТ!Ако първенството беше по друг начин и предстоеше по-голямата му част,съм сигурен че и за титла щеше да дойде ред!Безплатна селекция+много завърнали се цесекари!Това виждам аз!Тука някакви ми вадят статистика на ЦСКА срещу отборите от първата седмица-колко сме били трагични!От първите ни 4 домакинства,3 бяха с Ботев,Локо и Черно море!Ако не беше такъв периода за нас,едва ли щяхме да направим 3 равни!
Да обобщя!
За мен няма по-подходящ треньор на ЦСКА към момента от Стойчо Младенов!В този му период в отбора не ме е подвел нито веднъж!Надявам се това да продължи!
ЦСКА - Зимна селекция, подготoвка и трансфери - 2013/2014
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
-
- Контакти:
Re: ЦСКА - Зимна селекция, подготoвка и трансфери - 2013/2014
Говорил съм с много червени хора по темата за Стойчо,но един от тези хора каза нещо много вярно.Чърчил също не е бил най-добрия,но е бил най-подходящият за втората световна война така е и със Стойчо,той може би е човека,който може да удържи цялата тази неприятна ситуация.Червени Шампиони беше един от хората,които ме нападаше лятото,когато първи изразих мнение,че светли дни със Стойчо не ни чакат и мнението ми си остава абсолютно същото,но докато не стъпим на краката си финансово няма да има голяма полза от кадърен треньор,защото той просто няма да може да започне гради отбор на спокойствие.В интерес на истината последният мач срещу геренци чисто игрово ЦСКА ми хареса много и искам да виждам точно такава игра само,че трябва да увеличим значително ефективността.Относно актуалните теми за спонсора и трансфера на Венци Христов мисля,че и двете неща ще станат през новата седмица поне така ме уверяват.
-
- Контакти:
Аз мисля, че грамотни треньори в България няма. Дори на Луиджи Симони не му понесе тук. Това са фактите. И те така... 

-
Подигравахме му се на Петев,наркоманчетата на един обор се изгавриха с достоинството му,но май ще излезе,че си е читав треньор.Интересно ми е,ако на Лаптоп му дадат някой по-нормален отбор какъв ще е резултатът.
-
Ти къде си мислиш,че отиват СМС-те ви?
- Червени_шампиони
- Контакти:
...
Последна промяна от Червени_шампиони на 25 яну 2014 23:40, променено общо 6 пъти.
СЕКТОР Г - ТОВА СИ ТИ!
[wrapimg=]http://i.imgur.com/O0kE0WP.jpg[/wrapimg]
[wrapimg=]http://i.imgur.com/O0kE0WP.jpg[/wrapimg]
- Logical person
- Контакти:
Tommi написа:W84me написа:Кой ще плати за лагера? Ясно ли е вече?
Важното е Лупи да подсигури добри условия и глезотийки за бат'Стою и момчетата, има кой да плаща!Феновете вече са заделили парите.
И какво ? Да не би ти да плащаш ??? Ще си заделяме пари и ще къпем "Стою" в лукс колкото си искаме

Logical person написа:Tommi написа:W84me написа:Кой ще плати за лагера? Ясно ли е вече?
Важното е Лупи да подсигури добри условия и глезотийки за бат'Стою и момчетата, има кой да плаща!Феновете вече са заделили парите.
И какво ? Да не би ти да плащаш ??? Ще си заделяме пари и ще къпем "Стою" в лукс колкото си искаме![]()
Така е, като ви бие парАта.

Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!
Logical person написа:Tommi написа:W84me написа:Кой ще плати за лагера? Ясно ли е вече?
И какво ? Да не би ти да плащаш ??? Ще си заделяме пари и ще къпем "Стою" в лукс колкото си искаме![]()
Той, Стою де, в Турция ли е вече?
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?
- Logical person
- Контакти:
Кашчей написа:Logical person написа:Tommi написа:W84me написа:Кой ще плати за лагера? Ясно ли е вече?
Той, Стою де, в Турция ли е вече?
Още вчера е там, даже вече стана онзи ден