гражданин от село написа:Те и в сумото сигурно си имат техни специални диети.
Е ми имат,там порциите са от килограм на горе
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
гражданин от село написа:Те и в сумото сигурно си имат техни специални диети.
Red joker написа:Beladona написа:Чета в Спортал , че ще има нова среща между гришока и анималите да ви набута Наско Сираков за директор ......вече шансовете за 15 човека на мач на Армията се увеличиха драстично !
Па иначе си плямпайте !
На времето ,като дойде Гибона нямаше отлив,дори напротивПа ти си плямпай
djd написа:Гришата сам не може да направи ЦСКА по-силен от Лудогорец. Трябва много сериозна първоначална инвестиция - за стадион, база, футболисти. А после си трябва и приличен бюджет. Инджов не е достатъчен, Мтел не са достатъчни.
Ще трябва да продаде малко акции на някого.
И трябва най-после да се спре с това дразнене между ЦСКА-София и ЦСКА 1948.
Red joker написа:гражданин от село написа:Те и в сумото сигурно си имат техни специални диети.
Beladona написа:Red joker написа:Beladona написа:Чета в Спортал , че ще има нова среща между гришока и анималите да ви набута Наско Сираков за директор ......вече шансовете за 15 човека на мач на Армията се увеличиха драстично !
Па иначе си плямпайте !
На времето ,като дойде Гибона нямаше отлив,дори напротивПа ти си плямпай
Чудесно ! Гришката да ви доведе и Гонзо да сте всеки мач по 20 000 верни фена на ЦСКА !
petko.h.markov написа:Red joker написа:гражданин от село написа:Те и в сумото сигурно си имат техни специални диети.
Темата за "Зоната" е интересна и много полезна за всички нас,но аудиторията на форума не е подходяща.По.лесно е да
се псува и обижда,да се спори за глупости,отколкото да има полза от престоя тук.
Имам три от книгите.Да се спазват предписания написани в книгите се иска само воля и дисциплина.Руслан Мъйнов се
преобрази благодарение на тази диета,без никакъв спорт.Дъщерята завърши докторантура/остава и само защитата/на
тема"Здравословен режим на хранене".От фирмата Мерцедес им бяха възложили да напишат студия за техните клиенти
как да се хранят правилно.
petko.h.markov написа:Red joker написа:гражданин от село написа:Те и в сумото сигурно си имат техни специални диети.
Темата за "Зоната" е интересна и много полезна за всички нас,но аудиторията на форума не е подходяща.По.лесно е да
се псува и обижда,да се спори за глупости,отколкото да има полза от престоя тук.
Имам три от книгите.Да се спазват предписания написани в книгите се иска само воля и дисциплина.Руслан Мъйнов се
преобрази благодарение на тази диета,без никакъв спорт.Дъщерята завърши докторантура/остава и само защитата/на
тема"Здравословен режим на хранене".От фирмата Мерцедес им бяха възложили да напишат студия за техните клиенти
Red joker написа:petko.h.markov написа:Red joker написа:гражданин от село написа:Те и в сумото сигурно си имат техни специални диети.
Ееее, Петко виж ,че не съм толкова тъпо парчеДа намериме и с тебе малко обща тема
Иначе си прав -„Зоната“ не е за тука,но пък върши чудесна работа,говоря от личен опит и не е толкова сложна както изглежда,като му хванеш цаката
![]()
Плюс спорт и омега -3 от фармацевтичен клас,висококонцентрирано рибено масло,става още по-полезна и ефективна
boabbb написа:Red joker написа:petko.h.markov написа:Red joker написа:гражданин от село написа:Те и в сумото сигурно си имат техни специални диети.
Ееее, Петко виж ,че не съм толкова тъпо парчеДа намериме и с тебе малко обща тема
Иначе си прав -„Зоната“ не е за тука,но пък върши чудесна работа,говоря от личен опит и не е толкова сложна както изглежда,като му хванеш цаката
![]()
Плюс спорт и омега -3 от фармацевтичен клас,висококонцентрирано рибено масло,става още по-полезна и ефективна
И малко ретаболилче - за овлажняване на ставите![]()
![]()
djd написа:Гришата сам не може да направи ЦСКА по-силен от Лудогорец. Трябва много сериозна първоначална инвестиция - за стадион, база, футболисти. А после си трябва и приличен бюджет. Инджов не е достатъчен, Мтел не са достатъчни.
Ще трябва да продаде малко акции на някого.
И трябва най-после да се спре с това дразнене между ЦСКА-София и ЦСКА 1948.

Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 6 госта