Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Red joker

Re: Магията ЦСКА!(Всекидневна)

Мнениеот Red joker » 17 дек 2016 11:50

гражданин от село написа:
Red joker написа:
boabbb написа:О-о-о, режима е нужен, определено. Аз мога да ви кажа, тъй като лесно трупам килограми и постоянно внимавам какво ям. Е, не като Стилян, но си е нужно определено. Намаляването на въглехидратите влияе доста добре, например, мине ли предимно на месо и зеленчуци за седмица - две, човек се почувства доста по-добре 8-) По отношение на играчите - по време на сезона те трябва да внимават какво ядат и пият, и да спазват строго режима, дават им се немалко пари за това :!:

Има една система за хранене създадена от д-р Бари Сиърс,казва се „Зоната“(има и книга) и е приложена за пръв път на олимпийският отбор на САЩ по плуване,резултатите били впечатляващи :!:

Знаем ги ние тези "диети"! :mrgreen:

Не е „зоб“,забрави :idea: :!:
С ВРАГ ВРАГУВАМ-МЕРА СПОРЕД МЕРА,С БЛАГ БЛАГУВАМ -ВЕРА ЗАРАД ВЕРА!

Потребителски аватар
Old_death
Контакти:

Мнениеот Old_death » 17 дек 2016 11:53

baraba написа:
Beladona написа:
petko.h.markov написа:Математиката е основна,фундаментална,сериозна наука.С нея се занимават сериозни хора,а плямпала.За да се правят
съпоставки между Литекс и Лудогорец,като печалба или загуба за тези клубове,трябва да се разполага с изходни данни.
Разходи за входящи трансфери,разходи за заплати на ВСИЧКИ,приходи от изходящи трансфери и участие в ЕКТ.
Понеже пишещите тук не разполагат с тези данни,само си плямпат.

Петко , ти се вписваш доста в написаното от теб понятие. Знаеш ли с какво се занимавам и с каква информация разполагам , с какви изходни данни боравя ?! Иначе си плямпаш на ангро ....

Твоите изходни данни са ясни , преди правеше "ми-ми" на Божков , сега обърна плочата и правиш "ми-ми" на Домуса , поне това си показал досега тук ;) А , за казаното от Петко , това е един от случаите в които е абсолютно прав !!!

Не бъркай изходни с входни данни ! При него данните са само входни .
В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.

Потребителски аватар
Drunken_Master
Контакти:

Мнениеот Drunken_Master » 17 дек 2016 11:55

boabbb написа:
гражданин от село написа:Какво ли е било менюто на Джордан? :roll:

I'm lovin it и "бау-бау" дюнери :lol: :lol: :lol:

Шак никога не е спазвал диети,нито пък е бил много активен на тренировки,ама е най-доминиращият играч под коша за всички времена !
[offtopic]Изображение[/offtopic]
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".
Изображение

гражданин от село

Мнениеот гражданин от село » 17 дек 2016 11:58

Те и в сумото сигурно си имат техни специални диети. :)

гражданин от село

Мнениеот гражданин от село » 17 дек 2016 12:03

Old_death написа:
baraba написа:
Beladona написа:
petko.h.markov написа:Математиката е основна,фундаментална,сериозна наука.С нея се занимават сериозни хора,а плямпала.За да се правят
съпоставки между Литекс и Лудогорец,като печалба или загуба за тези клубове,трябва да се разполага с изходни данни.
Разходи за входящи трансфери,разходи за заплати на ВСИЧКИ,приходи от изходящи трансфери и участие в ЕКТ.

Петко , ти се вписваш доста в написаното от теб понятие. Знаеш ли с какво се занимавам и с каква информация разполагам , с какви изходни данни боравя ?! Иначе си плямпаш на ангро ....

Твоите изходни данни са ясни , преди правеше "ми-ми" на Божков , сега обърна плочата и правиш "ми-ми" на Домуса , поне това си показал досега тук ;) А , за казаното от Петко , това е един от случаите в които е абсолютно прав !!!

Няколко пъти съм питал в този форум, някой има ли представа какъв е официалния бюджет на Лудогорец, но дори и предположения не съм прочел до сега.Неофициалните разходи на Домуса ги оставям на страна, макар и да не са никак малки според мен. ;)

Потребителски аватар
soilwork
Контакти:

Мнениеот soilwork » 17 дек 2016 12:22

Beladona написа:Чета в Спортал , че ще има нова среща между гришока и анималите да ви набута Наско Сираков за директор ......вече шансовете за 15 човека на мач на Армията се увеличиха драстично !
Па иначе си плямпайте !
[center]Няма да е нито първият ,нито последният.......Стефан Колев,Пламен Гетов,Гибона ,Ламята ,Мъри ,Петър Михтарски,Георги Донков, Дончо Донев,Славчев ,Букарев ,Пелето и още хиляди знайни и незнайни .Дай някоя друга опорна точка [/center]

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 17 дек 2016 12:27

Вече сме в края на годината и като теглим чертата записахме две много големи победи през 2016г.!

@ 1-во унищожихме олигархията с която водим война близо 10 години и се беше впила като кърлеж в ЦСКА!
@ 2-ро от дъното до върха или една велика победа на армейския спортен дух увенчана с трофей след побой над всичко!

2017г. - подобряване на базата, вдигане на летвата във футболно отношение и новия сезон с всички сили ще се борим със зеления тумор да бъде умъртвен!

Потребителски аватар
Old_death
Контакти:

Мнениеот Old_death » 17 дек 2016 12:43

гражданин от село написа:
Old_death написа:
baraba написа:
Beladona написа:

Няколко пъти съм питал в този форум, някой има ли представа какъв е официалния бюджет на Лудогорец, но дори и предположения не съм прочел до сега.Неофициалните разходи на Домуса ги оставям на страна, макар и да не са никак малки според мен. ;)

Няма да получиш отговор . Там нещата плуват в мъгла . Един дава пари за базата , други прибират в джоба приходите . Абе куче влачи , диря няма .
В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 17 дек 2016 12:44

Мастъре, много голям фен съм на Шак, но е трудно да се каже това, особено при наличие на играчи като Бил Ръсел, Карим и особено Уилт Чембърлейн ;)
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
Red joker

Мнениеот Red joker » 17 дек 2016 12:45

Drunken_Master написа:
boabbb написа:
гражданин от село написа:Какво ли е било менюто на Джордан? :roll:

I'm lovin it и "бау-бау" дюнери :lol: :lol: :lol:

Шак никога не е спазвал диети,нито пък е бил много активен на тренировки,ама е най-доминиращият играч под коша за всички времена !
[offtopic]Изображение[/offtopic]

[offtopic]Това са много редки изключения-въпрос на генетика и от там на метаболизъм :idea:[/offtopic]
С ВРАГ ВРАГУВАМ-МЕРА СПОРЕД МЕРА,С БЛАГ БЛАГУВАМ -ВЕРА ЗАРАД ВЕРА!

Върни се в “ЦСКА”