Мнениеот Old_death » 17 дек 2016 12:43
гражданин от село написа:Old_death написа:baraba написа:Beladona написа:petko.h.markov написа:Математиката е основна,фундаментална,сериозна наука.С нея се занимават сериозни хора,а плямпала.За да се правят
съпоставки между Литекс и Лудогорец,като печалба или загуба за тези клубове,трябва да се разполага с изходни данни.
Разходи за входящи трансфери,разходи за заплати на ВСИЧКИ,приходи от изходящи трансфери и участие в ЕКТ.
Понеже пишещите тук не разполагат с тези данни,само си плямпат.
Петко , ти се вписваш доста в написаното от теб понятие. Знаеш ли с какво се занимавам и с каква информация разполагам , с какви изходни данни боравя ?! Иначе си плямпаш на ангро ....
Твоите изходни данни са ясни , преди правеше "ми-ми" на Божков , сега обърна плочата и правиш "ми-ми" на Домуса , поне това си показал досега тук

А , за казаното от Петко , това е един от случаите в които е абсолютно прав !!!
Не бъркай изходни с входни данни ! При него данните са само входни .
Няколко пъти съм питал в този форум, някой има ли представа какъв е официалния бюджет на Лудогорец, но дори и предположения не съм прочел до сега.Неофициалните разходи на Домуса ги оставям на страна, макар и да не са никак малки според мен.

Няма да получиш отговор . Там нещата плуват в мъгла . Един дава пари за базата , други прибират в джоба приходите . Абе куче влачи , диря няма .
В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.