Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Red joker

Re: Магията ЦСКА!(Всекидневна)

Мнениеот Red joker » 16 дек 2016 22:33

Кашчей написа:
Red joker написа:
Кашчей написа:
memnto написа:Kaрнобатски са на баба ти налъмите. ;) :geek:

Не ве..хем е слаба ракия, хем е менте..досущ като теб..и любимият ти...клуб ли, отбор ли, че не мога им хвана разликите :mrgreen:

Ако не беше менте ,щеше да ги хванеш,ама понеже няма как Гугъл да те накара да мислиш самостоятелно,немаш никакъв шанс,хейтърче 8-)

Жоки, имаш ли потенциал да измислиш друго, освен хейтър и обгазен? Като те чета от години..нямаш! Липсва ти креативност, което не ме учудва де, иначе нямаше да се плъзгаш по течението ЦСКА-София, естонте Литекс!

Е кво да си измисля бе братле,като си и двете :mrgreen:
С ВРАГ ВРАГУВАМ-МЕРА СПОРЕД МЕРА,С БЛАГ БЛАГУВАМ -ВЕРА ЗАРАД ВЕРА!

Потребителски аватар
Red joker

Мнениеот Red joker » 16 дек 2016 22:37

Кашчей написа:[offtopic]Ако Жокера..а и не само той, харесват Фики и Изидислав, то всеки, който се подиграва на това чудо на музиката, ще е хейтър..защото не харесва това, което харесват Жоки и компания :mrgreen:[/offtopic]

[offtopic]Аз не ги харесвам,но не вися,ежеминутно да пиша в техният форум против тях ;) Просто ни мъ ибе за тях ,не ги слушам,нито ги гледам,никой не може да ме накара да го направя[/offtopic] ииии...Коша,кой е Изидислав :roll:

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 16 дек 2016 22:42

Red joker написа:
Кашчей написа:
Red joker написа:
Кашчей написа:

Не ве..хем е слаба ракия, хем е менте..досущ като теб..и любимият ти...клуб ли, отбор ли, че не мога им хвана разликите :mrgreen:

Ако не беше менте ,щеше да ги хванеш,ама понеже няма как Гугъл да те накара да мислиш самостоятелно,немаш никакъв шанс,хейтърче 8-)

Жоки, имаш ли потенциал да измислиш друго, освен хейтър и обгазен? Като те чета от години..нямаш! Липсва ти креативност, което не ме учудва де, иначе нямаше да се плъзгаш по течението ЦСКА-София, естонте Литекс!

Ма ти верно ли знаеш нещо повече за Русе,освен това, че с разрешение на тато бе обгазяван града?! И кога е по-лошо да си тъп-след като си бил подложен на химическа атака, или по рождение? А ако си по рождение и те обгази Кремиковци...
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
Red joker

Мнениеот Red joker » 16 дек 2016 23:10

Кашчей написа:
Red joker написа:
Кашчей написа:
Red joker написа:
Кашчей написа:

Ма ти верно ли знаеш нещо повече за Русе,освен това, че с разрешение на тато бе обгазяван града?! И кога е по-лошо да си тъп-след като си бил подложен на химическа атака, или по рождение? А ако си по рождение и те обгази Кремиковци...

Не ги приемай така нещата бе Кошче-ташак да става :)

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 16 дек 2016 23:24

Red joker написа:
Кашчей написа:

Не ги приемай така нещата бе Кошче-ташак да става :)

Ми ходи си прави такъв ташак в тема за Хитрино..хуморист!
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":

Beladona

Мнениеот Beladona » 17 дек 2016 00:00

Ауууууу ! Йонсен след Асприля и той е нахранил гришката ....много станха бе ! Тия от Спортал , ако успеят да намерят Ваюши и да му вземат интервю .....е , тогава мое да се посмеем сериозно с ганчу и неговия мениджмънт :)

Потребителски аватар
Drunken_Master
Контакти:

Мнениеот Drunken_Master » 17 дек 2016 00:47

Beladona написа:Ауууууу ! Йонсен след Асприля и той е нахранил гришката ....много станха бе ! Тия от Спортал , ако успеят да намерят Ваюши и да му вземат интервю .....е , тогава мое да се посмеем сериозно с ганчу и неговия мениджмънт :)

Специално за "мениджмънта" на Гриша Ганчев,не знам кое пък ще да е толкова "смешно"...Човекът от трансфери си направи ПОНЕ 40 милиона евро до тук...
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".
Изображение

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 17 дек 2016 01:05

Drunken_Master написа:
Beladona написа:Ауууууу ! Йонсен след Асприля и той е нахранил гришката ....много станха бе ! Тия от Спортал , ако успеят да намерят Ваюши и да му вземат интервю .....е , тогава мое да се посмеем сериозно с ганчу и неговия мениджмънт :)

Специално за "мениджмънта" на Гриша Ганчев,не знам кое пък ще да е толкова "смешно"...Човекът от трансфери си направи ПОНЕ 40 милиона евро до тук...

И това топли този ЦСКА, който този милионер затри?!
Сега можеш и да ни светнеш дали всяка година, от 1996-а насам, е продавал по за 2 млн. евро футболисти, всяка година, при това без да е плащал за входящи трансфери!
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":

Потребителски аватар
Долно уйно
Контакти:

Мнениеот Долно уйно » 17 дек 2016 01:41

Drunken_Master написа:

Вероятно е така.
Литекс 20 години е А група, средно по 7-8 милиона лева на сезон за издръжка излиза, че е дал поне 160 милиона.
Та жив и здрав да е да си ги прави милионите.
Пародийна Перуканова Лига a.k.a. ППЛ, Made in Bulgaristan

Beladona

Мнениеот Beladona » 17 дек 2016 05:33

Долно уйно написа:
Drunken_Master написа:

Вероятно е така.
Литекс 20 години е А група, средно по 7-8 милиона лева на сезон за издръжка излиза, че е дал поне 160 милиона.
Та жив и здрав да е да си ги прави милионите.

Поздравления ! Тази сметка им я направих на тукашните му фенове преди година , две ( има го някъде из постовете ми ) не повярваха . Гришката е на тотална загуба от тва си хоби - футболен отбор и НИКОГА няма да е на печалба .

тука кви фенове имаше на великият модел Литекс , как ми се обясняваше , тя , школата , Академията , тя не знам си кво .... явно хората са си простички и вярват на глупости !

Върни се в “ЦСКА”