TristaNNN написа:Red joker написа:TristaNNN написа:Red Warrior написа:А бе защо като "спеца от Плоски" е толкова жалък треньор, толкова много го плюете ми е интересно?Ето аз не говоря нищо лошо за Пепи Мурсия.
Писал съм го и друг път, но явно ти е убягнало. Уважавам противниковите треньори, но не по подразбиране, а заслужилите такива. Например един Любо Пенев, че дори и Димитър Пенев за мен лично са много по-достойни за уважение отколкото спеца от Плоски. Любослав рядко(да не кажа никога) се оправдава с разни странични фактори, но безкрайно уважавам това, че винаги търси проблемите в собствената градинка. Не говори за директиви зли и потайни, не хленчи първо, че няма втори нападател, пък после мрънка, че новита трима са ... нови. За сметка на това размахва пръст на пияните си играчи, дърпа мазната баница от устата на Делев и продължава да работи. Коментира отбора, играта, визията, но не прехвърля проблемите и неумението си другаде. Като се осере, излиза и казва: "Осрахме се, да видим сега как да се избършем".
На другият полюс се намира спецът от Плоски-лицемерен, страхлив, но вечно ревящ и никога виновен. Това, надявам се, дава отговор на въпроса ти
А бе ,кофти ти е на тебе и на другите ,като тебе,защото не само казва некои истини за вас в прав текст, а пък и ви бие като шкембе у дувар,така че...нормална първосигнална реакция
Kaзвал истини за нас ли?Какви например, като тези за директивата ли?
Каза нещо което се премълчава още от предния престой в Левски.Това,че Г.Иванов се бърка на тренировките,реди състава,дава указания за тактиката,вика по футболистите по време на играта и куп още неща които не трябва да прави като спортен директор.Това ,че е фурнаджийска лопата и говори без да мисли за последиците е най- малкия проблем.

провокациите
  провокациите  С тези луди пари, за началото на 90-те би трябвало да получиме летящ старт в развитието си,нали тоя лайнар беше шеф на Кореком и голям бизнесразбирач ,защо тогава тръгнахме на долу,а той караше „ФерариТестароса“ за 250 000 долара
 С тези луди пари, за началото на 90-те би трябвало да получиме летящ старт в развитието си,нали тоя лайнар беше шеф на Кореком и голям бизнесразбирач ,защо тогава тръгнахме на долу,а той караше „ФерариТестароса“ за 250 000 долара