Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Beladona

Re: Магията ЦСКА!(Всекидневна)

Мнениеот Beladona » 16 дек 2016 12:44

Заклет Левскар написа:
Beladona написа:
Red_Neck написа:Още една добра новина:
Бившият футболист на ЦСКА Методи Деянов замина на стаж в Барселона. Младият специалист вече отпътува за Испания в началото на тази седмица, а в неделя вечерта ще присъства на дербито с Еспаньол на "Камп Ноу".

В момента треньорът гледа всяка тренировка на Меси и компания и води постоянни разговори с треньора на каталунцте Луис Енрике, от когото черпи безценен опит.

Стажът на Деянов в Барса е уреден от Георги Йорданов-Ламята. Бившият капитан на Левски и ЦСКА е бил съотборник с Луис Енрике в Спортинг Хихон и с Мето на "Армията"

Мето на стаж в Барса, Томаш и щаба му в МЮ ...... Поздравления!

Мето първо да мине некоя програма в клиника за алкохолици , после да прави друго ! Жалко за момчето , дано пребори тая зависимост .

Е, не. Това и да го видя няма да го повярвам. Ти пък оплюваш всичко свързано с ЦСКА-София(София).
Деянов не заслужава да го наричат алкохолик. Припознавач е, но не е алкохолик.

Баце , като беше треньор на некоя юношеска национална гарнитура си носеше от тук пиене като играеха по чужбина , некъв тип битов алкохолик е ....нали там се гаджосва с неква любовница , имаше некви семейни драми ....може от тва да си попийва . Ако ще да е от 1948 ЦСКА , пак ще кажа , че има проблеми с алкохола ...

Beladona

Мнениеот Beladona » 16 дек 2016 12:46

petko.h.markov написа:Колкото Стоичков е кюрд,толкова и ти си умен,хитър и почтен.Най-малко ме вълнува какво мислиш за мен.Но аз съм
бил на въпросните мачове и съм видял как играха момчетата.Другото си е в стил"Сашо Диков".Кажи го това на тези
момчета и пак ще отсъстваш от форума за няколко месеца по здравословни причини.Знаеш много добре мнението
ми за теб и няма нужда пак да повтарям.

Сашо Диков е икона в журналистиката , ама умници като теб , няма как да го разберат. За другото , имам повече информация от всеки тук .

Beladona

Мнениеот Beladona » 16 дек 2016 13:05

Заклет Левскар написа:
Red_Neck написа:Що се изтървахме без тема за мача с Дунав? :(

Апатия и липса на заинтересованост. Тотално обърнахте гръб на ГГ и проекта му за преименуване на Литекс.
Дори и Беладоната не си е представял, че прогнозите му ще се сбъднат толкова рано.

И за вас имам една прогноза , Спас Русев ше метка акциите на феновете скоро . Чакаме ви в четвърта лига.

Потребителски аватар
baraba
Контакти:

Мнениеот baraba » 16 дек 2016 13:17

Заклет Левскар написа:

Апатия и липса на заинтересованост. Тотално обърнахте гръб на ГГ и проекта му за преименуване на Литекс.
Дори и Беладоната не си е представял, че прогнозите му ще се сбъднат толкова рано.

Ти остави "облъчения" , по добре се определи , от Левски София ли си или от Спартак Сф , че след като станахте Витоша , хич не мо'е ви ф'ане спатиите човек :roll:
Изображение
3 полуфинала в Европа, 3 детронирани европейски шампиона, 31 титли, 2 златни обувки, Хр. Стоичков с единствената златна топка на Балканите!

НИЕ ИМАМЕ КАКВО ДА ОБИЧАМЕ, ВИЕ ИМАТЕ КАКВО ДА МРАЗИТЕ!

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 16 дек 2016 13:23

Old_death написа:Браво ! Събраха се двамата форумни глупаци да ме коментират . Извикайте и отровения от атропин и ще се съберете всички герои на Донев .

p.s. Обяснения за героите на Донев давам само на лични . Това уточнение е за един член на Менса и за един преброител , който не знае колко е 2 + 5.

Абе, Мики Маус помниш като слон. Като си преброител, що не преброиш точките на ЦСКА-София?! Дори за теб няма да е трудно, не са чак толкова много.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
Red joker

Мнениеот Red joker » 16 дек 2016 13:24

Tommi написа:

Няма да е за коментиране този мач. :mrgreen:

Кое те кара да мислиш така,Томмчо :roll:
С ВРАГ ВРАГУВАМ-МЕРА СПОРЕД МЕРА,С БЛАГ БЛАГУВАМ -ВЕРА ЗАРАД ВЕРА!

Потребителски аватар
Red joker

Мнениеот Red joker » 16 дек 2016 13:38

Beladona написа:
Заклет Левскар написа:

И за вас имам една прогноза , Спас Русев ше метка акциите на феновете скоро . Чакаме ви в четвърта лига.

Вие нема ли дърпате нагоре :)
С ВРАГ ВРАГУВАМ-МЕРА СПОРЕД МЕРА,С БЛАГ БЛАГУВАМ -ВЕРА ЗАРАД ВЕРА!

Потребителски аватар
шивача
Контакти:

Мнениеот шивача » 16 дек 2016 13:40

Заклет Левскар написа:
шивача написа:
Old_death написа:
boabbb написа:Аз лично предпочитам Китанов пред някакъв бляд, ама ... :?

Много пъти сме апелирал да мислите с главата си и с не четете жълти парцали . Китанов бе привлечен срещу сумата от 300000 евро . Има договор за още 3 сезона . Обясни ми сега по какъв начин ще се върне в предишния си отбор ? Трябва ли клуба да опровергава всяка лъжа ?

Лудогорче май ви отвръщат за Стоянов? Медийни вратарски войни :mrgreen: Китанов е в пъти по перспективен от Стоянов. Но бах ги във вратарите, най-важното е Левски скоро да фалира :twisted:

И какво ако фалираме ?????
Ще се нуждаем САМО от едно тире (може и минус) и няколко платени драскачи, които да убеждават, че това е истинското Левски и няма нищо общо с Ихтиман, чиито лиценз ще вземем. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Е, Уефата ще ни лепне едно тлъсто " Но ресорд ин УЕФА сомпетитион" ама туй нас ич няма да ни събори.
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Ми супер, вече сте готови :) Имате си поп, само ще помоля като ви погребват над ковчега двама циганина да държат по един кол, свързани с найлон помежду си, имитирайки козирка, за да е по-автентично!
НОСТРАДАМУС : 2024г болната мома отива в отвъдното !

Beladona

Мнениеот Beladona » 16 дек 2016 14:52

Red joker написа:
Beladona написа:
Заклет Левскар написа:

Вие нема ли дърпате нагоре :)

Като ги гледам генералите и мишевците , не ми се вярва да минат у В група ....догодина ше си правиме дербита с Левски.

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 16 дек 2016 16:31

шивача написа:Ми супер, вече сте готови :) Имате си поп, само ще помоля като ви погребват над ковчега двама циганина да държат по един кол, свързани с найлон помежду си, имитирайки козирка, за да е по-автентично!

:lol:
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Върни се в “ЦСКА”