Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Re: Магията ЦСКА!(Всекидневна)

Мнениеот boabbb » 15 дек 2016 13:58

Аз лично предпочитам Китанов пред някакъв бляд, ама ... :?
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
todorov
Контакти:

Мнениеот todorov » 15 дек 2016 14:05

Значи ЦСКА не трябва да привлича бивши футболисти на Литекс, не трябва да води подготовка, където е водил подготовка Литекс, не трябва да се облича с екипировка като тази на Литекс. :shock: Егати желЕзната логика.

Потребителски аватар
todorov
Контакти:

Мнениеот todorov » 15 дек 2016 14:09

boabbb написа:Аз лично предпочитам Китанов пред някакъв бляд, ама ... :?

Честно казано Китанов направи доста грешки, но и много положения извади. Все пак нека се изчака да излезе нещо официално.

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 15 дек 2016 14:14

todorov написа:

Честно казано Китанов направи доста грешки, но и много положения извади. Все пак нека се изчака да излезе нещо официално.

То е ясно, ама безгрешни няма ... И Винкела е по-добре от чужденец :!: Предпочитам колкото се може, по-малко чужденци в ЦСКА :!:

Beladona

Мнениеот Beladona » 15 дек 2016 15:05

todorov написа:Значи ЦСКА не трябва да привлича бивши футболисти на Литекс, не трябва да води подготовка, където е водил подготовка Литекс, не трябва да се облича с екипировка като тази на Литекс. :shock: Егати желЕзната логика.

Точно така трябва ! Трябва и публиката на литекс като бройка да вземе !

Потребителски аватар
baraba
Контакти:

Мнениеот baraba » 15 дек 2016 15:59

Beladona написа:
todorov написа:Значи ЦСКА не трябва да привлича бивши футболисти на Литекс, не трябва да води подготовка, където е водил подготовка Литекс, не трябва да се облича с екипировка като тази на Литекс. :shock: Егати желЕзната логика.

Точно така трябва ! Трябва и публиката на литекс като бройка да вземе !

Ще ,ще , ама когато дойде Кокалис с куфарите , тогава ;) Боже , кога ще си прибереш вересиите .... :roll:
Изображение
3 полуфинала в Европа, 3 детронирани европейски шампиона, 31 титли, 2 златни обувки, Хр. Стоичков с единствената златна топка на Балканите!

НИЕ ИМАМЕ КАКВО ДА ОБИЧАМЕ, ВИЕ ИМАТЕ КАКВО ДА МРАЗИТЕ!

Потребителски аватар
Old_death
Контакти:

Мнениеот Old_death » 15 дек 2016 16:09

Много пъти сме апелирал да мислите с главата си и с не четете жълти парцали . Китанов бе привлечен срещу сумата от 300000 евро . Има договор за още 3 сезона . Обясни ми сега по какъв начин ще се върне в предишния си отбор ? Трябва ли клуба да опровергава всяка лъжа ?
В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 15 дек 2016 16:15

Отде да знам, просто коментирам ... Вярно ли щяло да има козирка на Панчарево :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
Old_death
Контакти:

Мнениеот Old_death » 15 дек 2016 16:26

boabbb написа:Отде да знам, просто коментирам ... Вярно ли щяло да има козирка на Панчарево :lol: :lol: :lol:

Да . За сега са готови терените и трибуната . Направени са и колони , които да държат козирката . В момента приоритет е строителството на общежитието и медицински център . Всичко трябва да е готово до началото на следващото първенство , но не се знае дали ще бъде изпълнен срока . За сега там са усвоени около 2 милиона лева . Приготвен е още един за завършване на проекта . Ганчев и Инжов явно са се заели сериозно .
В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.

Потребителски аватар
baraba
Контакти:

Мнениеот baraba » 15 дек 2016 19:38

Old_death написа:
boabbb написа:Отде да знам, просто коментирам ... Вярно ли щяло да има козирка на Панчарево :lol: :lol: :lol:

Да . За сега са готови терените и трибуната . Направени са и колони , които да държат козирката . В момента приоритет е строителството на общежитието и медицински център . Всичко трябва да е готово до началото на следващото първенство , но не се знае дали ще бъде изпълнен срока . За сега там са усвоени около 2 милиона лева . Приготвен е още един за завършване на проекта . Ганчев и Инжов явно са се заели сериозно .

Чакай ти да видиш , Уйното , как сега ще ти обясни , че не е баш така и как бригадира на единствената бригада от 3-ма работника , бай Рангел му споделил , че нищо не правят и по цял ден само ма'ат белот ;) .... :mrgreen:
Изображение
3 полуфинала в Европа, 3 детронирани европейски шампиона, 31 титли, 2 златни обувки, Хр. Стоичков с единствената златна топка на Балканите!

НИЕ ИМАМЕ КАКВО ДА ОБИЧАМЕ, ВИЕ ИМАТЕ КАКВО ДА МРАЗИТЕ!

Върни се в “ЦСКА”