Магията ЦСКА! (Всекидневна)
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Магията ЦСКА!(Всекидневна)
Значи ЦСКА не трябва да привлича бивши футболисти на Литекс, не трябва да води подготовка, където е водил подготовка Литекс, не трябва да се облича с екипировка като тази на Литекс.
Егати желЕзната логика.

boabbb написа:Аз лично предпочитам Китанов пред някакъв бляд, ама ...
Честно казано Китанов направи доста грешки, но и много положения извади. Все пак нека се изчака да излезе нещо официално.
todorov написа:boabbb написа:Аз лично предпочитам Китанов пред някакъв бляд, ама ...
Честно казано Китанов направи доста грешки, но и много положения извади. Все пак нека се изчака да излезе нещо официално.
То е ясно, ама безгрешни няма ... И Винкела е по-добре от чужденец

Леевски, оле

todorov написа:Значи ЦСКА не трябва да привлича бивши футболисти на Литекс, не трябва да води подготовка, където е водил подготовка Литекс, не трябва да се облича с екипировка като тази на Литекс.Егати желЕзната логика.
Точно така трябва ! Трябва и публиката на литекс като бройка да вземе !
Beladona написа:todorov написа:Значи ЦСКА не трябва да привлича бивши футболисти на Литекс, не трябва да води подготовка, където е водил подготовка Литекс, не трябва да се облича с екипировка като тази на Литекс.Егати желЕзната логика.
Точно така трябва ! Трябва и публиката на литекс като бройка да вземе !
Ще ,ще , ама когато дойде Кокалис с куфарите , тогава

3 полуфинала в Европа, 3 детронирани европейски шампиона, 31 титли, 2 златни обувки, Хр. Стоичков с единствената златна топка на Балканите!
НИЕ ИМАМЕ КАКВО ДА ОБИЧАМЕ, ВИЕ ИМАТЕ КАКВО ДА МРАЗИТЕ!
boabbb написа:Аз лично предпочитам Китанов пред някакъв бляд, ама ...
Много пъти сме апелирал да мислите с главата си и с не четете жълти парцали . Китанов бе привлечен срещу сумата от 300000 евро . Има договор за още 3 сезона . Обясни ми сега по какъв начин ще се върне в предишния си отбор ? Трябва ли клуба да опровергава всяка лъжа ?
В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.
Отде да знам, просто коментирам ... Вярно ли щяло да има козирка на Панчарево

Леевски, оле

boabbb написа:Отде да знам, просто коментирам ... Вярно ли щяло да има козирка на Панчарево![]()
![]()
Да . За сега са готови терените и трибуната . Направени са и колони , които да държат козирката . В момента приоритет е строителството на общежитието и медицински център . Всичко трябва да е готово до началото на следващото първенство , но не се знае дали ще бъде изпълнен срока . За сега там са усвоени около 2 милиона лева . Приготвен е още един за завършване на проекта . Ганчев и Инжов явно са се заели сериозно .
В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.
Old_death написа:boabbb написа:Отде да знам, просто коментирам ... Вярно ли щяло да има козирка на Панчарево![]()
![]()
Да . За сега са готови терените и трибуната . Направени са и колони , които да държат козирката . В момента приоритет е строителството на общежитието и медицински център . Всичко трябва да е готово до началото на следващото първенство , но не се знае дали ще бъде изпълнен срока . За сега там са усвоени около 2 милиона лева . Приготвен е още един за завършване на проекта . Ганчев и Инжов явно са се заели сериозно .
Чакай ти да видиш , Уйното , как сега ще ти обясни , че не е баш така и как бригадира на единствената бригада от 3-ма работника , бай Рангел му споделил , че нищо не правят и по цял ден само ма'ат белот

3 полуфинала в Европа, 3 детронирани европейски шампиона, 31 титли, 2 златни обувки, Хр. Стоичков с единствената златна топка на Балканите!
НИЕ ИМАМЕ КАКВО ДА ОБИЧАМЕ, ВИЕ ИМАТЕ КАКВО ДА МРАЗИТЕ!