delqnski47 написа:Beladona написа:Да тва е любимото ми : щом Вуте е зле , всичко си е ОК . Не ме учудва това .
Тва го казваш ти,не аз.Аз ти говоря в реално време.Основната зависима,която определя посещаемостта на един стадион всички я знаем - продукцията.Не мисля че е нужно да ти давам примери - те са безброй.Има 15 човека на стадиона щот продукцията е слаба,а не щот ГГ е от село.Ония боклуци от Перник дето бяха при нас да не би да са по човеци от един Ганчев,който просто си гледа интересите като всеки бизнесмен.И кво те са повече от него?Примерно.
Не знам какъв е тоя нереален ''антиганчевизъм'',все едно тоя е Луцифер и всички други са Ангели..И като ви кажат хората че мислите като ''анти'' и вие почвате да контрирате че ние сме ''про'',което е също абсолютна измислица.
Въпросът ти има елементарен отговор . Всички тия , които палиха свещи с надеждата ЦСКА да го няма , виждат в лицето на Ганчев злия демон , който ги лиши от надеждите . Тоя форум се е превърнал в показател на това до къде може да стигне човек в омразата си . Тук има потребители с по 40000 поста . Сложи по 3 минути , а в някои случаи и повече на пост и ще разбереш колко време от живота си са загубили заради омразата си . Можеш да обърнеш това време и в работни дни . Загубата на свободно време и пари е ужасяваща . Въпрос на приоритети .