Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Old_death
Контакти:

Re: Магията ЦСКА!(Всекидневна)

Мнениеот Old_death » 14 дек 2016 14:54

delqnski47 написа:
Beladona написа:Да тва е любимото ми : щом Вуте е зле , всичко си е ОК . Не ме учудва това .

Тва го казваш ти,не аз.Аз ти говоря в реално време.Основната зависима,която определя посещаемостта на един стадион всички я знаем - продукцията.Не мисля че е нужно да ти давам примери - те са безброй.Има 15 човека на стадиона щот продукцията е слаба,а не щот ГГ е от село.Ония боклуци от Перник дето бяха при нас да не би да са по човеци от един Ганчев,който просто си гледа интересите като всеки бизнесмен.И кво те са повече от него?Примерно.
Не знам какъв е тоя нереален ''антиганчевизъм'',все едно тоя е Луцифер и всички други са Ангели..И като ви кажат хората че мислите като ''анти'' и вие почвате да контрирате че ние сме ''про'',което е също абсолютна измислица.

Въпросът ти има елементарен отговор . Всички тия , които палиха свещи с надеждата ЦСКА да го няма , виждат в лицето на Ганчев злия демон , който ги лиши от надеждите . Тоя форум се е превърнал в показател на това до къде може да стигне човек в омразата си . Тук има потребители с по 40000 поста . Сложи по 3 минути , а в някои случаи и повече на пост и ще разбереш колко време от живота си са загубили заради омразата си . Можеш да обърнеш това време и в работни дни . Загубата на свободно време и пари е ужасяваща . Въпрос на приоритети . ;)
В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.

Потребителски аватар
Red_Neck
Контакти:

Мнениеот Red_Neck » 14 дек 2016 15:03

Old_death написа:
delqnski47 написа:
Beladona написа:Да тва е любимото ми : щом Вуте е зле , всичко си е ОК . Не ме учудва това .

Тва го казваш ти,не аз.Аз ти говоря в реално време.Основната зависима,която определя посещаемостта на един стадион всички я знаем - продукцията.Не мисля че е нужно да ти давам примери - те са безброй.Има 15 човека на стадиона щот продукцията е слаба,а не щот ГГ е от село.Ония боклуци от Перник дето бяха при нас да не би да са по човеци от един Ганчев,който просто си гледа интересите като всеки бизнесмен.И кво те са повече от него?Примерно.
Не знам какъв е тоя нереален ''антиганчевизъм'',все едно тоя е Луцифер и всички други са Ангели..И като ви кажат хората че мислите като ''анти'' и вие почвате да контрирате че ние сме ''про'',което е също абсолютна измислица.

Въпросът ти има елементарен отговор . Всички тия , които палиха свещи с надеждата ЦСКА да го няма , виждат в лицето на Ганчев злия демон , който ги лиши от надеждите . Тоя форум се е превърнал в показател на това до къде може да стигне човек в омразата си . Тук има потребители с по 40000 поста . Сложи по 3 минути , а в някои случаи и повече на пост и ще разбереш колко време от живота си са загубили заради омразата си . Можеш да обърнеш това време и в работни дни . Загубата на свободно време и пари е ужасяваща . Въпрос на приоритети . ;)

[offtopic]Тая сметка не я бях правил, благодаря!
... сега разбирам, защо на Коцефф му се наложи да тегли 20 кинта бърз кредит от баща си!
:o[/offtopic]
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.

petko.h.markov
Контакти:

Мнениеот petko.h.markov » 14 дек 2016 15:15

Имаше/и още ги има/немалко фенове,които още миналото лято се разделиха по оста Божков-Ганчев.Бяха твърдо
против единия и за другия.Но по-голямата част от феновете,които не приеха ЦСКА-София е поради други основателни
причини, а не защото това го направи Ганчев.И когато пишем тук неща,които не ви харесвате,то е защото вие припознахте.Лично аз съм бил благодарен на Ганчев за тази година живот на ПФК ЦСКА и миговете на стадиона.
От лятото нещата са други и аз също.

Beladona

Мнениеот Beladona » 14 дек 2016 15:36

delqnski47 написа:

Тва ви е грешката на всичките , мислите си , че има основна причина ...а всички милион причини са еднакво важни ... безплатен урок от мен !

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 14 дек 2016 15:47

petko.h.markov написа:Имаше/и още ги има/немалко фенове,които още миналото лято се разделиха по оста Божков-Ганчев.Бяха твърдо
против единия и за другия.Но по-голямата част от феновете,които не приеха ЦСКА-София е поради други основателни
причини, а не защото това го направи Ганчев.И когато пишем тук неща,които не ви харесвате,то е защото вие припознахте.Лично аз съм бил благодарен на Ганчев за тази година живот на ПФК ЦСКА и миговете на стадиона.

Ми аз не искам Армията да стане на дом за всякакви влечуги,бездомници и т.н.,но това си е въпрос на виждание явно.
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Beladona

Мнениеот Beladona » 14 дек 2016 15:50

Делянски ела на един мач на ЦСКА в четвърта лига и ще спреш с реденето на бездомници и клошари ....

Потребителски аватар
baraba
Контакти:

Мнениеот baraba » 14 дек 2016 15:54

petko.h.markov написа:Имаше/и още ги има/немалко фенове,които още миналото лято се разделиха по оста Божков-Ганчев.Бяха твърдо

Петко , това го чухме от теб поне 24441414231 пъти :shock: Нещо ново , няма ли ? Това "митично" разделение , където според теб и другите щом 200 са се отделили от 200 000 е ... разделение , а не .... "отлюспване" , примерно :roll: Както и да е , факт е , че отбора при няколко по-добри изяви ще върне на стадиона десетки хиляди , а дори и да не играе брилянтно , то има ли достатъчен дразнител ( подуенци например или делиорманци) и пак ще има ...... ЦСКА с рекорден брой зрители за сезона ... ;) Миналата година имаше мачове посетени и от едва 350 души , но това не е важно , важното е да се говорят глупости и да се търси начин те да се свържат по някакъв повод с ... "жужето" или с "Литекс" , което ако ме питат си е чиста загуба на време и ресурс , защото , ЦСКА с Ганчев или който и да е , ще си продължава пътя и ще привлича все повече и повече млади фенове , за нечие огромно съжаление ;)
Изображение
3 полуфинала в Европа, 3 детронирани европейски шампиона, 31 титли, 2 златни обувки, Хр. Стоичков с единствената златна топка на Балканите!

НИЕ ИМАМЕ КАКВО ДА ОБИЧАМЕ, ВИЕ ИМАТЕ КАКВО ДА МРАЗИТЕ!

Потребителски аватар
Red joker

Мнениеот Red joker » 14 дек 2016 15:58

Beladona написа:Делянски ела на един мач на ЦСКА в четвърта лига и ще спреш с реденето на бездомници и клошари ....

Има ли билети :?
С ВРАГ ВРАГУВАМ-МЕРА СПОРЕД МЕРА,С БЛАГ БЛАГУВАМ -ВЕРА ЗАРАД ВЕРА!

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 14 дек 2016 16:00

Beladona написа:Делянски ела на един мач на ЦСКА в четвърта лига и ще спреш с реденето на бездомници и клошари ....

ЦСКА трябва да играе на Армията.Няма значение кое ''ЦСКА''.Мястото е там - в Борисовата градина.
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

petko.h.markov
Контакти:

Мнениеот petko.h.markov » 14 дек 2016 16:02

delqnski47 написа:

Ми аз не искам Армията да стане на дом за всякакви влечуги,бездомници и т.н.,но това си е въпрос на виждание явно.

ЦСКА-София беше заявил да играе на националния,та какви ги ръсиш непрекъснато.Нека мине търга за стадиона и ще
видим какъв рай ще стане.Търсиш оправдания за избора.

Върни се в “ЦСКА”