Кировец написа:Червени_шампиони написа:Проблема му е, че не е печка или португалец, ето ти две причини поради, които най-вероятно няма да подпишем с него.
Пак изригна с изказване, което се базира на нулева аргументация, но пък за сметка на това постига целта си - плюнка по Стойчо и ЦСКА респективно...
Никъде не намесвам ЦСКА, а само Стойчо. Това е форум и всеки си има право на мнение, аз не харесвам Стойчо - ти го харесваш и така. Не може всички да мислим еднакво. Знаеш ли какво си мисля сега, няма да намерим платим за Венци Христов, ще върнат Делев, испанчето ще кажат, че не става и ще дойде някой анонимник на 30 години от второ ниво на Португалия или в най-лошия случай Нилсон Антонио (поне така се говори напоследък от хора, които са по информирани от мен, теб и "Джурналистите", защото има дело за над 500 000 лв. заведено от агента му - далавери на пернишката измет от лятото на 2012). Дано не се окажа прав, но като гледам в последните седмици и Лупи е въздух под налягане с големия спонсор и многото пари. Ако очаква клуба да се издържа от феновете няма как да стане, може да имаме 1-2 милиона фенове, но много голяма част от тях, когато стане дума за даване на пари се покриват. С богатите привърженици е същото, да не изброявам всичките само ще спомена Слави Трифонов, Цеко Минев, Цоло Вутов и т.н., все хора милионери, но никой от тях не е обявил, че дава пари, а първия г-н ТВ водещ, ако бяхме нормален и богат клуб, който мачка наред в България и се представя достойно в ЕКТ щеше да ни облизва халките с извинение в шоуто си, само за да се подмаже и да си вдига рейтинга.