Милен Радуканов - фен тема!

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
turbogena
Контакти:

Re: Милен Радуканов - фен тема!

Мнениеот turbogena » 18 май 2011 11:17

Без да се заяждам ,искам да попитам - защо след всеки гол Караджов отива при Радуканов и се прегръщат и целуват? :roll:
[center]"Левски" София - една вековна, истинска, неподражаема и неповторима емоция.[/center]
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/AB/67/7390d557afe6ab67.png[/wrapimg][/center]
http://www.youtube.com/watch?v=N4MXFWcW7cE#at=64

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 18 май 2011 11:29

turbogena написа:Без да се заяждам ,искам да попитам - защо след всеки гол Караджов отива при Радуканов и се прегръщат и целуват? :roll:

Наистина, защо след гол футболистите се прегръщат и целуват? Много странно... :roll:
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Мнениеот mistreated » 18 май 2011 11:55

batmanlevski написа:в едно съм сигурен ,радуканов трябва да остане в цска ,така поне винаги Левски ще е пред тях ,а цска ще се бори с средняците за трето място

"Лисицата като не стигнала гроздето...." няма да довършвам поговорката, ако имаш поне грам мозък в главата, ще разбереш какво искам да ти кажа. В Подуене само може да си мечтаете за треньор, като Радуканов.
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...

Потребителски аватар
Kuco_Pile
Контакти:

Мнениеот Kuco_Pile » 18 май 2011 11:57

vaskonti написа:
turbogena написа:Без да се заяждам ,искам да попитам - защо след всеки гол Караджов отива при Радуканов и се прегръщат и целуват? :roll:

Наистина, защо след гол футболистите се прегръщат и целуват? Много странно... :roll:

Без да искам да се заяждам,ама ако това по няккаъв начин ви притеснява и още по-лошо,възбужда ви,то моят съвет е веднага да спрете да гледате мачовете на ЦСКА,че не отивате на добре пичове :mrgreen: Другия вариант е да дойдете на мач на ЦСКА и след неговия край да попитате Радуканов или Караджата защо го правят,а ако са в настроение може да ги помолите и вие да се гушнете и цункате с тях..Естествено не пред журналистите :idea:

di4o
Контакти:

Мнениеот di4o » 18 май 2011 12:15

За мен като фен ,няма нищо по-хубаво от това да виждам любимия ми отбор да играе красив и резултатен футбол . Не ме интересеува какво толкова ще каже Милен Радуканов .Повечето от журналистите си заслужават отношението, на мен ми е забавно . Пресконференции в стил Любо Пенев не ми се слушат и не ми се гледат ,иска се повече работа - не приказки .Искам ЦСКА да играе и да играе добре ,тогава резултатите ще дойдат . Милен има малко от маята на Пената и това адски много ми харесва . Съумя да сплоти колектива и да вдигне на крака един рухнал отбор .
Напред ,ЦСКА !
Аз съм от "ЦСКА" , но "ЦСКА" не е от мен !
Стига с тая омраза, бе! К'вото чуете свързано с ЦСКА и бива буквално осирано за секунди. Ако и толкова си обичате отбора, цена няма да имате... Болни мозъци!

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 18 май 2011 12:32

Kuco_Pile написа:
vaskonti написа:

Без да искам да се заяждам,ама ако това по няккаъв начин ви притеснява и още по-лошо,възбужда ви,то моят съвет е веднага да спрете да гледате мачовете на ЦСКА,че не отивате на добре пичове :mrgreen: Другия вариант е да дойдете на мач на ЦСКА и след неговия край да попитате Радуканов или Караджата защо го правят,а ако са в настроение може да ги помолите и вие да се гушнете и цункате с тях..Естествено не пред журналистите :idea:

Без да искам да се заяждам, но това, че не успяваш да разпознаеш очевидната ирония от моя страна, не говори добре за машинката между ушите ти.
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
deepblue1963

Мнениеот deepblue1963 » 18 май 2011 13:30

mistreated написа:
batmanlevski написа:в едно съм сигурен ,радуканов трябва да остане в цска ,така поне винаги Левски ще е пред тях ,а цска ще се бори с средняците за трето място

"Лисицата като не стигнала гроздето...." няма да довършвам поговорката, ако имаш поне грам мозък в главата, ще разбереш какво искам да ти кажа. В Подуене само може да си мечтаете за треньор, като Радуканов.

В Подуене сме имали много по-добри треньори от "БГ Моу".За Люпко Петрович чувал ли си?
ТАМ, ПОД СИНЬОТО НЕБЕ, ПОД СВЕТЛИНИТЕ НА ГЕРЕНА, БУШУВА СИНЬОТО МОРЕ, ПРИТИХВА ЦЯЛАТА ВСЕЛЕНА!

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Мнениеот mistreated » 18 май 2011 15:02

deepblue1963 написа:
mistreated написа:

В Подуене сме имали много по-добри треньори от "БГ Моу".За Люпко Петрович чувал ли си?

ИмаЛИ сте, да, няма спор. Ама в момента нямате и може само да си мечтаете да дойде такъв, като Радуканов. Още разяснения трябват ли ти?
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...

Потребителски аватар
deepblue1963

Мнениеот deepblue1963 » 18 май 2011 15:06

mistreated написа:
deepblue1963 написа:
mistreated написа:в едно съм сигурен ,радуканов трябва да остане в цска ,така поне винаги Левски ще е пред тях ,а цска ще се бори с средняците за трето място

ИмаЛИ сте, да, няма спор. Ама в момента нямате и може само да си мечтаете да дойде такъв, като Радуканов. Още разяснения трябват ли ти?[/quote]
След като нашата "летва" е Люпко Петрович,къде "слагаш" Радуканов по скалата?Врпочем,какво е направил чак толкова Радуканов,след като сте 6т. след нас?И там ще си останете.
ТАМ, ПОД СИНЬОТО НЕБЕ, ПОД СВЕТЛИНИТЕ НА ГЕРЕНА, БУШУВА СИНЬОТО МОРЕ, ПРИТИХВА ЦЯЛАТА ВСЕЛЕНА!

Потребителски аватар
Deluxx
Контакти:

Мнениеот Deluxx » 18 май 2011 15:11

Да и баща ми това ме пита само се прегръщат не се целуват :) Още от мача с Левски и така Караджата когато вкараме ходи при Радуканов.Това е някаква традиция вече

Върни се в “ЦСКА”