Милен Радуканов - фен тема!
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Милен Радуканов - фен тема!
Без да се заяждам ,искам да попитам - защо след всеки гол Караджов отива при Радуканов и се прегръщат и целуват? 

[center]"Левски" София - една вековна, истинска, неподражаема и неповторима емоция.[/center]
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/AB/67/7390d557afe6ab67.png[/wrapimg][/center]
http://www.youtube.com/watch?v=N4MXFWcW7cE#at=64
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/AB/67/7390d557afe6ab67.png[/wrapimg][/center]
http://www.youtube.com/watch?v=N4MXFWcW7cE#at=64
turbogena написа:Без да се заяждам ,искам да попитам - защо след всеки гол Караджов отива при Радуканов и се прегръщат и целуват?
Наистина, защо след гол футболистите се прегръщат и целуват? Много странно...

[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...[/center]
- mistreated
- Контакти:
batmanlevski написа:в едно съм сигурен ,радуканов трябва да остане в цска ,така поне винаги Левски ще е пред тях ,а цска ще се бори с средняците за трето място
"Лисицата като не стигнала гроздето...." няма да довършвам поговорката, ако имаш поне грам мозък в главата, ще разбереш какво искам да ти кажа. В Подуене само може да си мечтаете за треньор, като Радуканов.
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...
vaskonti написа:turbogena написа:Без да се заяждам ,искам да попитам - защо след всеки гол Караджов отива при Радуканов и се прегръщат и целуват?
Без да искам да се заяждам,ама ако това по няккаъв начин ви притеснява и още по-лошо,възбужда ви,то моят съвет е веднага да спрете да гледате мачовете на ЦСКА,че не отивате на добре пичове

За мен като фен ,няма нищо по-хубаво от това да виждам любимия ми отбор да играе красив и резултатен футбол . Не ме интересеува какво толкова ще каже Милен Радуканов .Повечето от журналистите си заслужават отношението, на мен ми е забавно . Пресконференции в стил Любо Пенев не ми се слушат и не ми се гледат ,иска се повече работа - не приказки .Искам ЦСКА да играе и да играе добре ,тогава резултатите ще дойдат . Милен има малко от маята на Пената и това адски много ми харесва . Съумя да сплоти колектива и да вдигне на крака един рухнал отбор .
Напред ,ЦСКА !
Напред ,ЦСКА !
Аз съм от "ЦСКА" , но "ЦСКА" не е от мен !
Стига с тая омраза, бе! К'вото чуете свързано с ЦСКА и бива буквално осирано за секунди. Ако и толкова си обичате отбора, цена няма да имате... Болни мозъци!
Стига с тая омраза, бе! К'вото чуете свързано с ЦСКА и бива буквално осирано за секунди. Ако и толкова си обичате отбора, цена няма да имате... Болни мозъци!
Kuco_Pile написа:vaskonti написа:turbogena написа:Без да се заяждам ,искам да попитам - защо след всеки гол Караджов отива при Радуканов и се прегръщат и целуват?
Без да искам да се заяждам,ама ако това по няккаъв начин ви притеснява и още по-лошо,възбужда ви,то моят съвет е веднага да спрете да гледате мачовете на ЦСКА,че не отивате на добре пичовеДругия вариант е да дойдете на мач на ЦСКА и след неговия край да попитате Радуканов или Караджата защо го правят,а ако са в настроение може да ги помолите и вие да се гушнете и цункате с тях..Естествено не пред журналистите
Без да искам да се заяждам, но това, че не успяваш да разпознаеш очевидната ирония от моя страна, не говори добре за машинката между ушите ти.
[center]I'll be the savior of you all
- deepblue1963
mistreated написа:batmanlevski написа:в едно съм сигурен ,радуканов трябва да остане в цска ,така поне винаги Левски ще е пред тях ,а цска ще се бори с средняците за трето място
"Лисицата като не стигнала гроздето...." няма да довършвам поговорката, ако имаш поне грам мозък в главата, ще разбереш какво искам да ти кажа. В Подуене само може да си мечтаете за треньор, като Радуканов.
В Подуене сме имали много по-добри треньори от "БГ Моу".За Люпко Петрович чувал ли си?
ТАМ, ПОД СИНЬОТО НЕБЕ, ПОД СВЕТЛИНИТЕ НА ГЕРЕНА, БУШУВА СИНЬОТО МОРЕ, ПРИТИХВА ЦЯЛАТА ВСЕЛЕНА!
- mistreated
- Контакти:
deepblue1963 написа:mistreated написа:batmanlevski написа:в едно съм сигурен ,радуканов трябва да остане в цска ,така поне винаги Левски ще е пред тях ,а цска ще се бори с средняците за трето място
В Подуене сме имали много по-добри треньори от "БГ Моу".За Люпко Петрович чувал ли си?
ИмаЛИ сте, да, няма спор. Ама в момента нямате и може само да си мечтаете да дойде такъв, като Радуканов. Още разяснения трябват ли ти?
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...
- deepblue1963
mistreated написа:deepblue1963 написа:mistreated написа:в едно съм сигурен ,радуканов трябва да остане в цска ,така поне винаги Левски ще е пред тях ,а цска ще се бори с средняците за трето място
ИмаЛИ сте, да, няма спор. Ама в момента нямате и може само да си мечтаете да дойде такъв, като Радуканов. Още разяснения трябват ли ти?[/quote]
След като нашата "летва" е Люпко Петрович,къде "слагаш" Радуканов по скалата?Врпочем,какво е направил чак толкова Радуканов,след като сте 6т. след нас?И там ще си останете.
ТАМ, ПОД СИНЬОТО НЕБЕ, ПОД СВЕТЛИНИТЕ НА ГЕРЕНА, БУШУВА СИНЬОТО МОРЕ, ПРИТИХВА ЦЯЛАТА ВСЕЛЕНА!
turbogena написа:Без да се заяждам ,искам да попитам - защо след всеки гол Караджов отива при Радуканов и се прегръщат и целуват?
Да и баща ми това ме пита само се прегръщат не се целуват