Берое - ЦСКА - 0:2
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Берое - ЦСКА
terata написа:Pichichi написа:"Но втория гол си е абсолютната засада."
==========================================
Засада е но по правилата отпреди 15-на г. ! Колко пъти искате да ви обясняват превилото за пасивна засада всякакви съдии и лектори на съдийски семинари ?
Никаква засада няма !
Бъркаш, колега.Пасивна засада е когато в засада се намира даден футболист, който обаче по-никакъв начин не участва в атаката на своя отбор и не влияе на играта. В случая Делев бележи гола, така че за пасивна засада е смешно да се говори.
Не ме разбирайте погрешно. ЦСКА си е по-силния отбор днес и съвсем заслужено си печели мача. Въобще нямам намерение да се заяждам и т.н. Просто си изказвам моето мнение.
Ти се бъркаш, първо има пасивна засада, но след това пасът към него е втора ситуация. При паса към Румен Спас се изтегля назад, след това, както казах, следва втора ситуация. Правилото е, че при това положение засада няма.
Въпросът е какво още трябваше да направи Ямуков за да получи какъвто и да е картон?
Както и да е, пълно превъзходство на ЦСКА и 2 гола са най-малкото, с което се отърва Берое.
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...[/center]
Леле, а оня гном - Илиев ще се скъса от яд на тъча. Толкова гнусни футболистчета, като тия в Берое не бях гледал от мача ни с ч. море. То не бяха балтии, то не бяха плюнки. И това е отбор, който си мисли че може да играе в Европа. Те второ време имаха един точен удар във вратата, ама искаха да изравнят. Колкото до нашия тим, единствения ни реален критерии, колко сме добри, ще бъде Европа, тук в Бг мачкаме. Поздравления за Радуканов и екипа му. И още нещо, въпреки че направи асистенция и вкара гол, Спас напоследък ми прави много лошо впечатление както с играта си, така и с отношението си към съотборниците си. Добре е да осъзнае, че е това, което е в момента и благодарение на отбора.
Алекси Suckачев: Моооци, Моооци, Моооци...
Прекрасно изигран мач от нас, много съм доволен.
1вото ги натиснахме здраво вкарахме си головете и 2рото като голям отбор просто държахме нещата в ръце и пазехме сили за предстоящите мачове .
Благодаря ви момчета.
1вото ги натиснахме здраво вкарахме си головете и 2рото като голям отбор просто държахме нещата в ръце и пазехме сили за предстоящите мачове .
Благодаря ви момчета.
[wrapimg=]http://img.imghosting.biz/251/b65659a3f92478e6adca70b977ab7063.jpg[/wrapimg]
Само едно ще ви кажа преди 1-2 кръга когато играха
берое-славия се изкефих,че берое би.
Ама днеска просто толко ми паднаха в очите особено оня плувалника
евала не греги,че не реагира остро.

евала не греги,че не реагира остро.

cskao1948 написа:Само едно ще ви кажа преди 1-2 кръга когато играха
евала не греги,че не реагира остро.![]()
Грегъри ги минава като пътен знак ей ,много добре играе това момче.Иначе Ямуков ли е тоя какъв ли е тоя е играл футбол на село,не може да плюеш Нелсън .. и да бута Делев при спряла игра когато имаше засада
Deluxx написа:cskao1948 написа:Само едно ще ви кажа преди 1-2 кръга когато играха
Грегъри ги минава като пътен знак ей ,много добре играе това момче.Иначе Ямуков ли е тоя какъв ли е тоя е играл футбол на село,не може да плюеш Нелсън .. и да бута Делев при спряла игра когато имаше засада
+100000000000000000000
Нелсън от както доиде в ЦСКА много го харесах
много е добър развинтва всички.

А за сельото нямам думи
Deluxx написа:cskao1948 написа:Само едно ще ви кажа преди 1-2 кръга когато играха
Нелсън е добър, колко до тоя ямуков ли е там какъв е - той човека е със селски манталитет, няма за какво да го коментираме даже.
Относно мача: Заслужена победа с/у що годе добър отбор.
ЦСКА е най-успешният български отбор в европейските клубни турнири със своите достигнати 2 полуфинала за КЕШ (1967, 1982) и 1 полуфинал за КНК (1989)
[wrapimg=]http://media.tumblr.com/tumblr_lcob0jVat11qc85cs.gif[/wrapimg]
[wrapimg=]http://media.tumblr.com/tumblr_lcob0jVat11qc85cs.gif[/wrapimg]
Re: Берое - ЦСКА - 0:2
Според Илиян Илиев Берое са имали 3(три) положения след първия гол за ЦСКА! Някой да ми припомни поне едно, може ли? 

[center]I'll be the savior of you all
Re: Берое - ЦСКА - 0:2
vaskonti написа:Според Илиян Илиев Берое са имали 3(три) положения след първия гол за ЦСКА! Някой да ми припомни поне едно, може ли?
Те тъкмо повтаряха гола на Платини
и през тва време станаха 3-те положения за тва не си ги видял