КБ : ЦСКА - Литекс - 2:1
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
- POPCORN
- Контакти:
Re: КБ : ЦСКА - Литекс - 20.04 сярда /21:00/
аз съм там пък незнам!МАЧКАЙТЕЕЕЕЕ АРМЕЙЦИИИИИИ!

Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !
Пожелавам от все сърце успех на отбора на Гриша Ганчев !
Не, защото мразя ЦСКА, а просто, защото това ще отвори път към Европа за СЛАВИЯ или Пирин.
Ако Гришата воюва докрай и не влезе в комбинации с ЦСКА, на червените ще им бъде доста тежко тази вечер на Българска армия. Вярно, че в състава на ловчалии липсват важни единици, но те пак са доста класен отбор, способен да победи всекиго.
Прогноза: 1:1 (продължения и дузпи, след които продължава Литекс
[center]
[/center]
[center]"Настане вечер - месец изгрее,
звезди обсипят сводът небесен;
гора зашуми, вятър повее,
Балканът пее хайдушка песен !"[/center]
[/center][center]"Настане вечер - месец изгрее,
звезди обсипят сводът небесен;
гора зашуми, вятър повее,
Балканът пее хайдушка песен !"[/center]
- cska - maina
marmi52 написа:8-)
Пожелавам от все сърце успех на отбора на Гриша Ганчев !![]()
Не, защото мразя ЦСКА, а просто, защото това ще отвори път към Европа за СЛАВИЯ или Пирин.![]()
Ако Гришата воюва докрай и не влезе в комбинации с ЦСКА, на червените ще им бъде доста тежко тази вечер на Българска армия. Вярно, че в състава на ловчалии липсват важни единици, но те пак са доста класен отбор, способен да победи всекиго.
Прогноза: 1:1 (продължения и дузпи, след които продължава Литекс)
Аз ви пожелавам един ден да направите отбор и да се класирате в ЕКТ, но сега ви е рано, особено с този неадекватен треньор
Ако Бог не съществува, животът би бил абсурден. Той не би имал нито смисъл, нито ценност, нито цел. У. Крейг
Митовете и легендите в които искаха да повярваме болните мозъци се разбиха на пух и прах. Първият мач между двата отбора беше на кръв и за никакви уговорки не може да става дума. Днес ще продължи по-добрия. Дано е ЦСКА. Това е шанса за успешен сезон и спечелване на един трофей и шанс за още един през лятото. Дано не прегорим и преборим бъдещия шампион. Игра с мисъл и без безразсъдни прояви. Можем да спечелим.
Само ЦСКА!
Само ЦСКА!
LSFC 1914 написа:Този мач е уговорен. Ганчев си е чорбар, така че ще им пусне на ЦСКА
Предния беше ли уговорен? Гледай го първо и тогава говори. Ама добре правите нали трябва да има оправдание като ЦСКА бие. За какво да е уговорен като Литекс има шанс за дубъл? Или Славия може да ги измести от първото място? Да не забравяме Калиакра?
3:0 -Аз други прогнози не давам за ЦСКА, време е да се збадне.. Вие как я мислите?
CSKA SOFIA - THE EUROCHAMPIONS KILLER
- shotgun blues
- Контакти:
berbatov написа:3:0 -Аз други прогнози не давам за ЦСКА, време е да се збадне.. Вие как я мислите?
незнам дали прогнозата ти ще се ЗБАДНЕ ,но аз съм сигурен че ЦСКА ще победи без никакви проблеми и ще играе финал
от фен на Литекс
[wrapimg=choose left or right to float]http://prikachi.com/images/169/6607169H.gif[/wrapimg]
berbatov написа:3:0 -Аз други прогнози не давам за ЦСКА, време е да се збадне.. Вие как я мислите?
Мислим че трябва да влизаш в час по Бел
Няма нищо по- нормално от това да загубиш.Но ако направиш 30 победи понамирисва.
- CSKARCHETO-BS
- Контакти: