ВЪН дучето от ЦСКА ! БЕЗРЕЗЕРВНА подкрепа за ТИТАН

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Кашчей

Re: ВЪН дучето от ЦСКА ! БЕЗРЕЗЕРВНА подкрепа за ТИТАН

Мнениеот Кашчей » 28 окт 2010 23:19

BaLoN написа:Кашчей прочети два-три поста по-нагоре и ще видиш какво имам в предвид подкрепата си към ТИТАН !!! Който дава парите си за ЦСКА,ще и трябва да бъде подкрепян от нас феновете,независимо от това кой е той !

Ето, това е най-страшното!Използва се любовта към отбора и страхът, че тази любов може да бъде оставена без обект за обичане и подкрепа и се действа така, както е угодно само и единствено на шефа, а от фена се иска покорно мълчание, викане за "нашите", псуване по "врага" и дитирамби за бащицата, който "съвсем безкористно се грижи за отбора".

ПП-Главният ви проблем е, че сте разглезени фенове и искате само победи, но май не искате да давате... парички (не всички).
Тезата "Те да почнат да играят и побеждават, пък аз тогава ще почна да ходя на мач...." май е много близка за повечото ни клубове, но със страшна сила важи за вас.
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
BaLoN
Контакти:

Мнениеот BaLoN » 28 окт 2010 23:27

Не смятам,че е така .... страшното в този момент е войната и разединението .... Войната която водят Дучето и Главата за това,че или да им плащат парите всеки месец от ТИТАН или да си ходят и феновете които подкрепят от една страна Дучето и Главата а от другата страна тези които неискаме да има война в името на ЦСКА и подкрепяме само и единствено ЦСКА и ни е писнало вече от този анархист дучето !!! Това е най-големия проблем в момента,а именно нашето разединение, това, че не сме единни,а уж всички седим зад една обща кауза !
catch me ... if you can !

enzo
Контакти:

Мнениеот enzo » 28 окт 2010 23:28

BaLoN написа:
enzo написа:Като чета мненията и ми изплува един въпрос в съзнанието: Според Вас фенове - Обича ли Дучето ЦСКА? Ето там е ключът от енигмата. Аз мисля, че ДА и то повече от всичко друго. Вие как мислите?

Според мен Дучето обича парите си от ЦСКА,но НЕ и ЦСКА ,защото човек когато обича,избягва войните в случая в името на ЦСКА,защото една война е най-лошото, което може да се случи независимо от войната участниците в нея дават много жертви,а тази война е в името на неговите 25 000 лв на месец.И на тези които си мислят,че любовта е много по-силна от парите,ще кажа ,ДА така е ,но на този свят за пари се убива,а на Дучето любовта към парите от ЦСКА е много по-силна от тази ,която е към клуба !!!Най-добрият боец и главнокомандващ е този,който успее да предотврати войната ! Дучето води тази война не в името на ЦСКА ,а на собствените си облаги ! Такива хора на нас в ЦСКА не ни трябват !!! Достатъчно време Дучето имаше и се ояде и моето мнение е ,ЧЕ Е ВРЕМЕ ЗА ПРОМЯНА ! Поради тази причина апелирам ВЪН ДУЧЕТО ОТ СЕКТОР "Г" И ЦСКА !!!

Да ти кажа честно, ако това е така, защо Дучето не слугува на Титан и да си прибира паричките? Аз също много не го харесвам, но ми прави впечатление, че той много пъти си изразява сърцато мнението. Когато отборът не играе добре, той никога не си е кривил душата.Казвал го е открито без да се съобразява дали това ще се хареса на този или онзи. Факт е, че само публиката ни остана и тя винаги е била коректив за това което се случва в клуба.
Ясно е, че Титан дава парите и спаси клуба от фалит, но наред с тази отговорност трябваше да обявят ясно целите си пред всички, плана за развитието на клуба в дългосрочна перспектива. Не споменаха нищо за базата и ДЮШ, а вместо това тръбяха, че ще гонят Титла и ШЛ.

Ето за това публиката негодува. Нямат идея как се правят нещата.
Важното обаче е да имат желание и дано това лутане мине през обединение и Мир с агитката....

Потребителски аватар
Azz
Контакти:

Мнениеот Azz » 28 окт 2010 23:29

BaLoN написа:http://www.livesport.bg/news/story/388546122.html

Това е репортаж, супер интересно от кухнята на сектор "Г" ето я истината от хората в сектора и то не какви да е хора,а най-дейните тези, които безрезервно са подкрепяли отбора,Дучето и главата, години наред и са проливали кръвта си ... в неделя ще гостуват на Крум Савов и ще очакваме продължение ...

страшни неща се чуха от линка...интересно е ако и прокураторурата гледа Крум Савов в неделя...накрая Дучето ще си нахендри сам икономическа полиция на главата с тия протести...той не случайно в началото на "протеста" скaтаваше...че разровят ли ще мирише-направо ще се осмърди!

Потребителски аватар
BaLoN
Контакти:

Мнениеот BaLoN » 28 окт 2010 23:49

Така е,ще гледаме с интерес Крум Савов ;) и не само икономическа полиция ами може и данъчните да му дойдат на гости ... :lol:

Потребителски аватар
TPAKTOP
Контакти:

Мнениеот TPAKTOP » 29 окт 2010 00:43

Как искам да си изявя фенското мнение!! И все пак ще го направя! Балон ли си къв си не те знам но ТОВА НЕ Е ЦСКА!!!Дучето може да е тъпо парче но наистина не е за парите фен на ЦСКА! В това съм сигурен! Защо дете мое набиха главата знаеш ли? Един мой приятел който се занимава със събиране на дългове го бяха викнали за въпросната акция в Перник! Знаеш ли от кой? Не от Цимбика а от г-н Иво Иванов! Сега се напих и ще кажа някой истини от които може да си направите сметка или да ме обвините! АЗ всичко което кажа мога да го докажа!
Цимбика винаги е искал тези 3000лв на мач но след като Титан меко казано не се справиха с управлението на ЦСКА решиха че няма да плащат на хора които ги бойкотират! лично с един колега от форума бяхме на мача с ТНС и Дучето разправяше как си бил купил 3 билета за да подпомага по някакъв начин ЦСКА! НИкой оттук не знае че Дучето беше пред развод с жена си заради ЦСКА! Но се разбраха! Дучето дава сърцето си за ЦСКА! Пожелавам ти да се срещнеш с въпросния Цимбик и да видиш какво те чака! Не че ще те бие или нещо а просто ще го питаш за всяка реплика която искаш да кажеш! Ти си един от ония фенове които не знаят за какво иде реч! Знаеш ли че Венци Живков е на сила в ЦСКА? Приятел е на нашия технически директор! Искал е да си подаде оставката обаче въобще не са му разрешили! Това е ЦСКА! В момента ЦСКА=Цензура! Ако това е ЦСКА пожелавам ти приятен мач с Берое! ЗАщото Берое имат фенове но не такива като теб! Бог да ни опази от такива фенове като теб! АМИН!!
helemong написа:Най-хубавото е че феновете и футболистите на цска явно не разбраха нищо от лекцията на доктор Ст.Генов след две седмици когато им се изнесе лекция номер две в София и бъдат отстранени за купата да усетят,че е замърсен въздуха в столицата

tirion
Контакти:

Мнениеот tirion » 29 окт 2010 01:13

Не знам колко е вярно но в днешния брой на 7 дни спорт излезнаха нови новини относно ЦСКА.

"Титан" под запор
Блокираха сметките на компанията заради дългове

Всички банкови сметки на собственика на ЦСКА "Титан" са под запор, научи "7 дни спорт". Той е наложен по искане на една от най-големите банки в страната заради невъзможността на компанията да обслужва кредит за милиони левове. Предявени са записи на заповед и към съпругите на собствениците Димитър Борисов и Иво Иванов, тъй като и двете имат дял в холдинга.

Ново двайсет - продават клуба за 2 млн. или фалит
Едни гледат акции, други - продажба. Според Блиц ръководството на ЦСКА е склонно да продаде клуба срещу 2 милиона евро. В противен случай се вървяло към фалит. Според агенцията собствениците Димитър Борисов и Иво Иванов са достигнали до това решение след дълги дебати, свързани с изключително тежкото състояние на червените. Тяхната идея е новият бос, ако се намери такъв, да плати само 2 милиона евро за контролния пакет акции, но и да поеме огромните пасиви и задължения, които са над 8 милиона евро.
- Положението е трагично. Не се знае как клубът ще получи лиценз за следващия сезон, защото ЦСКА дължи много пари на различни фирми и държавни учреждения.
Живеем в странно общество. Ако един мъж се смята за Наполеон, за Юлий Цезар или за извънземен, го лекуват. Ако се смята за жена, му защищават правата

Потребителски аватар
BaLoN
Контакти:

Мнениеот BaLoN » 29 окт 2010 01:13

Ти тракторче ли си къф си и аз не те знам но:

1.Може Дучето да не е за парите фен на ЦСКА,но от къде си сигурен,че за него не са по-важни парите отколкото ЦСКА?Това някакво твое вътрешно убеждение ли е или просто имаш много много силен информатор (например Дучето) на който вярваш безпрекословно ?

- Не знам дали я знаеш,но има една приказка казана много отдавна от хората,която гласи, че Човек може да бъде абсолютно сигурен само в едно,че в нищо не може да бъде абсолютно сигурен и ако приемем това твърдение за вярно,то е и толкова грешно

2.Дучето може да е бил пред развод с жена си,но кой може да гарантира,че е било заради ЦСКА и изобщо това какво общо има ??? Която и да му е жена не би го търпяла всяка седмица да му ходи на свиждания по килиите и да гледа чичака как се мъкне с невинни деца, слуги !

3.Защо не бият тебе а бият главата ? Явно има защо и ако не е заради 3000 лв на мач,то тогава за какво е ??? Заради това че Дучето организира протести бият Главата така ли ? И изобщо Дучето,защо организира протести веднага след като му спряха парите ??? В името на ЦСКА ли ? Аз не знам ти какъв фен си,но има страшно много отбори които са били пред фалит дори,но феновете са подкрепяли докрай ! И съм сигурен,че ако Дучето сега си взимаше тези 3000 лв никога нямаше да бойкотира и да протестира в това ти бъде сигурен или ако не го вярваш то тогава си много наивен

4.Срещал съм се и познавам добре Цимбика както и Дучето ! Калата може да е бандит,но е мъжкар за разлика от други хленчовци !!!

Твърдиш много неща,за които казваш,че можеш да докажеш,но смятам,че това което си написал много трудно би могло да се докаже!

5.И аз искам да си изявя фенското мнение,но няма да го направя. :twisted:

Потребителски аватар
BaLoN
Контакти:

Мнениеот BaLoN » 29 окт 2010 01:16

tirion написа:Не знам колко е вярно но в днешния брой на 7 дни спорт излезнаха нови новини относно ЦСКА.

"Титан" под запор
Блокираха сметките на компанията заради дългове

Всички банкови сметки на собственика на ЦСКА "Титан" са под запор, научи "7 дни спорт". Той е наложен по искане на една от най-големите банки в страната заради невъзможността на компанията да обслужва кредит за милиони левове. Предявени са записи на заповед и към съпругите на собствениците Димитър Борисов и Иво Иванов, тъй като и двете имат дял в холдинга.

Ново двайсет - продават клуба за 2 млн. или фалит
Едни гледат акции, други - продажба. Според Блиц ръководството на ЦСКА е склонно да продаде клуба срещу 2 милиона евро. В противен случай се вървяло към фалит. Според агенцията собствениците Димитър Борисов и Иво Иванов са достигнали до това решение след дълги дебати, свързани с изключително тежкото състояние на червените. Тяхната идея е новият бос, ако се намери такъв, да плати само 2 милиона евро за контролния пакет акции, но и да поеме огромните пасиви и задължения, които са над 8 милиона евро.
- Положението е трагично. Не се знае как клубът ще получи лиценз за следващия сезон, защото ЦСКА дължи много пари на различни фирми и държавни учреждения.

Ако всичко това е вярно,то и с разногласията на феновете барабар с останалите проблеми ииии антиподкрепата към клуба,то затъването ни е въпрос на време ! Срам всичко това е адски ЖАЛКО !!!

Потребителски аватар
TPAKTOP
Контакти:

Мнениеот TPAKTOP » 29 окт 2010 01:30

BaLoN написа:Ти тракторче ли си къф си и аз не те знам но:

1.Може Дучето да не е за парите фен на ЦСКА,но от къде си сигурен,че за него не са по-важни парите отколкото ЦСКА?Това някакво твое вътрешно убеждение ли е или просто имаш много много силен информатор (например Дучето) на който вярваш безпрекословно ?

- Не знам дали я знаеш,но има една приказка казана много отдавна от хората,която гласи, че Човек може да бъде абсолютно сигурен само в едно,че в нищо не може да бъде абсолютно сигурен и ако приемем това твърдение за вярно,то е и толкова грешно

2.Дучето може да е бил пред развод с жена си,но кой може да гарантира,че е било заради ЦСКА и изобщо това какво общо има ??? Която и да му е жена не би го търпяла всяка седмица да му ходи на свиждания по килиите и да гледа чичака как се мъкне с невинни деца, слуги !

3.Защо не бият тебе а бият главата ? Явно има защо и ако не е заради 3000 лв на мач,то тогава за какво е ??? Заради това че Дучето организира протести бият Главата така ли ? И изобщо Дучето,защо организира протести веднага след като му спряха парите ??? В името на ЦСКА ли ? Аз не знам ти какъв фен си,но има страшно много отбори които са били пред фалит дори,но феновете са подкрепяли докрай ! И съм сигурен,че ако Дучето сега си взимаше тези 3000 лв никога нямаше да бойкотира и да протестира в това ти бъде сигурен или ако не го вярваш то тогава си много наивен

4.Срещал съм се и познавам добре Цимбика както и Дучето ! Калата може да е бандит,но е мъжкар за разлика от други хленчовци !!!

Твърдиш много неща,за които казваш,че можеш да докажеш,но смятам,че това което си написал много трудно би могло да се докаже!

5.И аз искам да си изявя фенското мнение,но няма да го направя. :twisted:

Добре ще ти отговарям по твоите точки! По ред!
1. Роден съм в Младост 1985! брат ми е 1980 година и се познават с Дуче много добре! известно време съм живял и в Шумен но не искам да те забърквам в моите лични драми а просто исках да кажа че брат ми с Дучето бяха нон-стоп в контакт! Това означава че са приятели! На мен винаги ми е викал "малък" и т.н.
2. Тук това му е личен живот само ще кажа че беше заради любовта му към ЦСКА!
3. Знаеш ли въобще от кога Дуче не взема тези пари или говориш на цимбик(сори исках да кажа наизуст) :oops: ? От нахлуването в Мездра!!! Това го приеми като даденост! Аз си режа оная работа ако не е истина! ;) Дучето ОРГАНИЗИРА само този протест! На предните беше в сектор Г! В който за съжаление си явно и ти!
4. Много добре познаваш "Калата - Мъжкаря" но ти пожелавам да не срещаш подобен човек който търси как да начеше собственото си его! Това е най-опасно!Ходи подкрепяй си цимбика и може да си основете нов клуб ПФК Цимбик АД!!! Дори ще ви дам и стартов рефрен - ЦИМБИК ЦИМБИК - ТИ СИ НАЙ - ВЕЛИК!!!
5. Това го написах защото се водя модератор! Писна ми да бъда потъпкван като фен!
Ако разбереш половината от това което съм написал смятам че ще се разберем като интелигентни хора а не като ЦИМБИЦИ!!!!
helemong написа:Най-хубавото е че феновете и футболистите на цска явно не разбраха нищо от лекцията на доктор Ст.Генов след две седмици когато им се изнесе лекция номер две в София и бъдат отстранени за купата да усетят,че е замърсен въздуха в столицата

Върни се в “ЦСКА”