ЦСКА-Литекс
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
- blue avalanche
- Контакти:
Re: ЦСКА-Литекс
Коща!Вади отбора веднага!Вади го ти казвам,докато е време.
- storm
- Контакти:
Нямаше дузпа нали ?
А какво ли ва питам знам отговора.

[wrapimg=]http://www.forzajuve.ru/images/stories/news17/115.jpg[/wrapimg]
- TPAKTOP
- Контакти:
storm написа:Нямаше дузпа нали ?![]()
![]()
![]()
НИкой не говори за тази на литекс а за положението преди гола
helemong написа:Най-хубавото е че феновете и футболистите на цска явно не разбраха нищо от лекцията на доктор Ст.Генов след две седмици когато им се изнесе лекция номер две в София и бъдат отстранени за купата да усетят,че е замърсен въздуха в столицата
Що да си вадят отбора? Съдията им удари голямо рамо - жълт вместо червен картон. 

При изпълнението ми се стори, че един от ЦСКА беше навлязъл в наказателното поле и трябваше да се повтори дузпата
А съдията можеше да свири фаул преди нарушението за дузпа.

Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!
-
- Контакти:
Dobri написа:Що да си вадят отбора? Съдията им удари голямо рамо - жълт вместо червен картон.
На тебе трябва някой да ти покаже червен картон и да се разкараш от тука

Един ИСТИНСКИ българин !
[offtopic][youtube]http://www.youtube.com/watch?v=9FWuhfA9Hls[/youtube][/offtopic]
[offtopic][youtube]http://www.youtube.com/watch?v=9FWuhfA9Hls[/youtube][/offtopic]
Защо?
Последен човек в защитата. Какъв цвят трябва да е картона?
Последен човек в защитата. Какъв цвят трябва да е картона?
- TPAKTOP
- Контакти:
AnalBreaker написа:Dobri написа:Що да си вадят отбора? Съдията им удари голямо рамо - жълт вместо червен картон.
На тебе трябва някой да ти покаже червен картон и да се разкараш от тука
+1
helemong написа:Най-хубавото е че феновете и футболистите на цска явно не разбраха нищо от лекцията на доктор Ст.Генов след две седмици когато им се изнесе лекция номер две в София и бъдат отстранени за купата да усетят,че е замърсен въздуха в столицата
-
- Контакти:
Tommi написа:При изпълнението ми се стори, че един от ЦСКА беше навлязъл в наказателното поле и трябваше да се повтори дузпатаА съдията можеше да свири фаул преди нарушението за дузпа.
Ее, ти се оля. Излязъл бил. Ако беше попречил на дузпата ок, ама за няква крачка..