Славия - ЦСКА (тема за мача)

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Love_
Контакти:

Re: Велислав Вуцов - вечно онеправданият

Мнениеот Love_ » 24 апр 2010 19:37

Като не сте доволни съберете се и уволнете и тази съдииска комисия. Плачковци ! Дуспи имаше ! И още една 100% имаше ... Да не повярваш задържане за фанелката е забранено ! Роби !

За Вуцан какво да кажа, винаги ми е бил забавен. Защо не излезе да дърпа ушите на съдията :roll: :lol: :lol:
Boogeyman looks under his bed for Chuck Norris,Chuck Norris looks under the bed for Fedor !
Support only your local team !

rzEtw
Контакти:

Мнениеот rzEtw » 24 апр 2010 19:48

Love_ написа:Като не сте доволни съберете се и уволнете и тази съдииска комисия. Плачковци ! Дуспи имаше ! И още една 100% имаше ... Да не повярваш задържане за фанелката е забранено ! Роби !

За Вуцан какво да кажа, винаги ми е бил забавен. Защо не излезе да дърпа ушите на съдията :roll: :lol: :lol:
Значи тогава има фаул за Славия ?!?!?! http://gong.bg/view_photo_topic.php?photo_id=27167#pic

Потребителски аватар
cska_90
Контакти:

Re: Славия - ЦСКА (тема за мача)

Мнениеот cska_90 » 24 апр 2010 20:00

Aбе пичове оставете ги да си реват!!Тяхна си работа!!!Нас какво ни вълнува това?????Важното е че след като се махнаха бездушниците отбора показва добра игра-е сега още повече съжалявам за титлата-защото с подобна игра досега да сме си я осигурили,но майната му!!!Да се стягват за догодина!!

Само ти................
Изображение

Потребителски аватар
mishkar
Контакти:

Мнениеот mishkar » 24 апр 2010 20:03

Абе , биха си ни....
нямам подпис...

joro65
Контакти:

Мнениеот joro65 » 24 апр 2010 20:06

Гледахте,коментирате и никой не изкоментира правилно дузпите.Задържането на Трифонов-100 % дузпа,последвалия шпагат на слависта срещу Мигел е чист,защото игра с топката.После задържането на Гранден си е също дузпа,като има и един нюанс на задържане от страна и на Гранден,но това задържане бе много след като Томаш вече го беше държал 2=3 секунди за фанелката(вижда се много ясно от снимката в Гонг).Та от по детайлно разглеждане свирката на Христосков,може да се каже ,че повече ощети ЦСКА,та не знам защо пищят ония и защо журналистите не ги изправят пред повторенията и да ги накарат да коментират.Пълни педали Вуцов и Стефанов!!!!
Изображение

anton1oli

Мнениеот anton1oli » 24 апр 2010 20:28

аз съм ЛЕВСКАР чиста дузпа за ЦСКА ама се питам кой е клоуна Вили или бившето ви отроче томаш който докато не направи дузпата не се остави и му гледайте отиграванията на тоя смешко.

joro65
Контакти:

Мнениеот joro65 » 24 апр 2010 20:33

Съвсем друга тема е ,че Томаш не игра много адекватно при тези 2 положения.....по нататък не знам,беше незабележим!
Изображение

Потребителски аватар
Los Che
Контакти:

Мнениеот Los Che » 24 апр 2010 20:55

"Изпуснахме 14 чисти положения за гол - 4 преди почивката и 10 след това. Домакините ритнаха 4 пъти към вратата и вкараха три попадения".

"Георги Нарлев ни отне точка и дори три. Спести дузпа в наша полза и червен картон на Галин Иванов, а вторият гол на ЦСКА падна след артистично хвърляне на Манчев в пеналта",

"Честитя победата на трима души - на реферите. Това беше върхът. ЦСКА само побеждава, а пише декларации срещу съдиите. Личеше си, че са уплашени - всеки фаул и тъч свиреха в полза на гостите. Режеха ни постоянно"

вече и се повтаря - 2004
"Ако съдиите ги сложим на бесилото, аз лично ще им ритна столчетата"
Prefiero desaparecer que ver morir al Valencia: Rubén Baraja.
Como aficionado del Valencia estoy muy feliz.
El ´Guaje´ David Villa
Rino: “Mis jugadores son los mejores del mundo”.

Awesome
Контакти:

Мнениеот Awesome » 24 апр 2010 20:56

С оглед показаното през целия мач ЦСКА беше по-добрият отбор и си бихме заслужено! Бях на мача и се радвам, че нашите футболисти тичаха и се бориха цял мач, пресираха противника и след всеки гол идваха при нас и се радвахме заедно. Едно е сигурно - върна се настроението в отбора. Очаквам да се стегнем и да бием Локо София на Армията другата неделя.
And it's Arsenal,
Arsenal FC,
We're by far the greatest team,
The world has ever seen!

Потребителски аватар
Roger_Federer
Контакти:

Мнениеот Roger_Federer » 24 апр 2010 20:57

Най-обичам така.Бити като маче у дирек,обаче тренера почва да крещи и овиква света,затова че отборчето му е паднало.Не става така.

Върни се в “ЦСКА”