За Вуцан какво да кажа, винаги ми е бил забавен. Защо не излезе да дърпа ушите на съдията

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Значи тогава има фаул за Славия ?!?!?! http://gong.bg/view_photo_topic.php?photo_id=27167#picLove_ написа:Като не сте доволни съберете се и уволнете и тази съдииска комисия. Плачковци ! Дуспи имаше ! И още една 100% имаше ... Да не повярваш задържане за фанелката е забранено ! Роби !
За Вуцан какво да кажа, винаги ми е бил забавен. Защо не излезе да дърпа ушите на съдията![]()
![]()
"Изпуснахме 14 чисти положения за гол - 4 преди почивката и 10 след това. Домакините ритнаха 4 пъти към вратата и вкараха три попадения".
"Георги Нарлев ни отне точка и дори три. Спести дузпа в наша полза и червен картон на Галин Иванов, а вторият гол на ЦСКА падна след артистично хвърляне на Манчев в пеналта",
"Честитя победата на трима души - на реферите. Това беше върхът. ЦСКА само побеждава, а пише декларации срещу съдиите. Личеше си, че са уплашени - всеки фаул и тъч свиреха в полза на гостите. Режеха ни постоянно"
"Ако съдиите ги сложим на бесилото, аз лично ще им ритна столчетата"
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 14 госта