Берое - ЦСКА (А "ПФГ 17 кръг)

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
baltimore

Re: Берое - ЦСКА (А "ПФГ 17 кръг)

Мнениеот baltimore » 06 мар 2010 17:58

За този тежък и глъзгав терен се получи добър мач, но Генов леко омаза мача.
Явно виковете "дузпа" не помогнаха. И все пак десантът под Аязмото удари на камък.

Потребителски аватар
Neron
Контакти:

Re: Андоне явно е гледал друг мач

Мнениеот Neron » 06 мар 2010 17:59

С чичовото беше по-добре поне интервютата бяха интерестни.
1. Наименованието "ПФК Литекс - Ловеч" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - "ПФК Цска София ЕАД".

Нищо общо с Микре!!

Потребителски аватар
Боримечката
Контакти:

Мнениеот Боримечката » 06 мар 2010 17:59

L_Messi написа:Опитваш се, но не ти се получава. Съжалявам. Ясно е, че сте по-класният отбор от Берое, но днес не показахте нещо повече от тях.

Не е така и ако малко повече се вгледаш в детайлите ще се убедиш!Но както и да е явно сте в еугория от резултата.Но утре след вашият мач ще съм във вашия форум и ще ми е кеф запомни :) :) :)
Последна промяна от Боримечката на 06 мар 2010 18:00, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
Ticha
Контакти:

Мнениеот Ticha » 06 мар 2010 17:59

Вижте това, което правите е много некоректно и адски дразнещо. Опитвате се да омаловажите усилията на Берое и да се оправдавате със странични фактори за слабата си игра. Терените в БГ на всички отбори, може би без 1-2 са в трагично състояние. На Армията терена е същата нива. Май забравяте че първия кръг се игра при пролетно време, а сега в цялата страна се изливат поройни дъждове и вали сняг...и температурите са около и под 0 градуса. А това че са забъркали бетон си е тяхна работа. Бяха принудени от червния картон на Иво Иванов. А нима вие съвсем скоро не бяхте същата картинка в мачовете си за Лига Европа?! Там да сте чули някой да ви упреква, че играете защитно? Честно казано имах друго мнение за феновете на ЦСКА, но сега виждам че голяма част от тях се принизяват на нивото на един друг БГ отбор.

Потребителски аватар
L_Messi
Контакти:

Мнениеот L_Messi » 06 мар 2010 18:06

Боримечката написа:
L_Messi написа:Опитваш се, но не ти се получава. Съжалявам. Ясно е, че сте по-класният отбор от Берое, но днес не показахте нещо повече от тях.

Не е така и ако малко повече се вгледаш в детайлите ще се убедиш!Но както и да е явно сте в еугория от резултата.Но утре след вашият мач ще съм във вашия форум и ще ми е кеф запомни :) :) :)

Няма да се учудя, че ще го направиш... Аз се включих, защото не се съгласих с мнението ти и исках да кажа своето. Така че - до утре, във форума на Левски.

Потребителски аватар
etgecata1
Контакти:

Мнениеот etgecata1 » 06 мар 2010 18:14

Добре де само Андоне ли не може да разбере че Платини и Попов са много по добри от тия дървета Мигел и Виданов. Колко време му трябва за да се усети? За какво ни мъчи с тия недоразумения?
То не беше Мтел, КГБ, Гъзпром, Булгартабак, ГЕРБ що пари се изляха и тия фанаха коча за мъдете. А стадиона с формата на полумесец най им отива на 31 кратните сребърни медалисти.
Европодвизи на Еврогранда от Подуене:
http://vbox7.com/play:5e0c8033

Потребителски аватар
zlatan
Контакти:

Мнениеот zlatan » 06 мар 2010 18:25

Колега само да припомня, че сме на Овча купел. Да не се объркаш, да се завлачиш до Герена и да изтървеш мача ;)
McLovin You!
Support Your Local Club!

McLovin

* Лично съобщение

няма няма :)
LEVSKI_FOREVER

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 06 мар 2010 18:35

Много ми е интересно защо от телевизията не повториха фала на Иво Иванов, след който му дадоха червен картон.

Честита точка на Берое. Илиян Илиев се доказа за пореден път, че е много добър треньор.
С голобради момчета успя да се справи с оглед ситуацията на мача и с трети отбор от водещите в България.

Относно терена, на крив *** вълната му пречи.
Изображение

Rodn1

Мнениеот Rodn1 » 06 мар 2010 18:37

Гледайки този мач имах чувството че се върнах преди години на прозволен стадион в провинцията където ЦСКА атакуваше а другите бяха по 10 човека назад.Берое игра толкова архаично и отвратително,че просто нямаше накъде.Имаха положения но те бяха заради наши грешки.Наша вина си е че просто не ги размазахме.Явно няма сработеност,няма яснота за титулярния състав(Делев втори мач се включва като резерва , а за мен прави не лош мач).Според мен няма да сме шампиони,но градим добър състав за евротурнирите.

Rodn1

Мнениеот Rodn1 » 06 мар 2010 18:44

Започвам да си оформням някъкво мнение ,че тази година ръководствто и Андоне най-вече са отсвирили титлата и се гради отбор за евротурнирите,дано да не е така но се съмнявам зверски.

Върни се в “ЦСКА”