ЦСКА остава без треньор -утре Любо Пенев може да бъде сменен

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Knoppix_
Контакти:

Re: Любо Пенев официално бе сменен като треньор на ЦСКА !

Мнениеот Knoppix_ » 13 яну 2010 17:25

Angoff: не съм съгласен с теб че Йешич е по добър треньор от Пенев защотото не мисля че методите му вече имат накъде навремето е Петрович беше станал европейски шампион с Звезда само че Левски отиде с малко остаряла тактика помниш ли тогава един средно подготвен татктически отбор (галатасарай, бешикташ, динамо киев) какво причини на Левски, в случаят ще е същотото още повече че треноьр тип Йешич никога няма да търгне да играе като равен със западно европейските отбори отколкот на малките БГ треньори т.е новото поколение не им пука защотото са подготвени да паднат но знаят че с риск могат и да победят За съжеление Левски и Цска подариха титлата тази година на Литекс
Можем да простим но не и да забравим! Завинаги един от нас!
Никога няма да те забравя братле! Почивай в мир!

Потребителски аватар
baligo
Контакти:

Re: Каква е грешката с Любослав Пенев?!

Мнениеот baligo » 13 яну 2010 17:25

Българския футбол затъва! И не се вижда къде е дъното. Ако треньорите, които не са се издънили не се оставят да работят, то кой? Каква му е грешката на Пенев? Че не е послушко? Щото проблемите на ЦСКА почнаха след като собствениците почнаха да се месят в работата и решенията на треньора. Както и в Левски.

СРАМ!
Изображение
[offtopic]Изображение[/offtopic]

Потребителски аватар
eMs1
Контакти:

Мнениеот eMs1 » 13 яну 2010 17:27

baligo написа:Българския футбол затъва! И не се вижда къде е дъното. Ако треньорите, които не са се издънили не се оставят да работят, то кой? Каква му е грешката на Пенев? Че не е послушко? Щото проблемите на ЦСКА почнаха след като собствениците почнаха да се месят в работата и решенията на треньора. Както и в Левски.

СРАМ!

Точно казано...за съжаление

dodo7271
Контакти:

Мнениеот dodo7271 » 13 яну 2010 17:29

Сега, аз не разбирам нещо. От официалното съобщение излиза, че Пенев си е подал оставката. Изгонен ли е, или сам си е тръгнал? Щото разликата е в неустойката.
Христо Стоичков: Ако бях играл в Левски, сега аз щях да бъда върху коня пред Народното събрание

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Мнениеот ЕМИЛ » 13 яну 2010 17:34

dodo7271 написа:Сега, аз не разбирам нещо. От официалното съобщение излиза, че Пенев си е подал оставката. Изгонен ли е, или сам си е тръгнал? Щото разликата е в неустойката.

Сам си е тръгнал.Подал си е оставката и тя му е била приета.

http://www.gong.bg/view_article.php?article_id=112245

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 13 яну 2010 17:34

Пенев сам е искал да напусне, така че Титан за какво са виновни? - все пак това е официалната информация.

На съвместно заседание на Надзорния и Управителния съвет на ПФК ЦСКА ЕАД беше приета оставката на г-н Любослав Пенев
Изображение

Потребителски аватар
MuroCSKA
Контакти:

Мнениеот MuroCSKA » 13 яну 2010 17:36

Много съм разочарован от това уволнение!!!

1во - какво правха 1 месец Титаните презз паузата? Сега ли беше времето???
2ро - започнаха селекция, а сега новият треньор ще започне - не съм рпавил селекция и т.н.............
3то - Любо е ЦСКАР и даваше всичко за ЦСКА.

Супер глупости. Тия пернишките и те почнаха да неадекватстват.................

Потребителски аватар
madhool
Контакти:

Мнениеот madhool » 13 яну 2010 17:41

А бе и при вас явно са големи идиоти!Защо някой в България като купи клуб вместо да си гледа интереса,започва да разбира от него и накрая усере всичко.Аз харесвах Пенев-опита се да направи нещо,ама се опита.Само че агенти и мижитурки,който не могат да прибират комисионни от "играчите" си са лощи съветници.Ачестито с Йешич :) :) :) НАЙ-ВЕЛИКИЯ ТРЕНЬОР НА ЦСКА!!!
ВСИЧКО ХУБАВО НА ТОЗИ СВЯТ Е СИНЬО!

justonlyCSKA
Контакти:

Мнениеот justonlyCSKA » 13 яну 2010 17:42

С угорчение разбирам, че случващото през последните дни не е просто медийна атака, а наша вътрешна такава. Уважавам Любослав Пенев, защото е от ЦСКА, винаги е бил, също така е мъжкар и лекета като Иван "не мога да скачам" Иванов и другата Ванка нямат място Армията, където ние дерем гърла до последно, а те се еб...т с ЦСКА! Успех на Йешич, той е доказал, че обича Армията, и се когато се бореше срещу Орманджиев (слуга на един нецесекар-президент), които заедно с тогавашният капитан, юноша на един Надежденски отбор ни продаде срещу Левски. Успех на Йешо и на ЦСКА!

П.П. Любо Пенев беше треньора на ЦСКА, заради когото бях готов да чакам да дойде времето, когато ще сме Европейски отбор, а не сбирщина! Дори да означаваше, че ще падаме докато това стане... Мислех, че си струва...

Върни се в “ЦСКА”