Както и да е....
Базел-ЦСКА
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
- delqnski47
- Контакти:
Re: Базел-ЦСКА (Официална тема)
Не знам защо преместихте темата на Попкорн тука все пак става въпрос за първенстово а и темата е много интересна!Тук никой няма да я види
Както и да е....
Както и да е....
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.
Re: Нещо интересно относно ЦСКА!
POPCORN написа:Първо добър вечер!Сега докато гледах мача се замислих за много неща относно играта, атаките играчите и така!Първо не искам тука да се спами искам вашето мнение!Пичове искам да сравним мача с Базел с мача в Ловеч.Говориме като игра!Може ли да не може си подадеме пасове, да нямаме удари към вратата, да нямаме една свестна атака за 90 минути, а тука с Базел да играем супер прилично , като изключим защитата!А кажете сега какво е това?На какво се дъжли?Не може за 4 дена да има такава промяна!Значи или тия където са изгонени са верно пу*ки или има нещо нередно в ЦСКА или в нашият шампионат като цяло!Много ми е интересно какво мислите вие?Мойта версия е , че в българският шампионат става нещо нередно и загубите на Левск и сега на ЦСКА не са случайни!Не може днеска да правят атаки да си подават удари към вратата а с Литекс да нямат една атака и да ритат топката само напреде!
мии аз Левски го изключвам .. то там няма отбор и неговите загуби са нормални според мен .. но за ЦСКА има резон в казано по-горе ии ми се иска да е заради ония "звиезди" а не заради самото ни първенство ..
- storm
- Контакти:
Виданов обаче каква симулация направи

[wrapimg=]http://www.forzajuve.ru/images/stories/news17/115.jpg[/wrapimg]
- Red_champions
Кой смешник премести темата на Попкорн???Излез и не се крий!!!Недей се смяя,недей се смяяя,маймунке мръсна..
Иначе за мача:
Абсолютно,но според мен всичко е наведнъж,а не поотделно.В смисъл конспирация на Ганчев има,но същевременно след като Любо Пенев поне за седмица изгони тези , които бяха пили,заиграхме добре.Обичам ЦСКА и ирачите в отбора,но нека и те ни уважават малко.Защото както те се стараят и тичат и получават огромни суми,така ние си даваме парите , за да бъдем до тях във всеки мач,да ги подкрепяме,да си радваме и да тъжим.
Според мен днес Любо Пенев даде шанс за изява на тези момчета , които не бюха играли доста от тях и не сбърка.Защитата и вратарят са слаби.Нека продължаваме напред,но според мен ако с тези играчи играем следващият мач(б.а. - с/у Славия) ще победим категорично.Само ЦСКА.
Иначе за мача:
Абсолютно,но според мен всичко е наведнъж,а не поотделно.В смисъл конспирация на Ганчев има,но същевременно след като Любо Пенев поне за седмица изгони тези , които бяха пили,заиграхме добре.Обичам ЦСКА и ирачите в отбора,но нека и те ни уважават малко.Защото както те се стараят и тичат и получават огромни суми,така ние си даваме парите , за да бъдем до тях във всеки мач,да ги подкрепяме,да си радваме и да тъжим.
Според мен днес Любо Пенев даде шанс за изява на тези момчета , които не бюха играли доста от тях и не сбърка.Защитата и вратарят са слаби.Нека продължаваме напред,но според мен ако с тези играчи играем следващият мач(б.а. - с/у Славия) ще победим категорично.Само ЦСКА.
Blue is the colour , football is the game , we are all together and winning is our aim ! So cheer us on through the sun and rain , cos Chelsea , Chelsea is our name !
delqnski47 написа:Не знам защо преместихте темата на Попкорн тука все пак става въпрос за първенстово а и темата е много интересна!Тук никой няма да я види![]()
![]()
![]()
Както и да е....
Абсолютно си прав ама кво да се прави .. в тая тема има сигурно 3 сериозни поста и този на пуканката е един от тях .. ама
- fabregas_949
- Контакти:
Re: Нещо интересно относно ЦСКА!
POPCORN написа:Първо добър вечер!Сега докато гледах мача се замислих за много неща относно играта, атаките играчите и така!Първо не искам тука да се спами искам вашето мнение!Пичове искам да сравним мача с Базел с мача в Ловеч.Говориме като игра!Може ли да не може си подадеме пасове, да нямаме удари към вратата, да нямаме една свестна атака за 90 минути, а тука с Базел да играем супер прилично , като изключим защитата!А кажете сега какво е това?На какво се дъжли?Не може за 4 дена да има такава промяна!Значи или тия където са изгонени са верно пу*ки или има нещо нередно в ЦСКА или в нашият шампионат като цяло!Много ми е интересно какво мислите вие?Мойта версия е , че в българският шампионат става нещо нередно и загубите на Левск и сега на ЦСКА не са случайни!Не може днеска да правят атаки да си подават удари към вратата а с Литекс да нямат една атака и да ритат топката само напреде!
Нещата са много дълбоки. Мотивацията на отборите винаги е различна, при играта на международната сцена и в родното първенство, но според мен разликата не може да бъде толкова голяма(тайничко се надявам, играчите да са се стегнали след чистката на Пенев, но времето ще покаже). Отчасти споделям мнението ти за нередности около ЦСКА и Левски. Ако наистина има нещо такова, то загубите са САМО началото...
[center][wrapimg=]http://img708.imageshack.us/img708/6629/55829510150908834689008.jpg[/wrapimg][/center]
С извинение пред всички, е вече ми писна на патката с тея наши защитници, нямаме един, повтарям нито един защитник в тая държава, това ако е нормално... А иначе още миналия сезон си казах, че Бг отбори в Европа няма да гледам и пак продължавам, **** съм ги и Левски сега, легам си и повече нема да ги гледам наште, е то вече ми писна... Е все шанс ли нямаме, е всеки път добре сме играли, но сме нямали шанс, е как стават тея работи бе? Заеби!!!
защо никой не казва нищо за това че през зоната на Баез нямаше особенни набези
Днес да те е яд
Привет на всички армейци. Днес пак загубихме и утре пак ще се започнат лудите анализи, който играл, кой пил, кой скачал надолу и т.н. Но след днешния мач има някаква коренна разлика в чувството, които ми навява мисълта за днешната загуба. Чувство на яд. Да днес, тази вечер ме е изключително яд, че загубихме, а когато Базел в София и Миньор и Литекс ни разлобиха не ме беше яд. Защо ли?! Днес играхме с желание. Днес играхме със старание да правим нещо. Днес тичахме, пресирахме, опитвахме да правим всичко по силите си. Нещо, което го нямаше в гореспоменатите злополучни двубои. Тогава те завършваха и яда който властваше в мен не беше защото играхме като днес, а защото не играхме нищо и то най вече това нищо идваше от явното нежелание на играчите. Незнам какво стана днес, но го имаше старанието, имаше го раздаването. И колкото и да са лумпенизирани нашите журналистите съм сигурен че дори и те ще отчетат това. Остава този живец в играта ни да продължи и в следващите мачове. Отдавна чаках деня в който след някоя загуба ще напиша тема в която ще подкрепя момчетата. Но нямаше такава. Защото загубите ни бяха позорни и с игра подобаваща на бойкот. Е днес поне за мен не бе така. И затова заставам зад тях и ги подкрепям. Млади са, неопитни са, пие им се, ебе им се, случва се да се направят грешки. Важното е да се поучат и да продължат все така горящи в играта и другата седмица и на Крейвън Котидж, където съм сигурен че с продукция като днешната поне точката ни е вързана. Вярно малко точки, но пък дай боже останалите да си ги вземем догодина в другите групи. Айде кажете какво мислите за мача, не викайте, но поподкрепяйте говедата и лека вечер.

Re: Днес да те е яд
mironi88 написа:Привет на всички армейци. Днес пак загубихме и утре пак ще се започнат лудите анализи, който играл, кой пил, кой скачал надолу и т.н. Но след днешния мач има някаква коренна разлика в чувството, които ми навява мисълта за днешната загуба. Чувство на яд. Да днес, тази вечер ме е изключително яд, че загубихме, а когато Базел в София и Миньор и Литекс ни разлобиха не ме беше яд. Защо ли?! Днес играхме с желание. Днес играхме със старание да правим нещо. Днес тичахме, пресирахме, опитвахме да правим всичко по силите си. Нещо, което го нямаше в гореспоменатите злополучни двубои. Тогава те завършваха и яда който властваше в мен не беше защото играхме като днес, а защото не играхме нищо и то най вече това нищо идваше от явното нежелание на играчите. Незнам какво стана днес, но го имаше старанието, имаше го раздаването. И колкото и да са лумпенизирани нашите журналистите съм сигурен че дори и те ще отчетат това. Остава този живец в играта ни да продължи и в следващите мачове. Отдавна чаках деня в който след някоя загуба ще напиша тема в която ще подкрепя момчетата. Но нямаше такава. Защото загубите ни бяха позорни и с игра подобаваща на бойкот. Е днес поне за мен не бе така. И затова заставам зад тях и ги подкрепям. Млади са, неопитни са, пие им се, ебе им се, случва се да се направят грешки. Важното е да се поучат и да продължат все така горящи в играта и другата седмица и на Крейвън Котидж, където съм сигурен че с продукция като днешната поне точката ни е вързана. Вярно малко точки, но пък дай боже останалите да си ги вземем догодина в другите групи. Айде кажете какво мислите за мача, не викайте, но поподкрепяйте говедата и лека вечер.
Съгласен-играха! И аз мислех да пусна подобна тема, ама ме домързя...
YA GUNNERS YA