Мнениеот bultras12 » 20 сеп 2009 22:44
Честито на ЦСКА.
за нашите си стандарти стана некво дерби и сега не е редно левскарите да се оправдават с моментно състояние и липсата на така нареченото каре.Нали там ви бях опитните играчи като Топузаков,Симонович,Петков,Йовов. Като стана дума за Йовов винаги съм се чудил как може да се дава шанс на тоя недъгав тип в българските отбори ,тва изгърбено момче ,набеден ,че е нещо и ,че може нещо .Главата не ми го побира защо,и има ли смисъл да се толерират недъгваи изгърбени полуалкохолизирани развалини като тоя в БГ футбол. Сигурен съм ,че ако духне след тва дерби на дрегера ще очете некво количество алкохол ,той едва диша гърбавия смешник ,а ми играе за Левски срещу ЦСКА.
Мисля ,че имаше дерби както вече казах ,само малко се изложихте от към фенове на стадиона ,да не казвам празен ,че беше щото все пак очитат ,че е имало 14 000 но за размерите на този стадион тва е празен стадион ,като неможете да го напълните ритайте си на клубните .
Аре със здраве и левскарите да не се оправдават ,а да погледнат реално нещата в монета.