Sens85 написа:Не оправдавам това което стана след мача, но освен негативи, може да има и положителен ефект.
Бавно или не, отбора се обновява и новите трябва да разберат, че все пак на някой му пука!
Сякаш забравяте, че това е най-срамния сезон на ЦСКА в цялата му история, реакция никаква, това ли очаквахте?
Имаха подкрепа през целия мач, не знам какво са говорили, но не изглеждаше Кюстендилеца да е агресивен.
Така че, за тях остава да си направят изводите.
Пич, то оставаше и да е агресивен?! ;) Все пак цяла България гледа, има камери. Не съм чул засега някой журналист да каже нещо негативно за ситуацията и него. Защо ли?! Сигурно щото ги е страх да не им се случи нещо после. Ама тва нормално ли е???
Това показва колко е сбъркано в ЦСКА всичко все още и че липсва ръководство ( треньор, СД, ИД) Собственикът къде е? Щото аз помня, че Гришата ги е изкарвал така в Литекс, ама той е собственик .
На Томаш му бе дадена прекалено голяма свобода. На лагера всички изглеждаха супер спокойни и някакси все едно всичко ще се нагласи от само себе си. Ние, феновете бяхме много по-притеснени от тях. Ако върнем във форума тук назад ще видите какви писаници има още в началото на декември, че селекцията се бави. А те щракаха с пръсти и лагеруваха. Сега очаквам пак да форсират селекцията изведнъж. Изобщо повтаря се всичко от първия полусезон. Ако сменят и треньора ще бъде 1 към 1.