20 Кръг/ Славия - ЦСКА / 08.02.2025/ 17:30

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
danko_sot
Контакти:

Re: 20 Кръг/ Славия - ЦСКА / 08.02.2025/ 17:30

Мнениеот danko_sot » 09 фев 2025 09:22

Sens85 написа:Не оправдавам това което стана след мача, но освен негативи, може да има и положителен ефект.
Бавно или не, отбора се обновява и новите трябва да разберат, че все пак на някой му пука!
Сякаш забравяте, че това е най-срамния сезон на ЦСКА в цялата му история, реакция никаква, това ли очаквахте?
Имаха подкрепа през целия мач, не знам какво са говорили, но не изглеждаше Кюстендилеца да е агресивен.
Така че, за тях остава да си направят изводите.

Пич, то оставаше и да е агресивен?! ;) Все пак цяла България гледа, има камери. Не съм чул засега някой журналист да каже нещо негативно за ситуацията и него. Защо ли?! Сигурно щото ги е страх да не им се случи нещо после. Ама тва нормално ли е???

Това показва колко е сбъркано в ЦСКА всичко все още и че липсва ръководство ( треньор, СД, ИД) Собственикът къде е? Щото аз помня, че Гришата ги е изкарвал така в Литекс, ама той е собственик .

На Томаш му бе дадена прекалено голяма свобода. На лагера всички изглеждаха супер спокойни и някакси все едно всичко ще се нагласи от само себе си. Ние, феновете бяхме много по-притеснени от тях. Ако върнем във форума тук назад ще видите какви писаници има още в началото на декември, че селекцията се бави. А те щракаха с пръсти и лагеруваха. Сега очаквам пак да форсират селекцията изведнъж. Изобщо повтаря се всичко от първия полусезон. Ако сменят и треньора ще бъде 1 към 1.
[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]

Потребителски аватар
bubka
Контакти:

Мнениеот bubka » 09 фев 2025 10:02

danko_sot написа:
Sens85 написа:Не оправдавам това което стана след мача, но освен негативи, може да има и положителен ефект.
Бавно или не, отбора се обновява и новите трябва да разберат, че все пак на някой му пука!
Сякаш забравяте, че това е най-срамния сезон на ЦСКА в цялата му история, реакция никаква, това ли очаквахте?
Имаха подкрепа през целия мач, не знам какво са говорили, но не изглеждаше Кюстендилеца да е агресивен.
Така че, за тях остава да си направят изводите.

Пич, то оставаше и да е агресивен?! ;) Все пак цяла България гледа, има камери. Не съм чул засега някой журналист да каже нещо негативно за ситуацията и него. Защо ли?! Сигурно щото ги е страх да не им се случи нещо после. Ама тва нормално ли е???

Това показва колко е сбъркано в ЦСКА всичко все още и че липсва ръководство ( треньор, СД, ИД) Собственикът къде е? Щото аз помня, че Гришата ги е изкарвал така в Литекс, ама той е собственик .

На Томаш му бе дадена прекалено голяма свобода. На лагера всички изглеждаха супер спокойни и някакси все едно всичко ще се нагласи от само себе си. Ние, феновете бяхме много по-притеснени от тях. Ако върнем във форума тук назад ще видите какви писаници има още в началото на декември, че селекцията се бави. А те щракаха с пръсти и лагеруваха. Сега очаквам пак да форсират селекцията изведнъж. Изобщо повтаря се всичко от първия полусезон. Ако сменят и треньора ще бъде 1 към 1.

[offtopic]Колко още селекция след няколко милиона есента? Ние не сме Сити да изсипваме по 500 млн на полусезон. Сезонът се доиграва, а дошлите лятото и есента са абсолютно пълен провал и некадърни и бездарни анонимници и дървета. Само Ето'о, който не игра вчера и Коялипу ставаха. Стойчо Стоилов, който го псуваха тука, правеше много по-силни селекции при това често със свободни агенти.
В момента е абсолютно безсмислено да се изсипват пари за още играчи, след като нямаме шанс за абсолютно нищо и да държим 35 футболисти за 8-10-то място в класирането. За мен дори и следващия сезон е нулев. Лятото да седнат и да обмислят добре да се гради отрано отбор за по-следващия сезон.[/offtopic]
[offtopic][wrapimg=]http://cdn.makeagif.com/media/3-15-2014/9rWODJ.gif[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
MASTER_COOL
Контакти:

Мнениеот MASTER_COOL » 09 фев 2025 10:43

[offtopic]Не си сериозен след 1 мач да определяш, че зимните попълнения не стават.

Казахме го и дъвкахме многократно, че селекцията закъсня и нямаха новите време за адаптация.

Победите в контролите също са без значение.[/offtopic]

Нищо неочаквано за мен , очаквах 0:0 вчера и грозен футбол.

Томаш трябва да завърши сезона. Ако му се получи добре, ако ли не - следващия ! ЦСКА не е училище
[center]Важното е да излезеш с чест ![/center]

Потребителски аватар
MASTER_COOL
Контакти:

Мнениеот MASTER_COOL » 09 фев 2025 11:18

Нямаме добра полузащита и това е голям проблем. По бековете също е зле. Тук се плюе по Ето'О, но без него сме трагедия.
Шопов и Кареасо са трагични. Линдсет и Скаршем нямат класа. Имаме нужда от изцяло нова полузащита.

Потребителски аватар
ivo55
Контакти:

Мнениеот ivo55 » 09 фев 2025 11:51

dedko2022 написа:
ivo55 написа:
dedko2022 написа:Само дето в този мач защитата ни бе най-малкият проблем.

Тоя мач не спечелихме единоборство. Не е възможно да спечелиш мач така.

Точно така и това не бе заради защитата.
Изводи за новите играчи няма как да се правят от един мач и особено за Питас, който поигра 30 минути. Нека не забравяме, че Коялипу също не започна добре.

Явно съм се объркал и това, че бековете ни и Кареасо не взеха едно единоборство, не е никакъв проблем, а проблема е Питас, че не е печелел единоборства последните 30 минути.
CSKA 78 написа:Ганчев засега е най-добрия собственик/ръководител!

dedko2022
Контакти:

Мнениеот dedko2022 » 09 фев 2025 12:02

ivo55 написа:
dedko2022 написа:
ivo55 написа:
dedko2022 написа:Само дето в този мач защитата ни бе най-малкият проблем.

Тоя мач не спечелихме единоборство. Не е възможно да спечелиш мач така.

Точно така и това не бе заради защитата.
Изводи за новите играчи няма как да се правят от един мач и особено за Питас, който поигра 30 минути. Нека не забравяме, че Коялипу също не започна добре.

Явно съм се объркал и това, че бековете ни и Кареасо не взеха едно единоборство, не е никакъв проблем, а проблема е Питас, че не е печелел единоборства последните 30 минути.

Явно си се объркал, защото нищо не съм споменал за Питас, а само че в този мач халфовата линия я нямаше. Мача го загубихме в единоборствата и липсата на желание за игра. За зимните попълнения е рано да се дава оценка.

Потребителски аватар
ogrizko
Контакти:

Мнениеот ogrizko » 09 фев 2025 12:06

голям майтап, Томаш беше успял дори мен да ме убеди, че ще покажете нещо по-различно и втория полусезон очаквах да мачкате по терена :)) едни трансфери, едни подготовки, едни приказки, едни чудесии.... и накрая пак дедовия :О

май засега ще се радвате на стадиона, добре че поне бързо става, че като гледам как върви отбора нищо чудно тоя Папазки скоро да се откаже...
ИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
ivo55
Контакти:

Мнениеот ivo55 » 09 фев 2025 12:15

ogrizko написа:голям майтап, Томаш беше успял дори мен да ме убеди, че ще покажете нещо по-различно и втория полусезон очаквах да мачкате по терена :)) едни трансфери, едни подготовки, едни приказки, едни чудесии.... и накрая пак дедовия :О

май засега ще се радвате на стадиона, добре че поне бързо става, че като гледам как върви отбора нищо чудно тоя Папазки скоро да се откаже...

ЦСКА привлече само двама полеви играчи, преди дни, които още се опитват да запомнят имената на съотборниците си. Междувременно ЦСКА освободи добри или лоши в пъти повече играчи. Та в ЦСКА никаква сериозна селекция няма. Засега само мечти. За пример, сигурно за 3-4 та година, се наложи да започнем първия си мач без ляв бек, без истински опорен халф и с ... Туристовски и Татювото. К`ва селекция може да е това. ЦСКА има нужда от поне един ляв и десен бек, които да отговарят на амбициите, поне един опорен халф и поне два крила. Това е повече от половин отбор. И то за да имаме нормален стартов състав. Изобщо не говорим да имаме по двама на пост. Говоря само за стартовата единайсеторка.

Та дотук, на Томанов, новия ИД и на стария Фичо - оценка 2,5. И тримата до лятоска трябва да си заминават, ако моментално не се вземат в ръце и до 20-ти Февруари не покажат, че осъзнават колко глупаво и нелогично работят.
CSKA 78 написа:Ганчев засега е най-добрия собственик/ръководител!

The_Miz
Контакти:

Мнениеот The_Miz » 09 фев 2025 13:30

Аз не мога да приема, че човек като Папазки, който едва ли не е някаква митична личност, ще остави такива некадърници да виреят в клуба. Срамно е лицето Филип Филипов още да е на работа в клуба, под каквато и да е форма, при положение че, каквото и да е докоснал, жестоко го е осрал. Ми то само с неустойките на Стипич и Томаш (от Спартак Варна) и трансфера на Исека е хвърлил към 2 млн. евро в канала. Да не говорим за другите меко казано смешни трансфери като Илиев, Локило и Пинто. А относно Томаш, той въобще не трябваше да идва в ЦСКА. С какво досега в треньорската си кариера е доказал, че може да успее в клуб като ЦСКА? Нито един спечелен трофей и максимум 6-то място с отбори като Локо Пд или Берое. И пак в тези отбори най-голямо впечатление беше направил с интервютата си, в които се прави на дървен философ. Да де, ама с лозунги не се печелят мачове. Ако двамата с Филипов вървят в комплект, както се говори, още по-хубаво и направо да ги разкарваме. Да идват някакви наистина способни хора, ако ще да са и чужденци, и да почваме малко по-сериозно, че в момента, ако погледнем съотношението бюджет/представяне на отбора, това е най-слабият ЦСКА в историята. В международен план единствено Манчестър Юнайтед са ни конкуренти по този показател.

Потребителски аватар
MASTER_COOL
Контакти:

Мнениеот MASTER_COOL » 09 фев 2025 13:30

Чисто футболно отбора не е готов. Има много плява за чистене - писахме и това. Много посредствени футболисти имаме, просто са много

Върни се в “ЦСКА”