Прилично мачле.
Хареса ми.
Играха с настроение.
Бях с резерви към Пеняранда но днес направи хубав мач.
Зимен трансферен прозорец и контроли 2020/2021
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Зимен трансферен прозорец и контроли 2020/2021
maxi1914 написа:Франция в коя държава се намира ?
Пеняранда втората част игра добре. Новият се щураше напред- назад, но е разбираемо с оглед че влиза без никаква аклиматизация. Отзад с тази тройка централни ако остане ще е тегаво. Йомов леко дразни с претенциите си и неадекватно поведение. Отпред сме добре
Много се надявах Джуджи да превърти Йомов още този прозорец. Хич не ме кефи. Показва по-голям егоизъм и от латиносите.
В началото биваше, ама след 5-6 мача си показа рогата.
В началото биваше, ама след 5-6 мача си показа рогата.
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.
Франсето е договорил личните си условия.....трябва да го обявят утре
soilwork написа:Франсето е договорил личните си условия.....трябва да го обявят утре
Това е от 3-4 дни новина, че си бил уговорил личните условия. Но АВБ е уволнен от Марсилия, така че може и да замразят сделката. Мача не го гледах, но явно Пеня е играл добре. Бруно намекна в интервто, че именно той щял да замества Санкарето засега. Тоест аз поне така го разбирам Пеня да играе зад нападателите, а Тиаго може би да се върне малко по-назад в халфовата линия. В противен случай ми се струва малко странно Пеня да играе до Юга като чист вътрешен халф. Също така Бруно каза, че Турицов, че дори и Вион можели да играят като централни- дясностоящи защитници. Нещо много взехме да ги месим нещата и да сменяме местата на футболистите. Каша си беше, сега пак същата работа горе-долу. И за капак този Варела къв ще го дърви и къде ще го турим

[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]
- MASTER_COOL
- Контакти:
И за капак - Кери разтрогва до часове.....
Нещата изобщо не изглеждат добре....
Кейта изчезна.
Няма да има и помен от дългата и равностойна резервна скамейка.
Прилича ми на тотален отказ от борба за титла и купа.
Колко пъти вече го играем този филм ?
Търпението към Гришата е на изчерпване !
Ако на лято няма поне купа , всичко ще приключи
Нещата изобщо не изглеждат добре....
Кейта изчезна.
Няма да има и помен от дългата и равностойна резервна скамейка.
Прилича ми на тотален отказ от борба за титла и купа.
Колко пъти вече го играем този филм ?
Търпението към Гришата е на изчерпване !
Ако на лято няма поне купа , всичко ще приключи

[center]Важното е да излезеш с чест ![/center]
Стига рязахте вени! Кейта е излишен, Кери няма да разтрогне! Антов е добро момче, но малко прехвален. Добре е, че го пуснахме да се развива. Не драматизирайте предварително, още нищо не се знае! Без Ганчав няма да ни има!
Мисля че накуп ще обявим 3-4 входящи трансфера и всички ще мирясаме
няма място за паника

Каква паника, има още за разкарване.
Есента скамейката беше по-дълга от обичайното заради мачовете в ЕКТ.
Сега повечето мачове ще са през седмица с малки изключения.
За чий да държим 4-5-6 крила, при положение, че Вион и Мазику са бетон на позициите ХБ?
Един читав ДХ и (може би) един ЦЗ и сме 6.
Есента скамейката беше по-дълга от обичайното заради мачовете в ЕКТ.
Сега повечето мачове ще са през седмица с малки изключения.
За чий да държим 4-5-6 крила, при положение, че Вион и Мазику са бетон на позициите ХБ?
Един читав ДХ и (може би) един ЦЗ и сме 6.
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
На мен Кери няма да ми липсва особено. Това негово прехвалено центриране и прехваления му удар са със средна успеваемост около 15-20 % най-много сигурно. От ляво може да се даде път на Бучков, а и Митков.
Иначе пускат някакви снимки на Кайседо от самолет, вероятно идва да подпише. Йомката май и той ще изгори. Тоя Бруно с тая негова схема им ... мамата на половината отбор
Ама не се знае, може и Кайседо да поседи на скамейката като за начало. Тая двойка Кайседо- Соу обаче я очаквам с интерес. Изключителна мощ, бързина, сила ще имаме в атака. Дано и процесът с головете да върви добре.
Иначе пускат някакви снимки на Кайседо от самолет, вероятно идва да подпише. Йомката май и той ще изгори. Тоя Бруно с тая негова схема им ... мамата на половината отбор

[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]