ВЕЧНОТО ДЕРБИ НА БЪЛГАРИЯ! ЦСКА - "Левски"
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: ВЕЧНОТО ДЕРБИ НА БЪЛГАРИЯ! ЦСКА - "Левски"
kiril.a.d спри да се излагаш,само ти разбираш от футбол ,само ти си играл,но само ти си знаеш къде.Деца били всички и незнам си още какво,тоя бил дърво оня бил колче,а ти какво си пумпал.
Eminem написа:
Срам е този евроидиот ФК Левски! Време е да ни закриват или да ни забранят да играем в ЕКТ
Срам е този евроидиот ФК Левски! Време е да ни закриват или да ни забранят да играем в ЕКТ
damyanov1963 написа:kiril.a.d написа:damyanov1963 написа:защо написа:kiril.a.d написа:Martinez1948 написа:Форума много умрЕл.... нали преди дербито не се спеше![]()
![]()
Би то дербито умре, от как умряха Васил Цанов и Милко Балев...Тогава беше интересно, кой е дал повече нареждания, обещания, на БФС шефа
[offtopic]Ангел Цанев и Васил Цанов ли бъркаш тоя път?[/offtopic]
[offtopic]За мин. на транспорта Васил Цанов ли става въпрос? Щото по онова време, като работех в гр. транспорт той ни беше такъв.
Как не съм знаел, че е левскар, тюююю![/offtopic]
[offtopic]Не - за последно беше Вожд на НАПС или МЗГ, от които "Левски" поне до 2006 г- получаваше по 2 млн.лв държавно субсидиране, по едно негово постановление от 1976 г. После не знам, защото напуснах системата на МЗГ...
И таковата - не едно магаре се казва Марко, нали? - в стаята, при баща ми, имаше още един Васил Цанов...колега му беше, но не беше този, който...[/offtopic]
[offtopic]Знам го това за магарето, за това попитах дали за него става въпрос.
А това МЗГ кво беше?[/offtopic]
[offtopic]Министерството на Земеделието, което по него време беше НАПС....Национална Аграрно Промишлена Служба

Понеже се видя че не можем да станем французи, махам Марсилезата. В Ориента си е по-добре, нали?
kamilata3 написа:kiril.a.d спри да се излагаш,само ти разбираш от футбол ,само ти си играл,но само ти си знаеш къде.Деца били всички и незнам си още какво,тоя бил дърво оня бил колче,а ти какво си пумпал.

Ако спрете да се излагате...и аз ще спра да се гавра с вас! - жалко че сме от един отбор, но вие, май сте публика само...може и от платената ултрасна част? - пък аз съм играл за този мой любим отбор....
Здраве да е - казах ЛЕКА, а вие не можете да спрете да се излагате! - па спрете се де, а?....
Понеже се видя че не можем да станем французи, махам Марсилезата. В Ориента си е по-добре, нали?
-
- Контакти:
kiril.a.d написа:kamilata3 написа:kiril.a.d спри да се излагаш,само ти разбираш от футбол ,само ти си играл,но само ти си знаеш къде.Деца били всички и незнам си още какво,тоя бил дърво оня бил колче,а ти какво си пумпал.
не - признавам си че съм камила!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ако спрете да се излагате...и аз ще спра да се гавра с вас! - жалко че сме от един отбор, но вие, май сте публика само...може и от платената ултрасна част? - пък аз съм играл за този мой любим отбор....
Здраве да е - казах ЛЕКА, а вие не можете да спрете да се излагате! - па спрете се де, а?....
Взимай отношения по въпроси, които разбираш, ако има такива. За футбол ти е далечно !
Велик ЦСКА !
MarianDimitrov написа:kiril.a.d написа:kamilata3 написа:kiril.a.d спри да се излагаш,само ти разбираш от футбол ,само ти си играл,но само ти си знаеш къде.Деца били всички и незнам си още какво,тоя бил дърво оня бил колче,а ти какво си пумпал.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Взимай отношения по въпроси, които разбираш, ако има такива. За футбол ти е далечно !
Благодаря - вслушай се в собствения си съвет!!! - имам чувството че и ти си някое журналистче, като смешните коментатори, дето дори не знаят кога е тъч или фаул....И явно, повечето тук сте такива и си тренирате глупостите които утре ще пишете или кажете...
Иначе, не можеш да говориш така на бивш футболист, от великите времена на ЦСКА и България!!!!!!! - освен да си хлапе, с навиците: "Ти ше ми каеш"....
Ай ЛЕКА и на теб...
Дедо да връща Бодура и стига сме сменяли защитата всеки мач.
И Тиаго е време да изкара една почивка.
Не може в такъв мач да се крие.
Левски са си същите головодници като преди. Ако не можем да ги бием тях, къде сме тръгнали да ставаме шампиони?
И Тиаго е време да изкара една почивка.
Не може в такъв мач да се крие.
Левски са си същите головодници като преди. Ако не можем да ги бием тях, къде сме тръгнали да ставаме шампиони?
-
- Контакти:
kiril.a.d написа:MarianDimitrov написа:kiril.a.d написа:kamilata3 написа:kiril.a.d спри да се излагаш,само ти разбираш от футбол ,само ти си играл,но само ти си знаеш къде.Деца били всички и незнам си още какво,тоя бил дърво оня бил колче,а ти какво си пумпал.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Благодаря - вслушай се в собствения си съвет!!! - имам чувството че и ти си някое журналистче, като смешните коментатори, дето дори не знаят кога е тъч или фаул....И явно, повечето тук сте такива и си тренирате глупостите които утре ще пишете или кажете...
Иначе, не можеш да говориш така на бивш футболист, от великите времена на ЦСКА и България!!!!!!! - освен да си хлапе, с навиците: "Ти ше ми каеш"....
Ай ЛЕКА и на теб...
Аааа, ти имаш чувството...

Велик ЦСКА !
- trokadero_
- Контакти:
Да стягат редиците още повече и ако има проблем с играчи в клуба да се разрешава. Няма време за странични от футбола неща!!
- rebelheartous
- Контакти:
kiril.a.d написа:Ужас! - високото дръвче и капитан стана...
Дедоооооооо, ай ходи да си гледаш внуците.....
Ужас!!!
Опаааа. Я виж ти кой изравни резултата.

- rebelheartous
- Контакти:
skabrin написа:Поне от другия мач ще се върне Бодуров.
А Пинто кога ще го върне дедо? Някой знае ли? Опитах се да намеря някакви новини за него, но не откривам.