30 кръг/2019-04-20/ 17:15ч. ЦСКА-''Левски'' FT 0:0
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
- The deacon
- Контакти:
Re: 30 кръг/2019-04-20/ 17:15ч. ЦСКА-''Левски''
Понеже разни разбирачи пишат за "късата скамейка|"?!! Господа, поинтересувайте се малко от футбол..... Какво значи къса скамейка? Когато един отбор отива на европейско или световно, колко къса или дълга му е скамейката????!!!! Или го можеш, като Дания, или не го можеш, като Бразилия.......
Слаб мач и лично аз го очаквах, въпреки че ми се искаше да ги излъжем с един гол. Джеси демонстративно не играе във всеки мач, в който е пуснат! Няма как с наличните играчи да се бориш на два фронта, но поне все още преследваме някаква цел за разлика от динамовци.
Защо Левски не е обслужвал дълга си към НАП в последните 2 години, при положение, че това е водещото плащане за придобиване на лиценз?
- Не бих казал, че плащанията към НАП са най-важното нещо за получаване на професионален лиценз.
Красимир Иванов
- Не бих казал, че плащанията към НАП са най-важното нещо за получаване на професионален лиценз.
Красимир Иванов
- delqnski47
- Контакти:
sin4ec написа:delqnski47 написа:Е,там 200-300 колко бяхте там,няма значение.Говоря за активните,не за семкарите.Иначе ние възможностите си ги знаем.Няма как да гониш два трофея с 15 играчи...Ама пробваме все пак.
Иначе и двата отбора можеха да загубят с двете греди.
Не е въпросът в това колко играчи имаш. А какво играеш. Вие играете грозен и отблъскващ футбол. Майната му и на това: и големи отбори играят такъв, стига да е печеливш. Но при вас е печеливш само срещу Берое и другите ви солташаци. Проект ГГ2016 е пълен провал, и това го казаха отдавна хора, много по-разбиращи от футбол от теб и мен. Левски днес е с двама ЦЗ, нито един от които не е такъв по пост! И не можете да вкарате гол?
Футболът е много сложна игра и не е за прости хора. Сори, но при СБ играехте смислен, практичен и на моменти дори красив футбол! Това в момента е дрисня, която съм убеден, че никой от вас не харесва, освен ако не е мазохист!
ЛП извъртя всичките си цигани днес, без никакъв ефект. Елементарно-срещу незаинтересуващи се от случващото се на терена играчи изглеждат почти като футболисти. Но срещу Живко и Нганиони нямат никакъв шанс. Даже и новоизлюпената ни централна двойка се справи без проблем със Звяра, или как там му викате на изрусеното манго!
От лайна боя не става!
Не знам кво разбираш и кво не разбираш,но аз си познавам отбора много добре.И знам,че за два фронта трябват повече футболисти,а ние нямаме тоя капацитет.Нашите след края изпопадаха на земята.Нормално,същите имаха мач в сряда,а няма кой ги замести.Този изрусения е Али Соу.Виждам че даваш мнение за отбор,който не му знаеш футболистите,та за тва ти казвам името.Не че аз знам вашия,ама не го и коментирам.Та същия нямаше кой да му дава топката,шот единствения ни плеймейкър Тиаго бе контузен.И съответно Соу бе изолиран от нашите.Няма лошо,такива са ни възможностите.Иначе не знам грозен футбол....то и двата отбора бяха с грозен футбол днес.Тва си е мое мнение де.Ся ти може да си видял нещо невероятно у вас,няма лошо.Ама както и да го погледнем,едните поне се борят за нещо.Нали така.Малко или много...
Нищо против "Левски",ама...то вие за кво играете дет се вика.Признавам,не ви знам отбора,ама гледам сте на шест точки зад втория,за Купата не играете...спрямо втория не показахте че сте нещо по различно от него.Иначе,да,грозен футбол викаш бил нашия,ама то кво излиза ..
П.П. СБ имаше Каранга и Десподов,и Недялков.Любо ги няма....ох,котьо,ако ги имашеее
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.
The deacon написа:Понеже разни разбирачи пишат за "късата скамейка|"?!! Господа, поинтересувайте се малко от футбол..... Какво значи къса скамейка? Когато един отбор отива на европейско или световно, колко къса или дълга му е скамейката????!!!! Или го можеш, като Дания, или не го можеш, като Бразилия.......
Когато става дума за бягане на къси разстояния може и да си прав, но при маратона е малко по-различно.
Защо Левски не е обслужвал дълга си към НАП в последните 2 години, при положение, че това е водещото плащане за придобиване на лиценз?
Красимир Иванов
Красимир Иванов
- The deacon
- Контакти:
Ozzimozzi написа:The deacon написа:Понеже разни разбирачи пишат за "късата скамейка|"?!! Господа, поинтересувайте се малко от футбол..... Какво значи къса скамейка? Когато един отбор отива на европейско или световно, колко къса или дълга му е скамейката????!!!! Или го можеш, като Дания, или не го можеш, като Бразилия.......
Когато става дума за бягане на къси разстояния може и да си прав, но при маратона е малко по-различно.
Какъв маратон , бе брато? В кой свят живееш??!!! Ти как го видя мача??!!! Аз видях едно грозно кюскане на горката топка...... Син съм, най-вероятно ти си червен и ще ми кажеш, че сте играли блестящо!!???? Сори, просто съм реалист!
The deacon написа:Ozzimozzi написа:The deacon написа:Понеже разни разбирачи пишат за "късата скамейка|"?!! Господа, поинтересувайте се малко от футбол..... Какво значи къса скамейка? Когато един отбор отива на европейско или световно, колко къса или дълга му е скамейката????!!!! Или го можеш, като Дания, или не го можеш, като Бразилия.......
Какъв маратон , бе брато? В кой свят живееш??!!! Ти как го видя мача??!!! Аз видях едно грозно кюскане на горката топка...... Син съм, най-вероятно ти си червен и ще ми кажеш, че сте играли блестящо!!???? Сори, просто съм реалист!
Кюскане беше и беше грозен мач, да! И маратон е да играеш 36 мача за да станеш шампион, за разлика от петте мача, които Дания изигра за да стане европейски шампион! Просто примера ти е неуместен.
Красимир Иванов
Красимир Иванов
Малко не разбирам феновете на ЦСКА, защо са убедени че са играли нещо по- различно от ганкиното? Влезнаха в мача като претендент за нещо, ние за нищо, като извод- точно две НУЛИ!

- The deacon
- Контакти:
Ozzimozzi написа:The deacon написа:Ozzimozzi написа:The deacon написа:Понеже разни разбирачи пишат за "късата скамейка|"?!! Господа, поинтересувайте се малко от футбол..... Какво значи къса скамейка? Когато един отбор отива на европейско или световно, колко къса или дълга му е скамейката????!!!! Или го можеш, като Дания, или не го можеш, като Бразилия.......
Кюскане беше и беше грозен мач, да! И маратон е да играеш 36 мача за да станеш шампион, за разлика от петте мача, които Дания изигра за да стане европейски шампион! Просто примера ти е неуместен.
Кое е неуместното?!! Ако го можеш - излизаш, мачкаш делиромана, мачкаш Левски и ставаш шампион! Лесно е! Ако имаш футболни аргументи! А, ако нямаш - просто мълчиш, иначе ставаш смешен!!!!
-
- Контакти:
Направихме грешка със смяната на НЕМ! Хубав фойерверк за Купата в Разград, а сега? Сега изглежда, че ще ни трябват, поне 10 нови от лятото. Малко мисъл...
Хайл Мусолини
The deacon написа:Ozzimozzi написа:The deacon написа:Ozzimozzi написа:The deacon написа:Понеже разни разбирачи пишат за "късата скамейка|"?!! Господа, поинтересувайте се малко от футбол..... Какво значи къса скамейка? Когато един отбор отива на европейско или световно, колко къса или дълга му е скамейката????!!!! Или го можеш, като Дания, или не го можеш, като Бразилия.......
Кое е неуместното?!! Ако го можеш - излизаш, мачкаш делиромана, мачкаш Левски и ставаш шампион! Лесно е! Ако имаш футболни аргументи! А, ако нямаш - просто мълчиш, иначе ставаш смешен!!!!
Как да ти го кажа по друг начин? Тук дискусията бе има ли значение колко ти е дълга резервната скамейка. За едно първенство с 36 кръга и като добавим мачовете за купата се иска да имаш поне 18 читави играчи. Ти ми даваш за пример Дания, които с 5 мача станаха европейски! Неуместен е примера! Изобщо не иде реч кой какво играе.
Красимир Иванов
Красимир Иванов