Първа лига XXVI кръг: ЦСКА-София - ''Левски''

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Re: Първа лига XXVI кръг: ЦСКА-София - ''Левски''

Мнениеот delqnski47 » 14 мар 2018 23:43

1982 написа:Защото при Каранга се натрупаха вече серия от сериозни нарушения на правилниците, затова е толкова нашумяла тема:

- скандално недадена дузпа за Славия в последната минута при само 1:0 за вас, когато спря с ръка удар към вратата ви
- показване на среден пръст на съдията на мача ви за купата, пак останало "невидяно" от петимата съдии
- гол с ръка срещу Дунав, за пореден път "незабелязано" деяние от петимата съдии
- удар с лакът, хващане за гушата, разкарване на топката и обиден жест към публиката на последния мач с Пирин .... и отново без санкция за никое от тези деяния

Сигурно и изпускам нещо, то не е едно при него ..... та затова хората вече настръхнаха при всяко изпълнение на Каранга и се вдига такъв шум.

Не оправдавам грешките в наша полза.Но имам ''само няколко '' въпроса:
Защо не се коментират:
Ударът срещу Каранга в наказателното поле след ситуацията с ''лакътя'',замерването на фенове на Левски със снежни топки по противникови състезатели и ДЛЪЖНОСТНИ ЛИЦА,дългото рамо на Яблонски,очевадните груби грешки на съдийството И НА ДРУГИ мачове,различни от нашите и нямащи нищо общо с нашите,очевадно измислената дузпичка на Марселиньо срещу нас(подчертавам,тва не е никва дузпа.Оня си свива краката преди съприкосновение.Който може да ме обори!!!) и бутането на децата на тъч линията от оня сссиганин?Нарочното настъпване на Сисиньо Миминьо ли къв беше срещу противников състезател преди седмица-две???? И очевадните груби грешки СРЕЩУ нас през есента?Събличането на гащите на Каранга в наказателното поле в Коматево?Множеството измислени засади?Помня ги кристално,не ме карай да вадя снимков материал.Много въпроси станаха.МОже да отговориш само на един,споко.Но истината е следната -> Спуткал са курви на Кирил Домусчиев :!: Който иска -> да се облъчва от тях.Свободна страна сме.Всичко се бута в едно направление.Проблем няма.Жожето ще ви издуха всичките,защото той не е вчерашен.
Едно нещо ми направи впечатление....чак ме изненада.Ръководството на Левски не се хвана(за мое огромно съжаление) на въдицата и не започна да пише доноси за Каранга?По принцип това щеше да е признак за як страх и насиране от тяхна страна,но те не го направиха,което беше мъдър ход.
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
Red_Neck
Контакти:

Мнениеот Red_Neck » 14 мар 2018 23:54

1982 написа:Защото при Каранга се натрупаха вече серия от сериозни нарушения на правилниците, затова е толкова нашумяла тема:

- скандално недадена дузпа за Славия в последната минута при само 1:0 за вас, когато спря с ръка удар към вратата ви
- показване на среден пръст на съдията на мача ви за купата, пак останало "невидяно" от петимата съдии
- гол с ръка срещу Дунав, за пореден път "незабелязано" деяние от петимата съдии
- удар с лакът, хващане за гушата, разкарване на топката и обиден жест към публиката на последния мач с Пирин .... и отново без санкция за никое от тези деяния

Сигурно и изпускам нещо, то не е едно при него ..... та затова хората вече настръхнаха при всяко изпълнение на Каранга и се вдига такъв шум.

Изпусна най-долната му изцепка - 30 гола и 15 асистенции за 36 мача ..... ей това ви бърка в задниците!
Последна промяна от Red_Neck на 14 мар 2018 23:55, променено общо 1 път.
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 14 мар 2018 23:55

Ozzimozzi написа:Стига се пеняви! Спомена, че Каранга е минал БЕЗнаказано и аз ти показах, че мина наказано, а какво точно наказание на теб ти се иска и какво реално е дадено са различни неща.

Не се пенявя, много добре знам какво пиша. Когато обидиш длъжностно лице и не те накажат по точката и алинеята за обида на длъжностно лице, това не е наказание ....... защото неприличният жест на Каранга беше насочен към едно определено длъжностно лице, а не бе размахан ей така .....
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Ozzimozzi
Контакти:

Мнениеот Ozzimozzi » 14 мар 2018 23:58

1982 написа:
Ozzimozzi написа:Стига се пеняви! Спомена, че Каранга е минал БЕЗнаказано и аз ти показах, че мина наказано, а какво точно наказание на теб ти се иска и какво реално е дадено са различни неща.

Не се пенявя, много добре знам какво пиша. Когато обидиш длъжностно лице и не те накажат по точката и алинеята за обида на длъжностно лице, това не е наказание ....... защото неприличният жест на Каранга беше насочен към едно определено длъжностно лице, а не бе размахан ей така .....

Там пише "ДК наказва Луиш Да Силва Фернандо– състезател на ПФК "ЦСКА-София" гр. София с глоба в размер на 3000 лева.", а ти си върти плочата, че нямало наказание. :)
Защо Левски не е обслужвал дълга си към НАП в последните 2 години, при положение, че това е водещото плащане за придобиване на лиценз?
- Не бих казал, че плащанията към НАП са най-важното нещо за получаване на професионален лиценз.

Красимир Иванов

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 15 мар 2018 00:00

Ozzimozzi написа:
1982 написа:

Там пише "ДК наказва Луиш Да Силва Фернандо– състезател на ПФК "ЦСКА-София" гр. София с глоба в размер на 3000 лева.", а ти си върти плочата, че нямало наказание. :)

Върти и суче по неговата,то е ясно.Няма да падне по гръб,но истината е друга.Това е положението.
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 15 мар 2018 00:00

delqnski47 написа:Не оправдавам грешките в наша полза.Но имам ''само няколко '' въпроса:
Защо не се коментират:

Ти май не ме разбра ..... по същата причина се шумеше преди години по Моци, а още преди това по Гонзо ...... нали, и техните фенове тогава вадеха същите доводи като теб, то когато искаш да защитиш някого, винаги можеш да си изнамериш нещо странично. Просто когато се натрупат при един играч серия от ненаказани деяния, това винаги бие на очи и се вдига шумотевица. По същия начин аз съм "плюл" и за Гонзо, и за Моци ...... но тогава бяхме от един лагер и това не ви пречеше. :lol: :lol:

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 15 мар 2018 00:03

1982 написа:
delqnski47 написа:Не оправдавам грешките в наша полза.Но имам ''само няколко '' въпроса:
Защо не се коментират:

Ти май не ме разбра ..... по същата причина се шумеше преди години по Моци, а още преди това по Гонзо ...... нали, и техните фенове тогава вадеха същите доводи като теб, то когато искаш да защитиш някого, винаги можеш да си изнамериш нещо странично. Просто когато се натрупат при един играч серия от ненаказани деяния, това винаги бие на очи и се вдига шумотевица. По същия начин аз съм "плюл" и за Гонзо, и за Моци ...... но тогава бяхме от един лагер и това не ви пречеше. :lol: :lol:

То и ти не ме разбра.Аз не защитавам никого и не оправдавам никого.Просто констатирам очевадната истерия САМО в една посока.И то не е към Каранга....не ставай глупав.Мани го Каранга.Идеята е да се насочи САМО в едно направление всичко!И то от определени медии.Всичко е ясно,но....евтино.
Sofia.

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 15 мар 2018 00:05

Ozzimozzi написа:
1982 написа:

Е, то и съдът "наказа" Георги Илиев с около 2 000 лева за това, че влезе в БИАД и преби Слави Бинев. :mrgreen: :mrgreen: Нищо че по закон трябваше да бъде осъден по съвсем други точки и наистина да отнесе дебело наказание.

Потребителски аватар
Red_Neck
Контакти:

Мнениеот Red_Neck » 15 мар 2018 00:08

Serafim написа:
Red_Neck написа:
Serafim написа:
Ама след няколко седмици Моци като направи поредния си карате удар срещу Каранга или го хване за гушата, или му жестикулира да мълчи, или че ще реже главите на вас (феновете) нали ще има "мрън-мрън".
Гледах видеото, пуснатo от Пирин. Ако не заради играта след съдийски сигнал, то заради влизането с бутоните в защитник трябваше да получи ЖК. Да не говорим за това, че хвана играч на пирин за гърлото на 2 метра от съдията, а той се върти като шугав, за да гледа настрани.
Делегата бил късоглед, четвъртия съдия гледал към Радуканов, страничния точно тогава мигнал и тн.

Сарафе, ...къде в калабалъка видя Каранга да хваща за гушата Сандев? Нали ако хванеш маке за гушата, одма е станал търкал!
Влизане с бутонки казваш, ... айде прегледай го пак, а! Има фал за ЦСКА, Сандев (отново) изрита топката след сигнала към Каранга (поредната провокация) и Апартаменто вдига крак за да се предпази!
Виж и претенциите на Сандев, че е ударен с ръка - елементарна симулация/провокация ала Моци, ... само дето на разградската и върза!
Защитата на Пирин ( и най-вече Сандев) започнаха с провокациите (подобно на Дунав) от първата минута.
Целта е ясна, въпросът е чия е поръчката!

https://www.youtube.com/watch?time_cont ... eY5PgRLKjY 38 секунда. Или може би го е погаил, почесал, скрил му е устата, като псува евентуално да не се види на повторение и да се самосезира ДК на БФС за обида към длъжностно лице... а чакай, те не се самосезират.

Може и якичката да му оправя,... но аз не мога да кажа на 100 % какво прави, а ти как си толкова убеден, представа нямам. ;)
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 15 мар 2018 00:09

delqnski47 написа:Идеята е да се насочи САМО в едно направление всичко!И то от определени медии.Всичко е ясно,но....евтино.

Медиите са отделна тема ....... теб те дразни Спортал, щото обслужват Домуса, други пък ги дразнят медиите, които обслужват Ганчев. Това въобще не го и коментирам, аз не се влияя от тяхното мнение, отдавна съм наясно, че журналисти у нас няма, има само кyрви.

Единственият журналист за мен е Сашо Диков. Може и да е доста недодялан, даже простоват на моменти, но говори това, което мисли. Нищо че не винаги съм съгласен с него.

Върни се в “ЦСКА”