1982 написа:Защото при Каранга се натрупаха вече серия от сериозни нарушения на правилниците, затова е толкова нашумяла тема:
- скандално недадена дузпа за Славия в последната минута при само 1:0 за вас, когато спря с ръка удар към вратата ви
- показване на среден пръст на съдията на мача ви за купата, пак останало "невидяно" от петимата съдии
- гол с ръка срещу Дунав, за пореден път "незабелязано" деяние от петимата съдии
- удар с лакът, хващане за гушата, разкарване на топката и обиден жест към публиката на последния мач с Пирин .... и отново без санкция за никое от тези деяния
Сигурно и изпускам нещо, то не е едно при него ..... та затова хората вече настръхнаха при всяко изпълнение на Каранга и се вдига такъв шум.
Не оправдавам грешките в наша полза.Но имам ''само няколко '' въпроса:
Защо не се коментират:
Ударът срещу Каранга в наказателното поле след ситуацията с ''лакътя'',замерването на фенове на Левски със снежни топки по противникови състезатели и ДЛЪЖНОСТНИ ЛИЦА,дългото рамо на Яблонски,очевадните груби грешки на съдийството И НА ДРУГИ мачове,различни от нашите и нямащи нищо общо с нашите,очевадно измислената дузпичка на Марселиньо срещу нас(подчертавам,тва не е никва дузпа.Оня си свива краката преди съприкосновение.Който може да ме обори!!!) и бутането на децата на тъч линията от оня сссиганин?Нарочното настъпване на Сисиньо Миминьо ли къв беше срещу противников състезател преди седмица-две???? И очевадните груби грешки СРЕЩУ нас през есента?Събличането на гащите на Каранга в наказателното поле в Коматево?Множеството измислени засади?Помня ги кристално,не ме карай да вадя снимков материал.Много въпроси станаха.МОже да отговориш само на един,споко.Но истината е следната -> Спуткал са курви на Кирил Домусчиев
Едно нещо ми направи впечатление....чак ме изненада.Ръководството на Левски не се хвана(за мое огромно съжаление) на въдицата и не започна да пише доноси за Каранга?По принцип това щеше да е признак за як страх и насиране от тяхна страна,но те не го направиха,което беше мъдър ход.