Първа лига XX кръг: ЦСКА - Берое

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

niki.al

Re: Първа лига XX кръг: ЦСКА - Берое

Мнениеот niki.al » 10 дек 2017 18:22

CaptainBertorelli написа:
RedeviL написа:
HardWork написа:
icko65 написа:Ако това не е засада значи съм гей-от Микренските.Изображение

Това точно няма как да бъде засада :mrgreen: ! Десподов и Каранга са зад защитата на Беоре по време на паса към Каранга! Оп 4:0 :mrgreen:

В случая се гледа линията на топката. Ако играчът, към когото е паса е зад тази линия, значи няма засада.

В случая, линията на топката дори няма значение. При двама сами срещу вратаря, няма засада при пас.

Разбира се че когато паса не е успореден а напред има засада, но и на теб ти бягат правилата

Sisi 1914
Контакти:

Мнениеот Sisi 1914 » 10 дек 2017 18:22

Очертава се разгром, но Каранга и Десподов са над всички.
Браво, че Малинов излезе, за да не получи картон.
:P
Левски завинаги в моето сърце![

Потребителски аватар
RedeviL
Контакти:

Мнениеот RedeviL » 10 дек 2017 18:23

niki.al написа:Разбира се че когато паса не е успореден а напред има засада, но и на теб ти бягат правилата

Я пак! :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
ivan56
Контакти:

Мнениеот ivan56 » 10 дек 2017 18:24

Стойчо Стоилов: Горчиво! Булката беше Беройка
8-) 8-)
Тука вече е с тризнаци Сиса :lol:
Drunken_Master написа:
SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан

това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...

CaptainBertorelli
Контакти:

Мнениеот CaptainBertorelli » 10 дек 2017 18:24

niki.al написа:
RedeviL написа:
HardWork написа:

Това точно няма как да бъде засада :mrgreen: ! Десподов и Каранга са зад защитата на Беоре по време на паса към Каранга! Оп 4:0 :mrgreen:

В случая се гледа линията на топката. Ако играчът, към когото е паса е зад тази линия, значи няма засада.

В случая, линията на топката дори няма значение. При двама сами срещу вратаря, няма засада при пас.

Разбира се че когато паса не е успореден а напред има засада, но и на теб ти бягат правилата

Ако е напред, би било засада, ако има защитник между двамата футболисти на ЦСКА. Но няма.
Хайл Мусолини

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 10 дек 2017 18:27

Десподов има около 70 процента от вота на феновете за играч на мача.
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]

Потребителски аватар
RedeviL
Контакти:

Мнениеот RedeviL » 10 дек 2017 18:27

Има значение положението на топката и играча в момента на паса. Ако играча се намира на една линия или по-назад от топката в момента на паса - няма засада. Точка.

Ozzimozzi
Контакти:

Мнениеот Ozzimozzi » 10 дек 2017 18:30

RedeviL написа:
HardWork написа:

Не е така! При всяко подаване, линията на топката и положението на този към който е подаването спрямо тази линия определят засадата. Другият елемент е положението и броя на защитниците, но в този случай няма значение. Засада няма, както нямаше и на Камбуров. Очаквах много по-тежък мач.
Защо Левски не е обслужвал дълга си към НАП в последните 2 години, при положение, че това е водещото плащане за придобиване на лиценз?
- Не бих казал, че плащанията към НАП са най-важното нещо за получаване на професионален лиценз.

Красимир Иванов

CaptainBertorelli
Контакти:

Мнениеот CaptainBertorelli » 10 дек 2017 18:39

Ozzimozzi написа:
RedeviL написа:
HardWork написа:

Не е така! При всяко подаване, линията на топката и положението на този към който е подаването спрямо тази линия определят засадата. Другият елемент е положението и броя на защитниците, но в този случай няма значение. Засада няма, както нямаше и на Камбуров. Очаквах много по-тежък мач.

Хубавото е, че спорим защо точно нямало засада, а не дали:). Може и да съм в грешка, но според мен, ако двама нападатели са срещу един противник, без друг между тях, засада няма при пас напред. Възможно е да бъркам, не бих си заложил апартамента на мнението.
Последна промяна от CaptainBertorelli на 10 дек 2017 18:40, променено общо 1 път.
Хайл Мусолини

Потребителски аватар
demon777
Контакти:

Мнениеот demon777 » 10 дек 2017 18:39

и от къв зор енрике яде хляба на меркадо?
Баскетболни припознавачи в синьо да не ми дават акъл.

Върни се в “ЦСКА”