ЦСКА-София обмисля бартер с Черно море. "Червените" планират да върнат във варненския тим Георги Китанов и да вземат халфа Александър Цветков.
Вратарят изгуби през настоящия сезон титулярния пост в "червения" тим за сметка на Черниаскуас. Нещо повече – ако Благой Макенджиев напусне Пирин и акостира в ЦСКА-София, тогава за Китанов няма да има място даже и да резервната скамейка.
Зимен трансферен прозорец 2017/2018 г.
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
- trokadero_
- Контакти:
Re: Зимен трансферен прозорец 2017/2018 г.
ЦСКА-София обмисля бартер с Черно море
- trokadero_
- Контакти:
ЦСКА договори колумбийски таран
В близките дни трябва да бъде приключен и трансферът на тунизиеца с австрийски паспорт Сейфедин Чаби.
Футболистът е голмайстор на лидера в местната Втора дивизия - Рийд.
ЦСКА постигна съгласие с колумбийски таран, пише "24 часа". На "Армията" чакат във вторник състезателят да пристигне в столицата.
Централният нападател е договорен. Остава единствено той да премине успешно медицинските прегледи.
След това между него и клуба ще бъде подписан дългосрочен договор, довериха "червените".
В близките дни трябва да бъде приключен и трансферът на тунизиеца с австрийски паспорт Сейфедин Чаби.
Футболистът е голмайстор на лидера в местната Втора дивизия - Рийд.
Шампионска селекция от 2-3 класни играчи и могъща подготовка... пролетта ще газиме всичко наред!
"Моряците" да си вземат Китанов и без да ни дават техен футболист.
Относно колумбиеца няма да го коментирам докато трансфера не стане факт.

Относно колумбиеца няма да го коментирам докато трансфера не стане факт.

Левски завинаги в моето сърце
- trokadero_
- Контакти:
Teo написа:Шампионска селекция от 2-3 класни играчи и могъща подготовка... пролетта ще газиме всичко наред!
Трябва

trokadero_ написа:Teo написа:Шампионска селекция от 2-3 класни играчи и могъща подготовка... пролетта ще газиме всичко наред!
Трябва
Знам, че трябва, но според вас на какви постове ги искате тези класни попълнения?

Левски завинаги в моето сърце![
Sisi 1914 написа:trokadero_ написа:Teo написа:Шампионска селекция от 2-3 класни играчи и могъща подготовка... пролетта ще газиме всичко наред!
Трябва
Знам, че трябва, но според вас на какви постове ги искате тези класни попълнения?
1. Нападател
2. Крило
3. Халф
ПП Ако може да се вземе един десен бек ще бъде +!
Teo написа:Sisi 1914 написа:trokadero_ написа:Teo написа:Шампионска селекция от 2-3 класни играчи и могъща подготовка... пролетта ще газиме всичко наред!
Трябва
1. Нападател
2. Крило
3. Халф
Ти изброи почти половиният отбор.
Не мисля, че десен бек ни е нужен и то на всяка цена.
Левски завинаги в моето сърце![
Sisi 1914 написа:Teo написа:Sisi 1914 написа:trokadero_ написа:Teo написа:Шампионска селекция от 2-3 класни играчи и могъща подготовка... пролетта ще газиме всичко наред!
Трябва
1. Нападател
2. Крило
3. Халф
Ти изброи почти половиният отбор.
Не мисля, че десен бек ни е нужен и то на всяка цена.
Дюлгеров се мъчи там... а Манолев е престъпление да играе на тая позиция! Нека има конкуренция на десния флаг между него и Киро и да се вземе нещо от сорта на Бандаловски. От ляво сме №1... Тонката за поредна година №1!
Ако имаме един като Недялков от дясно направо ще ги газиме...
Последна промяна от Teo на 04 дек 2017 21:53, променено общо 1 път.