dreben23, аз така и не разбрах, как може да си мислите, че преименуването на Литекс е сливане? Ако се слеете и им вземете играчите и базата, а те дълговете ви и харизмата, а и се казвате Лиска, окей. Но не облъчвай хората за сливане, като това е преименуване на Литекс!
Киро, о, грамотний. Прекомерната употреба на многоточие е признак на несъстоятелност на изречението и на липса на мисъл за продължение, освен при цитат. И освен това, феновете на ЦСКА, тоя не е от вашите, да знаете. Плъзнали са на доста места някакви хора, при които всяко второ изречение съдържа "България не съществува". Правете си сами изводите какво се маже на филията и го баннете.
П.с.: Някой изобщо търси ли отговорност на хората от снимките? Разглеждат ли се документите в съда? Онзи ден четох, че разследват Блатер за подписани договори от преди 9 години!
ТЕ се налудуваха - играта е към края си.
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: ТЕ се налудуваха - играта е към края си.
Пише се Левски, чете се Любов.
- blue avalanche
- Контакти:
dreben23 написа:
Хареса ми изказването, че всички истински армейци трябва да излязат на площада да им припомним малко какво е армейска общност. Вече не бива да се шегуваме със съдбата на любимия клуб, така че помислете кое ще е най-правилното решение, иначе му казваме чао!![]()
![]()
![]()
ЦСКА събра на "протест" 30 човека с децата
Фенове на ЦСКА искаха да направят протест в центъра на София, пише на първа страница вестник "7 дни спорт".
Не се разбра срещу кого. Ако е срещу ФИФА, защо го правят в София? Негодували относно съдбата на клуба. Ами да бяха негодували срещу трупането на десетки милиони дългове, не сега. Както е известно, в понеделник от БФС обявиха, че ФИФА е разпоредила отнемане на 15 точки от актива на отбора заради три , загубени дела. Снощи в 18.00 ч. пред паметника на Цар Освободител в столицата се събраха точно 30 човека, много от които деца. Не се разбра бащите на разходка ли ги бяха извели. Отразяващите журналисти и полицаите бяха повече. В разговорите феновете по един безумен начин обвиняваха официалната власт за това, че ЦСКА стигна до това положение. Те продължават да не разбират, че виновни са тези, дето са откраднали парите, а не властта, БФС, УЕФА или ФИФА.
"Излязохте на площада","припомнихте"...

kiril.a.d написа:wire написа:Кире, голям си, свеж си, умен си, красив си, успял си, популярен сред жените!
Само не разбрах, кой е виновен за състоянието на ЦСКА?
Благодаря! - направо съм готов да те...политик ли си?
За състоянието на ЦСКА е виновна цялата ни държава, още от 1992 г., когато е и ..."крилатото изказване" на другаря левскар, Добри Джуров! - не случайно казах, че в интериора липсва снимката на първия...съсипващ ЦСКА - Вальо Михов!!! - "първия "голям цесекар", който "стана човек", благодарение на пребиваването му като шеф на ЦСКА.
Но пък...изглежда е..."подробност", как държавата нарочи ЦСКА за виновник за...комунизЪмът у нас?....
Други въпроси? - имам отговор на какво ли не, ама поради знания, а не принадлежност...другари ченгесари;)
Кире, не Цска е виновна за комунизЪма у нас, а КомунизЪма е виновен да го има цска.
Хайде лек ден!
pens написа:dreben23, аз така и не разбрах, как може да си мислите, че преименуването на Литекс е сливане? Ако се слеете и им вземете играчите и базата, а те дълговете ви и харизмата, а и се казвате Лиска, окей. Но не облъчвай хората за сливане, като това е преименуване на Литекс!
Киро, о, грамотний. Прекомерната употреба на многоточие е признак на несъстоятелност на изречението и на липса на мисъл за продължение, освен при цитат. И освен това, феновете на ЦСКА, тоя не е от вашите, да знаете. Плъзнали са на доста места някакви хора, при които всяко второ изречение съдържа "България не съществува". Правете си сами изводите какво се маже на филията и го баннете.
П.с.: Някой изобщо търси ли отговорност на хората от снимките? Разглеждат ли се документите в съда? Онзи ден четох, че разследват Блатер за подписани договори от преди 9 години!
И преименуване да е ,теб какво те бърка?Всеки фен има право да харесва и подкрепя,който си иска отбор.
mirodes написа:pens написа:dreben23, аз така и не разбрах, как може да си мислите, че преименуването на Литекс е сливане? Ако се слеете и им вземете играчите и базата, а те дълговете ви и харизмата, а и се казвате Лиска, окей. Но не облъчвай хората за сливане, като това е преименуване на Литекс!
И преименуване да е ,теб какво те бърка?Всеки фен има право да харесва и подкрепя,който си иска отбор.
Него може и да не го бърка,но аз съм против да преименуват Литекс или който и да е отбор,за да съществува ЦСКА!Обичам си отбора,ходя си на мачове и си го подкрепям!
Каквото сте дробили-това ще сърбате!
За УЕФА сте чисто нов клуб, за БФС сте си Литекс. А общото е, че за всички вие не сте ЦСКА. 

Здравейте, цесекисти.
След както ТЕ се налудуваха какви ще ги вършите сега? Ще се закриваме ли или ще има оздравителен сезон във В група, пък следващия сезон атака на професионалната Б група с изграден боеспособен тим? Лоша работа са тези минус 15 точки, ама пустата синя ФИФА си спазва правилата.

[offtopic]
[/offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс

angelco77 написа:mirodes написа:pens написа:dreben23, аз така и не разбрах, как може да си мислите, че преименуването на Литекс е сливане? Ако се слеете и им вземете играчите и базата, а те дълговете ви и харизмата, а и се казвате Лиска, окей. Но не облъчвай хората за сливане, като това е преименуване на Литекс!
Него може и да не го бърка,но аз съм против да преименуват Литекс или който и да е отбор,за да съществува ЦСКА!Обичам си отбора,ходя си на мачове и си го подкрепям!
Човече, ФК-то мъже /фирмен отбор и име/просто спира-няма да съществува, школата остава и ще ви радва,.. просто ви приобщаваме към най-великия български отбор. За вас това е чест ! Може да се възроди и ФК Осъм .
Прокобо мръсна, върви на майната си! 

TristaNNN написа:Здравейте, цесекисти.След както ТЕ се налудуваха какви ще ги вършите сега? Ще се закриваме ли или ще има оздравителен сезон във В група, пък следващия сезон атака на професионалната Б група с изграден боеспособен тим? Лоша работа са тези минус 15 точки, ама пустата синя ФИФА си спазва правилата.
Не, от следващия сезон сме в А-група и отново ще има ох-боли,.. няколко пъти.

Прокобо мръсна, върви на майната си! 

TristaNNN написа:Здравейте, цесекисти.След както ТЕ се налудуваха какви ще ги вършите сега? Ще се закриваме ли или ще има оздравителен сезон във В група, пък следващия сезон атака на професионалната Б група с изграден боеспособен тим? Лоша работа са тези минус 15 точки, ама пустата синя ФИФА си спазва правилата.
suni написа:Не, от следващия сезон сме в А окръжна група и отново ще има ох-боли,.. няколко пъти.
Съгласен съм, или както се изразява уважаван колега от форума "Нямам възражения".

[offtopic]
[/offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс

-
- Контакти:
suni написа:angelco77 написа:mirodes написа:pens написа:dreben23, аз така и не разбрах, как може да си мислите, че преименуването на Литекс е сливане? Ако се слеете и им вземете играчите и базата, а те дълговете ви и харизмата, а и се казвате Лиска, окей. Но не облъчвай хората за сливане, като това е преименуване на Литекс!
Човече, ФК-то мъже /фирмен отбор и име/просто спира-няма да съществува, школата остава и ще ви радва,.. просто ви приобщаваме към най-великия български отбор. За вас това е чест ! Може да се възроди и ФК Осъм .
Така като си се заел да ни сватосваш,да беше избрал по-голям и по-богат клуб.